2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

aa evet ya cok iyi duruyo kumaşı filan :) sağolasın. ben bunu telefonuma kaydedeyim dursun hali hazırda :)

sen gelinliğe ne zaman bakcaksın?

aa evet ya cok iyi duruyo kumaşı filan :) sağolasın. ben bunu telefonuma kaydedeyim dursun hali hazırda :)

sen gelinliğe ne zaman bakcaksın?
Cuma akşamı önce ev aramaya ordan gelinlikçiye gidicem canım
Gelinlikçim hazır aslında ama modelde kararsız kaldım o yüzden biraz uzadı
Ama yarın bakıcam Allahın izniyle.
Başlanır hemen diye düşünüyorum

ayy ne güzel ya ne hoş bende başlamak istyom :)

nişanlım da hep beni sıkıştırıyo gec kaldık kesin yetişmez vs die dedim dur ya sen bi askerden gel de
ama şaka maka bende bu ayın sonunda en azından modeli filan kesin netleştirmem gerek. anca olur dimi . malum dügün sezonu. bide bu sene ramazandan dolayı dügünler temmuza sarkıyo hep. epey yogunluk olur heralde gelinlikçilerde

Ayyy aynı benim nişanlım aynıııı
Her gün mutlaka 1 kere hatırlatıyor bana
Gelinlikçiye gittin mi, ne zaman gideceksin, ne zaman başlanıca, ya yetişmezse???
Beynimin etini yiyor valla Bende ona evi tutalım artık ramazan gelmeden diyorum o da ona erken diyor mesela of of bu erkekler
Ya bi de şöyle düşünüyorum kuzum prova falan oluyor ramazan da havalar hem çok sıcak olacak oruçlu oruçlu provaya gitmek çok zor olabilir, herkesten öyle duydum.
Bence başlanmış iş bitmiş iştir en yakın zamanda başlamalıyız sonra aksaklık çıkmasın

bizimki de aynen evi hic sorun etmiyo :) biz farklı şehirde oldugumuz icin o tek yaşıyo. şimdi askerden gelince bi ev tutması gerek yani bundan sonraki tutcagı ev yaşıcagımız ev olcak inş ama o hazirana kadar arkadaslarda kalırım, ondan sonra bakarız diyo dedim ya niye sıkıştırıyoz ki kendimizi. ramazanda ev aramakla mı ugrascaz. mayısda tutalım evi sen içine gir bi odasında yaşa diyom da bakalım nolcak

Ooo bide o evde yaşayacaksa bence gelir gelmez tutun derim :)
Dediğin gibi ramazanda hem ev aramak zor hemde bulunmaz gibi geliyor bana
Bu rhatlık nerden geliyor erkeklere acaba ya
Daha o ev tutulacak temizlenicek beyaz eşyalar kurulucak mobilya seçilecek mobilyalar gelecek tüm çeyizler yıkanıp yerleştirilecek
Yani bunların hepsini rahat rahat yapmak varken neden sıkışasın di mi :))

onlar işin yerleştirme , temizlik kısımlarını düşünmüyolar tabi onlara göre o işler basit bi kac günlük işler :)

Kızlar nerelerdesiniz? Boş kalmış burasıı.
Biz ev bakma derdindeyiz şu sıralar
Yok ya koskoca İstanbulda ev kalmamış sanki
Kiralık bakıyoruz ama sahibinden.com'dan da hayır yok
İnternetten bi eve baktık çok içime sinmişti gidip görüşecektik
Telefonla aradık evi kiraya vermişler ama ilanı kaldırmamışlar
Çok sinir bozucu işler Allah herkesin gönlüne göre versin.

Siz neler yapıyorsunuz, hazırlıklar ne durumda?

RebelAngel bizde 1 haftadır ev arıyoruz ama bulamıyoruz. Dediğin gibi siteden buluyoruz arıyoruz kiralanmış. Bulduklarımız da ateş pahası 1200 tl kira aidat 250 800 den aşağı kaloriferli ev yok zaman daraldı napcaz bilmiyorum iyice sinir olmuş durumdayım bende

ev arama işi çok bela bi iş ya gerçekten. bence hazırlık döneminin en zor evresi ev aramak. çünkü hem uygun fiyat hem kriterlere uygun hem iyi muhitte ev bulmak çok zor. Allah herkesin gönlüne göre bir ev çıkarsın karşısına inşallah. orası kira da olsa yuvamız olacak

aayyy cok heycanlı yiaa bizimde bu kadar gün kalcak mı acebaa
İnşallah kalıcak canım Allah büyük

ev bittiyse kuzum çok beklenilecek bişey de kalmamış aslında. zaten düğün salonu da hemen bulunmuyor yaz sonuna tarihi alsanız senin de kafan rahat ederdi ya da sen de bizim gibi kasım gelini olacaksın

Düğün istemiyoruz da kına nikah düşünüyoruz aslında canım ondan içim rahat biraz .. İşte çok şey aldık eve halen alıyoruz pek bişey kalmadı ama biraz maddiyat işte engel oluyor
Bu gidişle kasım aralık ocak bilmiyorum artık umudum azalıyor

CadiKelebek ciğim bizim isteme ve nişan tarihleri netleşti kuzum, müsait zamanında onları listeden düzeltebilirsin
isteme 24 Nisan 2016
Nişan 28 Mayıs 2016

Tmm tatlım düzenliyorum hayırlı olsun tarihiniz

Bu arada bizim de nişan 30 mayıs olmuştu 2 gün var aramızda

Canım inanır mısın bugün 9.5da buraya yazdım bulamadık diye
saat 10 gibi nişanlım hürriyet emlaktan bir link attı gidip görüşelim diye
Öğlen görüştük içimize sindi akşamına ailelerle gittik adam 1200 tl den 1100 tl ye düştü evi tuttuk
Yarında kontratı imzalıcaz
Yani bu işler tamamen şans işi, bi anda olup bitiveriyor
Allahım seninde gönlüne göre versin inşallah tez zamanda bulursun

Aynen canım öyle zor ki
Biz hep internetten araştırmıştık 3-4 eve baktık
Bugün baktığımızı tutuk
O kadar tuhaf bir hismiş ki içim kıpır kıpır bir an önce temizleyip yerleştirmek istiyorum o evi

ben diyorum sana seni de Kasım Gelinleri arasına alalım diye
Nişan 29 Mayıs'da olabilir belki, cumartesi ya da pazar yani ama 30u olmaz haftaiçi diye, yoksa nişandaş olabilirdik

hayırlı olsun canım huzurla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…