2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

offf yaaa kızlar çöküş yasıyorum kafa yormktan maaşımı odugu gibi çeyize yatırmaktan kosturmaktan eksikleri düşünmekten nasıl yerleşecek eve temizlik nezman olcak düğün nasıl olcak kına nasıl olcak vsvsvs aaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirmek üzereyim cok strese girdim bu günlerde 9 Temmuz düğünüm ama ben benden gectim

ikinize ait özel bir şarkı varsa onda da dans edebilirsiniz canım.
bizim tam net belli değil ama ben Hüsnü Tezer'in Hoşgeldin şarkısını istiyorum, ikna edebileceğim inşallah

önce bi sakin ol bakalım, daha önünde vakit çok
kendine 1 gün izin ver bunları hiç düşünmemek için. keyfli birgün geçir ve motive ol. sonra da aciliyetlerini göre yapılması gerekenleri sıraya koy dolu dolu 3 ay, hatta fazladan da 20 günün var, insanlar bu süre içerisinde sıfırdan herşeylerini hallediyrlar, merak etme senin de yetiişir

Önünde daha zaman var canım böyle hissettiğinde düşünme hiç birşeyi arkadaşlarınla nişanlınla gez sinemaya git vakit geçir. Zamanı geldikçe hepsi planlı halledilir. Asıl birkaç ay öncesinden halledilmesi gerekilen işlerini hallet. Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz 6 aydır maaş komple ev eşyası çeyize falan gidiyor.

ikinize ait özel bir şarkı varsa onda da dans edebilirsiniz canım.
bizim tam net belli değil ama ben Hüsnü Tezer'in Hoşgeldin şarkısını istiyorum, ikna edebileceğim inşallah
Güzel şarkı canım dinledim de. Benimde nişanlım ikna olmuyor şarkılara yoksa ben beğendim çoğunu.

Güzel şarkı canım dinledim de. Benimde nişanlım ikna olmuyor şarkılara yoksa ben beğendim çoğunu.

benim sevgilim şarkıyı beğendi ama tam içine sinmedi sanırım başka başka şarkılar gönderiyor bana. gönderdiği şarkıları da petek dinçöz falan söylüyor yani töbeler olsun

şimdilik pusudayım, zamanı gelince ikna edecem ben onu eminim de şimdilik ona da söz hakkı vermiş gibi numara yapıyorum

Biz ilk şarkıya karar verdik mazi kalbimde yaradır olacak diğeride ferhat göçerin şarkısı veya kutsi-zaranın aşıklar şehri olsun da bu mevzuda bitsin Şarkı bakmaya diğer şeylerden çok uğraştım

Bunlarda güzelmiş.
Ben kına değil de düğünde kesinlikle Zerrin özer--Herşey seninle güzel olacak
Ama Hüsnü Sezer - Hoşgeldin şarkısı da çoook güzel olabilir bence kınada

bide bikaç dans şarkısı seçmek lazım dimi
ben de salona giriş şarkısını düşünüyorum bazen, sonra karar veremeyip yine düşünmeyi bırakıyorum

hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Elektrik süpürgemi aldım bugünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…