- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.601
Off canım ilk zamanlarımı hatırladım bende
Bizimde söz ve nişan olmadan önce aynı böyleydi.
Gerçi bizimki yanaşıyordu nişan işine ama sürekli evlilikten,sözden,nişandan falan bahsettiğim için sıkılıyordu hep evlilik üzerine konuşuyorsun başka bir şey konuşamıyoruz derdi. Nişanlanınca daha da ciddileşiyor iş, konuşmak zorunda kalıyorlar..
Ama daha evlilik sürecine girmeden yılmak yorulmak nedir? Ne yaşadı da yoruluyor.
Bir ilişkinin en zor dönemi nişanlılık dönemi bence. Çok sancılı bir süreç
O yüzden bir an önce kabullenmesi gerekiyor. Ki kasımda düğün olacak diyorsun artık alışması gerekiyor buna. Stres olacak bir şey yok sonuçta sevdiği insanın ailesiyle tanışmak bile bence çok güzel bir duydu, daha çok bağlanıyorsun
maddi zorluklardan sebep herşeyin olumsuzunu görüyor kocakafalı. ben zamanında ona erteleyelim de dedim ona da yanaşmadı, problemler de çözüldü aslında ailesi gerekli desteği olacak falan ama yok işte, insan huysuz olmayagörsün.
gerçi hiç de geçimsiz biri değildir ama bu konuda iyice şaştı kendinden. gerçi bu konu ile ilgili konuştuklarımın çoğu biz de yaşadık benzerlerini diyor ya açıkçası biraz içim rahatlıyor buna, bizde sorun yokmuş demek ki diyorum
ilk bana tanışma mevzunda 27 martta gelelim dedi, ben o gün sınavım var sonraki hafta olsun dedim hala ne zaman olacağı belli değil bak. yoruldum yıldım diyen adama da soramıyorum ne zaman geleceksiniz diye. bi yandan annemleri oyala, bi yandan sevgilimi idare et, ben yılıp da yorulursam ne olacak acaba
Evet bizimde öyle şu anda bile maddi zorluklardan dolayı tartışıyoruz onun dışında sorunumuz yok çok şükür.
Ama 6-7 ayınız kalmış tanışmak için tam vakti bence, çok geciktirmekte iyi değil, insanın bir şey yapası gelmiyor. İnan ben nişanlanmadan çeyiz yapmaya başlamadım, hani bi netleşsin öyle başlarım dedim hep.
O yüzden senin ruh halini de çok iyi anlıyorum, sonuna kadr haklısın bence. Onun birazcık olumlu yönlerini görmesi gerekiyor.
Nişanlanınca her şey yoluna girecek, önünüz açılacak, hazırlıklara başlayabileceksiniz ve her şey usulüne uygun olacak.
Aileyi oyalamakta çok zor kötü izlenim yaratıyor sonuçta ertelenmesi.,ne zaman ne zaman diye soruyorlardır.
İnşallah yakın zamanda söz+nişan olur da hazırlık evresine geçersin canım
Allah kolaylık versin
daha fazla erteleyemeyiz ki zaten. annemler ağustosta gidecek 1.5 ay yoklar, temmuzda zaten ancak onların hazırlıkları olur, e haziranda ramazan ayı. bizim nisan mayıs aylarında tüm tanışma, isteme nişan hepsini yapmamız gerekiyor. daha fazla ertelenemez yani, vakit yok, mümkün değil.
düşündükçe sinirleniyorum yaa, amma paşa yetişmiş beyefendi haa azıcık zorluğa gelemedi
1-2 ayda hepsi olur biter onu kafana takma sen, benimde 1 ay arayla söz nişan olmuştu
Ama bir yerden başlamak lazım yani madem evlenmek istiyor taşın altına koyacak elini
Hiç bir şey kolay olmuyor her işin bir zorluğu var. Bu kadar da nazlı olunmaz he, benim bildiğim kızlar böyle yapar
benim zorum yalnız karar vermekten yana değil kuzum yaa, daha iyi bile olur çok fazla insan işin içine girince ortalık karışır. bizim zorumuz ortak karar verememek değil, onun koca kafalılığı.. paşa torunu ya kendisi sıkıntıya gelemiyor, ben ona sıkıntı yansıtmasam da sıkıntıya gelemiyor beyefendi
biz o levele geçemiyoruz ki onun yüzündenben ki normalde sabırsız bir insanımdır, sabır taşı oldum onun yüzünden. çatlamak üzereyim artık. beni hiç dinlemiyor bile ya kendi kendine konuşuyor sanırsın dünyanın yükü onun üzerinde.
sakince anlatıyorum ben senden hiçbişey beklemiyorum, hiçbişeyi senin üzerine yük etmiyorum herşeyle kendi başıma uğraşıyorum, senden tek isteğim güler yüzlü ol, sakin ol. ama yok sürekli bitsin bu işkence tavrı, herşeye bi homurdanmak, olumsuz olumsuz konuşmalar. ben de patlıyorum işte öyle olunca
hayır olsun bakalım sonumuz
Canım bence iyiymiş fiyatı, modeli neydi?
Bizde boschtan almıştık 3500 tl
Bilgilerim. Aileler tanişma:07.02.2015 Evlilik teklifi:15.02.2015. Nişanımız:25.04.2015. Nikahımız:28.05.2016. Kına Gecesi:16.07.2016 Düğünümüz:23.07.2016 Balayımız:26.07.2016
Hazırlıklar iyi gidiyor.Al,al eksik bitmiyor.Simdi şurada nikah var.Nikah kiyafeti bakıcaz.Nerden bulunabilir hic bir fikrim yok.Bu konuda da yardım bekliyorum.Hoşgeldin aramıza :)
Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Canım senin ne kadar kaldı,merak ettim.Zaman nasıl da çabuk geçiyor.. Hemencik geçsin bitsin sevdiceğimle yuvamıza kavuşalım diyorum ama, son günlere geldikçe içimi bir hüzün kapladı.
Annemle olan akşam sohbetlerimizi özliyceğimi farkettim dünSanırım hem giderim hem ağlarım moduna geçiş yaptım ben
Zaman nasıl da çabuk geçiyor.. Hemencik geçsin bitsin sevdiceğimle yuvamıza kavuşalım diyorum ama, son günlere geldikçe içimi bir hüzün kapladı.
Annemle olan akşam sohbetlerimizi özliyceğimi farkettim dünSanırım hem giderim hem ağlarım moduna geçiş yaptım ben
Aynen canım yaa.. Herkes için zordur tabi.Yaaa bende öyleyim canım
4 ayım kaldı çok hevesliyim çok mutluyum sevdiğime kavuşacağım için.
Ama geçen gün ferhat göçer-kızım şarkısına klip yapmışlar onu izliyordum, kız babasına sarılıp ağlıyor falan.. İçim çıkana kadar ağladım resmen. Annemde geldi oda izledi ağladı. Ağlama diyorum evladını büyütüp besleyip evlendirmek zordur anlarsın sende falan dedi bayağı içime oturdu o sözü. Onun ağlamasına normalde de dayanamıyorum zaten, şimdi benim için ağlayınca daha da zor geliyor.
Bende hem ağlıcam hem gidicem sanırım, o son veda anı yıkacak beni herkes gibi..
Allahım kolaylık versin hepimize canım
50 güne düştük bugün canım. Elimizi neye atıcağımızı hangi hazırlığı yetiştiriceğimizi şaşırmış durumdayızCanım senin ne kadar kaldı,merak ettim.
Ay siz böyle yazınca benimde gözlerinden yaşlar boşandı şu an.Rabbim hepimizi yuvasinda mutlu etsin.Yaaa bende öyleyim canım
4 ayım kaldı çok hevesliyim çok mutluyum sevdiğime kavuşacağım için.
Ama geçen gün ferhat göçer-kızım şarkısına klip yapmışlar onu izliyordum, kız babasına sarılıp ağlıyor falan.. İçim çıkana kadar ağladım resmen. Annemde geldi oda izledi ağladı. Ağlama diyorum evladını büyütüp besleyip evlendirmek zordur anlarsın sende falan dedi bayağı içime oturdu o sözü. Onun ağlamasına normalde de dayanamıyorum zaten, şimdi benim için ağlayınca daha da zor geliyor.
Bende hem ağlıcam hem gidicem sanırım, o son veda anı yıkacak beni herkes gibi..
Allahım kolaylık versin hepimize canım
Benim nikahimada 2 ay var.Dugunumuz temmuzda canim.Hali ile bizde ayni durumdayiz.Esyalarinizi aldinizmi canim50 güne düştük bugün canım. Elimizi neye atıcağımızı hangi hazırlığı yetiştiriceğimizi şaşırmış durumdayız
Ayy sizinde azıcık kalmışBenim nikahimada 2 ay var.Dugunumuz temmuzda canim.Hali ile bizde ayni durumdayiz.Esyalarinizi aldinizmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?