- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.561
hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Elektrik süpürgemi aldım bugünnn
Güle güle kullan inş.Ben de ütümü aldım bugün :) :)
selam şekerler nasılsınız
Ben ütüyü philips marka aldım. Elektrik süpürgemi de miele marka almıştımhangi marka/model aldınız acaba :)
selammm tatlımmm
nasılsın şekerimhangi marka/model aldınız acaba :)
selammm tatlımmm
nasılsın şekerim
şükür diyelim bende iyiyim şekerimiyiyim canım sen nasılsınn :)
Günaydın canımgünaydınlarrrr herkese
nasılsın tatlımGünaydın canım
iyiyim canım sağolasın hava vaya soğuk ısınmaya çalışıyorum. Sen napıyorsun nasılsınnasılsın tatlım
aynen çok soğuk ya iyi şükür hazırlık iş güç koşturuyoruz tatlımiyiyim canım sağolasın hava vaya soğuk ısınmaya çalışıyorum. Sen napıyorsun nasılsın
Hazırlıklar nasıl gidiyor canım malum az kaldı.aynen çok soğuk ya iyi şükür hazırlık iş güç koşturuyoruz tatlım
iyi şükür tatlım halılarım alınacak bu pazar evimi yerleştiricem artık nasipse senin nasıl gidiyorHazırlıklar nasıl gidiyor canım malum az kaldı.
Biz bu hafta sonu yerleştirdik canım ne çok şey almışım sığdırmakta baya zorlandım ya çok şükür birşey kalmadı. Arada aklımıza gelen küçük şeyleride alıyoruz hemen. Sende yerleştirirsin hemen inşallahiyi şükür tatlım halılarım alınacak bu pazar evimi yerleştiricem artık nasipse senin nasıl gidiyor
kolilerle,bohçalarla koydum açıp yerleştiricez arkadaşlarımlaBiz bu hafta sonu yerleştirdik canım ne çok şey almışım sığdırmakta baya zorlandım ya çok şükür birşey kalmadı. Arada aklımıza gelen küçük şeyleride alıyoruz hemen. Sende yerleştirirsin hemen inşallah
İki kişimi yapacaksınız canım. Benim gibi bulaşıkları yıkayıp yerleştirmeyeceksen biter hemen aslında. Bizde bitirdik ama daha halıları sermedik son haftaya bırakıcaz onu sanırım.kolilerle,bohçalarla koydum açıp yerleştiricez arkadaşlarımla
yok arkadaşlarımla olucaz baya kalabalık olucaz sanırımİki kişimi yapacaksınız canım. Benim gibi bulaşıkları yıkayıp yerleştirmeyeceksen biter hemen aslında. Bizde bitirdik ama daha halıları sermedik son haftaya bırakıcaz onu sanırım.
İyi ozaman çok yorulmazsın çok yorucu bir işmiş çünküyok arkadaşlarımla olucaz baya kalabalık olucaz sanırım
olsun ya yorulacaksak böyle şeylerde yorulalımİyi ozaman çok yorulmazsın çok yorucu bir işmiş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?