- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.581
anlayabiliyorum seni canım. Erkekler bizim kadar sabırlı değiller malesef sıkıntıya strese gelemiyorlar. Bizde çok kavga ederdik ben susardım tartışma çıkmasın diye .o sakinleşince gönlümü alır zaten birbirlerini anlamaları lazım çiftlerin ama nerdeeeeseviyorsan sabredeceksin elbbete karşına pürüzler çıkacak önemli olan aşabilmek
kızlar şimdi benim size birkaç sorum olacak, sizleri azıcık geçmiş günlerinize götüreceğim
bizim henüz evlilik teklifi dışında hiçbir ciddi adım atılmadı, ilk adımı atınca gerici gelecek inşallah kasım ayında da evleneceğiz. aileler de bu şekilde biliyor ve onaylıyor bunu, bu açıdan sıkıntı yok.
erkek arkadaşımın ailesinin maddi durumları çok iyi değil onlara yük olmadan yapmak için kredi çekmeyi düşünüyorduk baştan, fakat sonradan mevcut arsalarının en azından bir kısmını satarak bizim düğünü o parayla yapmaya karar verdiler. kredi çekmeyi planladığımız aşamada sevgilim çok gergindi, anlayadabiliyordum onu. şimdi arsa satılma işi çıktı hala aynı gergin. kavgasız tek günümüz geçmiyor nerdeyse ve bu süreci (düğün öncesi geçecek tüm süreç) işkence gibi görüyor. biran önce evlenip evimize geçelim modunda, hani desek ki sen uyu da kasım ayında biz herşeyi hazır edip seni uyandıralım, kesinlikle tamam der.
anlıyorum erkekler bizim kadar detaycı değiller ama bu kadar öküz olması da beni sinir ediyor bu sefer sürekli kavga ediyoruz, ufacık şeyler büyüyüp dağ oluyor aramızda.
şimdi şöyle bir nostalji yapsanız da sizin isteme öncesi zamanlarına dönüp bana bir akıl verseniz. nasıl yaklaşayım, neler diyeyim, yoksa bu adamdan bi nane olmaz onu evlenmeden boşayıp hayatıma mı bakayımgerçekten yaşamış birilerinden bişeyler duymaya ihtiyacım var, başıma ağrılar giriyor artık o dingil yüzünden..
Canım ya klişe olacak ama hepsi aynı.
Benimkide öyle. Her gün kavga ediyoruz
En basitinden bi tabak alıcam ve içime sinen bir şey olmasını istiyorum haliyle
Ama ona bu çok saçma geliyor, hepsi tabak neyini araştırıyosun diyor.
Davetiye bakıyoruz abartmaya gerek yok diyor
Çok seviyorum evet ama çok zor ibi süreç bu
Erkeklerin asla anlayamacağı duygular.
Hani bizim için herşey bir kere oluyor eksiksiz muazzam olsun istiyoruz ama onlar için olsun bitsin nasıl olduğu önemli değil.
Bizde bi kavga edelim tek dediği şey ben senin için neler yapıyorum, neler düşünüyorum, ne kadar borcun altına girdim seni sevmesem yapar mıydım hiç, bu kadar küçük şeyler için tartışmayalım deyip kestirip atıyo mesela bende buna snir oluyorum
Evlenince böyle dertler kalmayacak, o yüzden şuan bu konuları uzatmamak, kafa yormamak en doğrusu.
olur tatlım nasip işleri pat diye oluverir hemde noluyo ya demeye fırsatın olmazYaa ne tatlısınız kızlar
En güzel kısmı o eşyaları yerleştirmektir herhalde
Herşey bitmiş ev tutulmuş eşyalar gelmiş, yerleştirmesi kalmış..
Benim dahaa bir evim bile yokk
Allahım tüm isteyenlere nasip eder inşallah
canım her erkek bir olmaz tıpkı bizim hepimizin aynı olmadığımız gibi sıkıntıya gelemiyor demek ki sen de çok üstelememeye çalış ama bu süreçte en zor görev senin çoğu aşamada yalnız kararlar vermek zorunda kalacaksın allah yardımcın olsunkızlar şimdi benim size birkaç sorum olacak, sizleri azıcık geçmiş günlerinize götüreceğim
bizim henüz evlilik teklifi dışında hiçbir ciddi adım atılmadı, ilk adımı atınca gerici gelecek inşallah kasım ayında da evleneceğiz. aileler de bu şekilde biliyor ve onaylıyor bunu, bu açıdan sıkıntı yok.
erkek arkadaşımın ailesinin maddi durumları çok iyi değil onlara yük olmadan yapmak için kredi çekmeyi düşünüyorduk baştan, fakat sonradan mevcut arsalarının en azından bir kısmını satarak bizim düğünü o parayla yapmaya karar verdiler. kredi çekmeyi planladığımız aşamada sevgilim çok gergindi, anlayadabiliyordum onu. şimdi arsa satılma işi çıktı hala aynı gergin. kavgasız tek günümüz geçmiyor nerdeyse ve bu süreci (düğün öncesi geçecek tüm süreç) işkence gibi görüyor. biran önce evlenip evimize geçelim modunda, hani desek ki sen uyu da kasım ayında biz herşeyi hazır edip seni uyandıralım, kesinlikle tamam der.
anlıyorum erkekler bizim kadar detaycı değiller ama bu kadar öküz olması da beni sinir ediyor bu sefer sürekli kavga ediyoruz, ufacık şeyler büyüyüp dağ oluyor aramızda.
şimdi şöyle bir nostalji yapsanız da sizin isteme öncesi zamanlarına dönüp bana bir akıl verseniz. nasıl yaklaşayım, neler diyeyim, yoksa bu adamdan bi nane olmaz onu evlenmeden boşayıp hayatıma mı bakayımgerçekten yaşamış birilerinden bişeyler duymaya ihtiyacım var, başıma ağrılar giriyor artık o dingil yüzünden..
Konu bittimiBende sevinmiştim Çeyizdi düğün konuşcaz diye
kızlar şimdi benim size birkaç sorum olacak, sizleri azıcık geçmiş günlerinize götüreceğim
canım her erkek bir olmaz tıpkı bizim hepimizin aynı olmadığımız gibi sıkıntıya gelemiyor demek ki sen de çok üstelememeye çalış ama bu süreçte en zor görev senin çoğu aşamada yalnız kararlar vermek zorunda kalacaksın allah yardımcın olsun
Canım sakin ol evlenmeden boşama tabi ki
İsteme olmadan önce benim nişanlımda gergin herşeyden kavga çıkarmaya uğraşır gibiydi ama isteme ardından nişan ve nişanlılık sürecinde gelip gitmeler ev hazırlığı eşyalar derken (maşallah diyeyim) Çok şükür çok iyiyz biz 7 yıldır birlikteyiz bu nişanlılık kadar güzel zaman geçirmedik umarım evlenince bundan kat kat güzel olur ..
Sen ne diyosa sabret sabırlı davran üzerine gitme sters yapıyordur.. nişanlılıkta da aynı davranışları olucak mı bakalım
heh hakkaten hepsi aynıymış demek, inan şuan azıcık da olsa rahatladım. ki ben tabak çanak mevzularına hiç sokmuyorum onu. i düşündüğü işin maddi kısmı. tek bir ayrıntı paylaşmadım daha onunla, ama sorsan her dakika evlilik konuşuyrum.
en son üşenmedim geçmiş konuşmalarımızı bir bir döktüm karşısına hangimiz evlilik mevzunu açıyormuşuz bi gör diye.
sen ne istediğini bilmiyorsun deyince de benim ne istediğim belli parmağına bak görürsün diyor. ama sanırsın bi düşünen o.
bir dert onlar da var sanki ya, böyle sürte sürte kıvılcım çıkarmak istiyorum kafasından
Canım bence iyiymiş fiyatı, modeli neydi?Hafta sonunu bol bol nişanlımla geçirdim süperdi
Buzdolabımızda aldık şükür Arçelikten ama fiyatlar çok pahalı ya 2730 tlsizlerin nasıldı kızlar
yok ben evlendikten sonra da gülerek hatırlamayıp onun beynini yakmak istiyorumHhahahaha çok tatlısın ya
Demekki benim gibi biri olsan naparmış
Erkekler cidden herşeyin maddi tarafıyla ilgileniyorlar, ucuzsa tamam okey alalım havasındalar
Bense içime sinsin, beğeniyim istiyorum
Çok zor dönemler cidden canım bizde çırpınıyoruz, hayırlısıyla evlensekte bu konuları gülerek hatırlasak
işte bende onu diyorum birlikte alacağnız kararları bile sen almak zorunda kalacaksın sabırlı olman ve hazırlıklı olman lazım tatlımbenim zorum yalnız karar vermekten yana değil kuzum yaa, daha iyi bile olur çok fazla insan işin içine girince ortalık karışır. bizim zorumuz ortak karar verememek değil, onun koca kafalılığı.. paşa torunu ya kendisi sıkıntıya gelemiyor, ben ona sıkıntı yansıtmasam da sıkıntıya gelemiyor beyefendi
biz o levele geçemiyoruz ki onun yüzündenben ki normalde sabırsız bir insanımdır, sabır taşı oldum onun yüzünden. çatlamak üzereyim artık. beni hiç dinlemiyor bile ya kendi kendine konuşuyor sanırsın dünyanın yükü onun üzerinde.
sakince anlatıyorum ben senden hiçbişey beklemiyorum, hiçbişeyi senin üzerine yük etmiyorum herşeyle kendi başıma uğraşıyorum, senden tek isteğim güler yüzlü ol, sakin ol. ama yok sürekli bitsin bu işkence tavrı, herşeye bi homurdanmak, olumsuz olumsuz konuşmalar. ben de patlıyorum işte öyle olunca
hayır olsun bakalım sonumuz
işte bende onu diyorum birlikte alacağnız kararları bile sen almak zorunda kalacaksın sabırlı olman ve hazırlıklı olman lazım tatlım
Mesela dünki tartışmamıza geleyim :)
Dün birlikte mobilya bakıyorduk internetten
Düğüne henüz 4 ay var 2 ay sonra falan ev tutulacak ama fikir edinmek amacıyla bakalım dedik.
Neysee, ben misafir+oturma odası istiyorum. Misafir odasında yemek odası takımı+koltuk takımı ve tv ünitesi olsun istiyorum
Oturma odasını da başbaşa otururken kullanmak amacıyla istiyorum ve ufak çaplıda bir tv sehpası tarzında bir şey alalım dedim. Allahım bu bir başladı konuşmaya. 2 tane tv ünitesini napıcaksın tvyi asarız duvara, taşınırsak günün birinde çöpe gidecek bilmem ne.
Aynen senin dediğin gibi tamam istemiyorum dedim kestirip attım, benimde hevesim kursağımda kaldı anlayacağın... Yapıyorlar böyle arada, çok byük meseleler olmasa da insanın gücüne gidiyor
en güzeli hiçbişeyine karıştırmayacaksın işte, cüzdan olarak gezdireceksin sadece onları yanında
biz daha mobilya bakmadık bile düşün, üstüne gitmeyeyim diye daha o konuları açmıyorum bile. bizim hep onun hödüküğünden, benim alınganlığımdan çıkıyor kavgalar.
alınmayayım diyorum ama öyle bir laf ediyor ki, resmen dikenler çıkıyor saçımdan dayanamayıp yine kavga ediyoruz
biz eylül diye niyetlenmiştik ama annemlere hacılık çıktı bu sene o yüzden kasıma ertelendi mecburen. yani ya ekimin son haftası ya da kasımın ilk haftası olacak sanırım net belli değil.Aynenn aynen bende çoğu kez kendimi tutayım susayım diyorum ama hevesim kaçtıktan sonra o şeyi alsa da ya da istediğimi yapsa da hiç bir anlamı olmuyor.
Mobilya bakmak için erken önce evimizi tutalım diyor. En azından fikir edinelim diyorum yok hiç oralı olmuyor.
Offf off valla benimde içim daraldı artık canım ama sabretmeye çalışıyorum geçecek diye..
Sizin düğün ne zamandı ki canım?
biz eylül diye niyetlenmiştik ama annemlere hacılık çıktı bu sene o yüzden kasıma ertelendi mecburen. yani ya ekimin son haftası ya da kasımın ilk haftası olacak sanırım net belli değil.
benden hevesliydi başlarda, o mobilya bakalım diyrdu da ben dur hele diyordum. ne zamanki işler ciddiye bindi, artık aileler tanışacak gibi oldu darlandı paşam. ne desem herşeye olumsuz yönünden bakıyor, herşeye söyleniyor. bişey de istemiyorum ha, ne zaman tanışmaya gelecekler diye konuşuyorduk, araya başka muhabet soktu ben de konuyu değiştirme dedim. vay efendim ben evliik dışında hiç bişey konuşmuyormuşum, o yorulmuş yılmış şimdiden
bi sorunu halledemeden öbürü geliyor ve daha elimizde hiçbişey yok bizimileri gideceğimize de sürekli geri gidiyoruz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?