2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

İki tarafta anlayışlı olduktan sonra sorunsuzca gecer bu zamanlar inş. Herşey gönlünce olur umarım:)

Kızlar cuma günü davetiyem geliyomuş ki
oyy hadi gözün aydın. bizim de daha zaman var ama hafta sonu davetiye bakmaya gidicez. şimdiden seçelim de basım işini az zaman kala başlatcaz.

pazar günü sözüm kesildi, 28 Mayısta'da nişan var tarih kesinleşti
biraz geriden geliyorum ama yetişecem yakında size az kaldı
hayırlı olsun canım :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)

B burjuvas sıradaki gelinimiz son 2 gün
Şimdiden koca bi ömür huzur mutluluk aşk diliyorum
İnşallah kına gecen ve düğünün istediğin gibi geçer canım
Bizleri duanda unutma

B burjuvas sıradaki gelinimiz son 2 gün
Şimdiden koca bi ömür huzur mutluluk aşk diliyorum
İnşallah kına gecen ve düğünün istediğin gibi geçer canım
Bizleri duanda unutma
Saol canimm tabiki unutmam kosusturmadan vakit bulup takip edemiyorum ama su gibi geciyo zaman safaklar nasi atiyo boyle anlamadim halada inanamiyorum sanki yarin baskasinin kinasina gitcem

Saol canimm tabiki unutmam kosusturmadan vakit bulup takip edemiyorum ama su gibi geciyo zaman safaklar nasi atiyo boyle anlamadim halada inanamiyorum sanki yarin baskasinin kinasina gitcem
MUTLULUKLAR TATLIM :) HİÇ BİŞEYİ KAFANA TAKMA VE EĞLENMENE BAK YARIN VE DÜĞÜN GÜNÜN SENİN HAYATININ BAŞROLÜ UNUTMA BİR DAHA OLMAYACAK :)

oyy hadi gözün aydın. bizim de daha zaman var ama hafta sonu davetiye bakmaya gidicez. şimdiden seçelim de basım işini az zaman kala başlatcaz.

hayırlı olsun canım :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Sağol bebeğim bizde dedik erken olsun liste işini halledip isimleri yazalım gittikçe veririz biilerine yükü azaltırız

Ya kizlar mobilyalari begendik ama ayaklari olmadigindan dolayi supheye dustum. Cokta begendm aslinda nisanlim da almakta israrli. Sizce ayaksiz olmasi cok sorun olur mu?

SELAM KIZLAR :) BEN SEHER :) ORGANİZASYON ŞİRKETİM VAR HER TÜRLÜ KINA ORGANİZASYONU DIŞ ÇEKİM İÇİN İ,LETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ :) KAFANIZDA ÇEKİMLERLE İLGİLİ SORU İŞARETİ VARSA CEVAPŞAYABİLİRİÖ

Ya kizlar mobilyalari begendik ama ayaklari olmadigindan dolayi supheye dustum. Cokta begendm aslinda nisanlim da almakta israrli. Sizce ayaksiz olmasi cok sorun olur mu?
nasıl ayaksız ? yerden yüksek mi değil canım yani. tercihine kalmış ne sorun olacak ki. sadece altını temizlemek istediğinde sileceksin oturma grubu için. baza ise çekilmez zaten dolu olunca.

İnşallah bizde bir gün o şafakların nasıl attığını anlamayız

kızlar elektrikli süpürgelerinizi aldınız mı?
anneler günü indirimlerinden yararlanarak bu ay elektronik aletlerle ilgili eksiklerimi tamamlamak istiyorum. hemen hepsi ile ilgili kararımı verdim ama elektrik süpürgesi konusunda muallaktayım hala

Canım fakir veyron turbo kum rengini aldık biz. Şu an evimde kullanıyoruz gayet memnunum çok güzel bir süpürge.

nasıl ayaksız ? yerden yüksek mi değil canım yani. tercihine kalmış ne sorun olacak ki. sadece altını temizlemek istediğinde sileceksin oturma grubu için. baza ise çekilmez zaten dolu olunca.

Yok canım yatak odası için değil de yemek odası için şüpheye düştüm
Alacağım yemek odası bu;
Tv ünitesi, vitrin ve konsolun ayaklı olması daha mı iyi olur diye düşündüm
Çünkü altını temizlemek falan zor olur hatta imkansız gibi
Mobilyacı ayaklı yaparsak taşımaz, ağır mobilya dedi
Of bilmiyorumm

Canım fakir veyron turbo kum rengini aldık biz. Şu an evimde kullanıyoruz gayet memnunum çok güzel bir süpürge.

küçük ev aletlerinin birçoğunu tefaldan aldık, kalan eksikleri de oradan alayım diyorum da süpürge konusunda kararsız kaldım. dediğin süpürgenin özelliklerine de bakayım bi o zaman.
mümkün olduğu kadar sessiz çalışmasını ve toz torbasız olmasını istiyorum. başka da hiç bir fikrim yok süpürgeler konusunda

Bu süpürge öyle canım ama yinede araştır sen süpürge önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…