2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Annenler hacclarını yapıp gelsinler en güzel şekilde..
sonra sizin düğününüz de hayırlısıyla olur inş :)

Annenler hacclarını yapıp gelsinler en güzel şekilde..
sonra sizin düğününüz de hayırlısıyla olur inş :)

onlar gitmeden en azından ev tekstili mutfak eşyası gibi eksikleri tamamlarız diye düşünüyoruz. düğün tarihini belirleyip salonda tutarız. onlar yokken mobilya, beyaz eşya seçimlerini yaparız. onlar döndükten sonra da ev yerleştirilir işte.
bana nedense kolay geliyor bu hazırlıklar ya konuşurken, yaşayınca kim bilir nasıl krizler geçireceğim

banada cok kolay geliyo nedense bizimki askerden gelince başlıcak telaşemiz. haziranda bişey yapamayız gibi geliyo bana. malum ramazan, günlerde uzun bide sıcak. ne kendimizi ne aile büyüklerini yormayalım dedik :) mayısda eşyalarımzıı filan netleştirirz umarım. temmuzda da yerleştirme filan olur. bide malum kardeşimin de var ev yerleştirme olayı

ay annem 10000 parçaya bölüncek resmen yazıkk yaaa

bizim şehirlerde bambaşka . ben şimdi istanbuldayım ailem tokatta nişanlım antalyada ( evimiz orda olcak yani) kardeşimde urfada yaşıcak

anneler bölünüyor ama hepsini de aynı oranda iyi idare ediyorlar valla
ramazan ayını ben de direk tatil olarak veriyorum kendime, ancak ev eksiklerini internetten tamamlarım başka da hiçbişey yapmam ev belli mi sizin? bi de ev aramakla uğraşmasanız bari bu arada

ev de yok nişanlım askerden gelsin direk ev bakıcaz..
kendisi, yaşayacagımız evde kalcak dügün olana kadar. 1 odayı kullancak işte

ay ben söylemiyim ozaman sen 7 yıl diyince ben utandım
biz aralık 2014de tanıştık , şimdi askerde. agustosun 7sinde de düğün inş :) ama ben dayanamıyom

Ay bizimki de 31 temmuzda burada 4 ağustosta nişanlımın memleketinde. biliyor musun benimki dde askerde seninkine az kalmış çok şükür benimki hazirana kdar asker ben dde bir an önce günler geçsin bir an önce evimi yerleştireyim gelinliğimi giyeyim istiyorum ama zaman geçmiyor bir türlü

Ailene ve size Allah kolaylık versin. Bizimkiler bir tek benim düğünüm var onun stresinden ölüyorlar. Özellikle annem... Siz iki düğünü bir arada çıkarıyorsunuz maşallah canım kolay iş değil gerçekten. Ablamların tekinin tayini çıktı onlar haziranda taşınacak, diğer ablamlar da ev aldı onlar da taşınacak haziranda, e biz de haziran gibi tutarız diyorduk evi ama annem bunlar için bile ne kadar gergin. nasıl olacak, herkese nasıl yetişeceğiz, hepsi bir araya geldi diye diye diyee başımızın etini yedi resmen. Demem o ki sizin yerinizde olsa herhalde her gün hastaneye taşınırız

sizin düğün tarihi ne zaman belli olacak kuzum
.

Bilmiyorum canım maddi durumdan ötürü bekliyoruz ev baştan yapılıyodu bide .şükür ev bitti de beyaz eşyaları alıyoruz şimdi koltuk halı perde vs şeyler var nişanlım her şey tam olsun öyle tarihi belirleyelim diyo

19 Ağustos Kına Ankara
20 Ağustos Düğün Amasya

heyecan doruktaaaa
yaş 26 :)
Hoş geldiniz ekliyorum

Allah cümlemize kolaylıklar versin :)
anneler de iyiki varlar. onların hakkı ödenmez

ev bittiyse kuzum çok beklenilecek bişey de kalmamış aslında. zaten düğün salonu da hemen bulunmuyor yaz sonuna tarihi alsanız senin de kafan rahat ederdi ya da sen de bizim gibi kasım gelini olacaksın

Aaaa 4 gün arayla mı evleniyorsunuz. Allah size kolaylık versin canım :)
Hazırlıklarım fena değil ya liste tutuyorum işte ufak tefek şeylerim kaldı. Beyaz eşyaların hepsi okey.
Ama tabi daha ortada ev yok mobilya yok halı yok perde yok. yokta yok yanii :)
Son 3,5 ayımız kaldı evi falan tutcaz 2-3 haftaya kadar :)
Çok tatlı telaşlar ya yorucu da olsa yormuyor insanı
Sen neler yapıyorsun canım ?

ben nevresimleri, uyku setlerini filan tamamladım. tencereler tamam. yemek takımları tmm. başkada bişey yok :)

aslında alırdım da , ailemden farklı şehirdeyim ben. yani aldıklarım hep sağda solda yığıldı nişanlımda şimdi asker, ki o askerden gelse bile başka şehirlerde yaşıcaz. ben zaten coğu şeyi yaşayacağımz yerden alcam. ay benim durumum cok karışık ya

şöyle bak; ben istanbuldayım. ailem tokatta, nişanlımın ailesi sivasta, nişanlım antalyada (orda yaşıcaz inş)

Yaa kıyamam ordan oraya gidiyorsun sende.
Zormuş işin canım ya bir an önce düzenini kurarsın umarım :)
Sende en azından para biriktirirsin, herşeyi bir anda alırsınız
Para oldumu zaten her şey hallolur canım merak etme

Gelinliğin falan hazır mı benim o yok ortada :))) Damatlığı aldık gelinlik yok daha

para da yok yani bende yok. babam ayarlıcak peşin para.
ıvır zıvırlarımı ev yerleştirme zamanı alcam ( mutfak için leğen, bardaklar vs. ) yani gene benimde var bişeylerim :) kücük ev aletleri , günlük kullancagım takımlar filan onlar da tmm.

gelinliğim de yok ya nişanlım askerde onu bekliyom. inş bu ayın 23ünde onlara gitcez ozaman birlikte bakcaz. modeli filan aklımda... damatlıgımız da yok o da o zamana alıncak. onu cok dert etmiyom alırız hazır zaten :) siz nerden aldınız damatlıgı ?

Hepsi olur hayırlısıyla canım nişanlın gelsinde askerden sağ salim

Biz Altınyıldızdan aldık canım
1000 tlye geldi hepsi. Kampanya varmış.
Bordo takım istiyorduk hep bunu aldık

ayy cok hoş, cok begendim :) bende bordoyu teklif etmiştim ama yanaşmadı beyfendi bizde lacivertte karar kıldık

Bende lacivert seviyorum aslında damatlıkta, ama nişanda da lacivert giydi o yüzden bordo seçtik
Bak canım bu modelin laciverti de çok hoş duruyor.
Pantolon,ceket,gömlek,kol düğmesi,kuşak,papyon,ayakkabı,çorap 1000 tl idi.
Kampanya bitmezse sizde nişanlın gelince bir bakın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…