- 29 Şubat 2016
- 395
- 307
- 103
- 33
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.681
Evet bende varımmm kasımı bekleyen hatta yeni bi konu açtım kasım gelinleri diye :) sadece sen ve beniz sanırım :)ay hele şükür bi kasım gelini buldumtek başıma bekleyeceğim onca ayı diyordum
Evet bende varımmm kasımı bekleyen hatta yeni bi konu açtım kasım gelinleri diye :) sadece sen ve beniz sanırım :)
daha 7 ay var diye mi acaba bu kadar azız, yoksa herkes yazın evlenip kışı boş mu bırakacak bize
Valla artık bilmiyorum ama ben kasımı cok istemiştim olduda hazırlıklar basladı valla :)
Bencede güzel bir ay ben cok istedim hem bencede kasımda aşk başka olur :) ekim istediler ben özellikle kasım istedim nedense seviyorum o ayı :) senin kaçındaben eylül istiyordum aslında ama şartlar biraz kasıma doğru yönlendirdi bizişimdi de Kasım'da aşk başkadır diyip avutuyorum kendimi
Bencede güzel bir ay ben cok istedim hem bencede kasımda aşk başka olur :) ekim istediler ben özellikle kasım istedim nedense seviyorum o ayı :) senin kaçında
Hee anladımm :)) insallah hersey cok güzel gelisir bizimde nişanımız şubat 14 te oldu 13 kasımda düğün allah izin verirse 10 kasımda kına hersey bi anda oluyo valla ben bile şşkınım ne ara geldik bu aşamalara diyetarih belli değil daha canım benim. daha bu haftasonu tanışma olacak bizim, baya geriden geliyoruz yani
ramazandan önce de nişan olacak, o ara tarih netleşir. ama Rabbim büyük kaza bela vermesin. elim sonu ya da kasım başı olacak inşallah düğünümüz
Hee anladımm :)) insallah hersey cok güzel gelisir bizimde nişanımız şubat 14 te oldu 13 kasımda düğün allah izin verirse 10 kasımda kına hersey bi anda oluyo valla ben bile şşkınım ne ara geldik bu aşamalara diye
Valla bizim mayıs 2015 de basladı daha 1 yılı tam doldurmadık ama cidden böyle seyler animolurmus derlerdi doğruymus tanısma sömestrda oldu zaten nişan söz bir arada evde olmasını istiyoduk o yuzdende 14 subatı seçtik :)) siz ne zamandır berabersimizben de evlenme teklifini 14 şubatta almıştım
ne kadar zamandır berabersiniz? hazırlıklar ne aşamada gidiyor anlat bakalım
Selam canımm. Bence erken değil fikir olur, ya da ola ki beğendiniz karar verdiniz inan alış veriş yaparken kafanda kesinleşmiş mekanın olması işe yarıyorSelam kızlaar :)
Hazırlıklar nasıl gidiyoor? Biz haftasonu ev bakmaya gideceğiz ama bana biraz erken gibi geliyor
3 ay 20 gün falan var
Valla bizim mayıs 2015 de basladı daha 1 yılı tam doldurmadık ama cidden böyle seyler animolurmus derlerdi doğruymus tanısma sömestrda oldu zaten nişan söz bir arada evde olmasını istiyoduk o yuzdende 14 subatı seçtik :)) siz ne zamandır berabersimiz
Kesinlikle bak fikir oluyor hayorlısı insallah istediign gibi bulursunuz :))Selam kızlaar :)
Hazırlıklar nasıl gidiyoor? Biz haftasonu ev bakmaya gideceğiz ama bana biraz erken gibi geliyor
3 ay 20 gün falan var
Gelir gelir hic merak etme geliyo emin ol ben düğün salonu tuttugumuzda bi sok olmştum hadi ya cidden evleniyorum şaka diilyani falan diyebizim Mart ayında 1 yıl doldu ama evlilik en başından beri vardı aklımızda, bazı şartların yola girmesini bekliyorduk. şükür o şartlar sağlanınca da adımları atmaya başladık bakalım. bu haftasonu tanışma var, sonrası da çorap söküğü gibi gelir inşallah
Gelir gelir hic merak etme geliyo emin ol ben düğün salonu tuttugumuzda bi sok olmştum hadi ya cidden evleniyorum şaka diilyani falan diye
zor işler ben sürekli bilfiiil sitelerden avmlereen artık giysi yerine ev esyaları bakıyorumbizim onların hepsi hızlıca olacak işteramazana kadar sözz - nişan ayrıntılarını halledip, ondan sonra hızlıca düğün salonu ve balayı işini çözmek gerek. sonra da zaten gelinlik, ev tutma ve mobilya gelecek sırayla
Selam canımm. Bence erken değil fikir olur, ya da ola ki beğendiniz karar verdiniz inan alış veriş yaparken kafanda kesinleşmiş mekanın olması işe yarıyorBiz bazı şeylere geç kaldık erkenden olması daha iyi.
Kesinlikle bak fikir oluyor hayorlısı insallah istediign gibi bulursunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?