2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Selam kızlar. Bir sıkıntım var yeni aklıma geldi düğünümün olacağı tarihlerde aşırı şekilde bahar alerjisine kapılmış durumda olacağım. Ben bu alerjiyi her sene çok şiddetli geçiriyorum. Aranızda böyle bir rahatsızlığı olan ve bunu çözebilmiş olanlar var mı? Çoğu ilaç da kar etmedi bana şimdiye kadar. Belki bu konuda bir mucize keşfetmiş olanlar vardır aramızda..
Burnu ve gözleri akmaktan şişmiş ve kızarmış bir gelin olmak istemiyorum

Kızlar bende mayıs geliniyim, çeyizdi ev eşyasıydı derken kendimizi ihmal edip unutuyoruzz en azından ben öyleyim.. yeni gelin oluyoruz kıyafetlerimiz, ayakkabılarımız, terliklerimiz, kozmetik malzemelerimiz, cilt bakımımız, saç bakımımız ne alemdeee :)

Ben çeyiz için gecelik elbise eşortman terlik etek tişört tayt vs vs çokça alıyorum canım ayrıca lazere başladım 2. seansim bitti çok şükür sonuç harika gidiyor Saçlarım zaten uzun hiç ellemiycem boya falan düşünmüyorum hani evelnnce boyuyorlar ya nişanlımda asla istemez zaten şimdilik böyle

Canım nişanlım düzen olarak baya şey almıştı bana kozmetik olsun kıyafet olsun. Bende annemle yeni ceketler elbiseler falan aldım daha hiç giymedim. Baya bir pijama gecelik iç çamaşırı almışım yeni fark ediyorum unuttuklarım vardı

dün aynı şeyi düşündüm bende, evdeki dizi çıkmış pijamalarını mı götüreceksin evlenirken diye 1 nisan maaşımla birlikte yavaş yavaş alacağım en azından pijama, eşofman türü şeyler. gecelikle falan pek aram yok zaten de 1-2 tane alırım yine. arkadaşlarımdan gelen 2 tane de hediyem var onlar baya bi idare eder beni
lazere başlamak istiyorum bide. gerçi benim tüylerim az sir ağda yaptırsam en az 2 ay idare ediyor beni ama evlenince uğraşmak istemiyorum. çabuk biter sanırım o yüzden ramazandan sonra ona da başlamayı planlıyorum.
kozmetik için bohçayı bekleyecem bakalım onlar neler alacak, ona göre eklemeleri yaparım ben. zaten senelerdir kullandığım malzemeler de aynı. illa hiç açılmamış olsun diye zorlamam, bittikçe alıyorum zaten yenilerini. bohçadan gelenleri ellemem bitek onlar doğru çeyize ayrılır.
cilt bakımı için kapsamlı bi işlere girmem lazım aslında ama o da maaşları bekleyecek işte, çalışmaya yeni başladım da ben hepsi aynı anda olmuyor malum saçlarım az boyalı benim ondan çok da kötü gözükmüyorlar. düğüne yakın boyatacağım iyice beyazlar artsın diye bekliyorum. kendi rengimde boyatıp uçlarına da ombre yapmayı planlıyorum. şimdilik söyleyeceklerim bu kaadar

CadiKelebek kuzum seniyoracağım ama annemlere bu sene hacılık çıktığı için bizim düğün sanırım kasım ayına ertelendi. sen şimdilik 5 kasım olarak güncelle istersen tarihi kuzum. zaten 1 ay içinde tarih netleşir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…