- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.401
söz ayrı nişan ayrı düğün ayrı oluristemede bi takım kıyafet sonra çamaşır çorap havlu falan konur tatlım kapsamlı olmaz zaten birer takım bişeyler konulur ben nişanlıma gömlek kot pantolon ihtiyacı olduğu için kot koydum sonra çamaşır çorap havlu mendil koydum
tek nişan bohçası yapın o zaman tatlımnişanla söz arası bizim maksimum 1 hafta olacak ha bire bohça mı hazırlayacaz yaaişime gelmeyen aetleri hiç sevmiyorum
tek nişan bohçası yapın o zaman tatlımama o daha kapsamlı olur haberin olsun
öyle şekerim yapcak birşey yokannem de değil de ananem, millet söz tebriğine geldiğinde bohça gösterilmesi lazım olmaz öyle diyor. bana don atlet alacaklar da gelenlere onları mı göstercez yaa töbeeee
öyle şekerim yapcak birşey yok
aman daha neler var boşver sen yap eğlensin anneanneler mutlu olsun iştebazı adetlerimiz de pek çirkin ama şimdi atalarımızın arkasından konuşmak gibi olmasın da
aman daha neler var boşver sen yap eğlensin anneanneler mutlu olsun iştenaptınız siz meseleyi hallettiniz mi ? hazırlıklarla ilgili sıkıntın vardı
ramazandan sonra yapma şansınız yok mu kihangi sıkıntıyı anlatmıştım acaba buraya
bizim işler çok karıştı kuzum ya. annemlere hacılık çıktı tam bizim düğün için düşündüğümüz zamanda onlar hacıda olacak, onlar dönünce hemen de yapamayız mecbur ekim sonu ya da kasımda olacak düğün. hadi onu ayarlarız da annemler benim en çok onlara maddi manevi ihtiyaç duyduğum zamanda 35-40 gün buralarda olmayacaklar, işin o kısmını nasıl halledecez hiç bilemiyorum. 2017'ye ertelemek de istemiyorum kar kış fark etmez diyorum artıkama işte tam ağustos eylül benim en çok anneme ihtiyaç duydupum zamanda annem olmayacak burda, kafam çok karıştı
ramazandan sonra yapma şansınız yok mu ki
Canım maddi imkanınız varsa bence yapabilirsiniz. Hem nişan hem düğün peşpeşe yapan çok tanıdığım var süreci uzatmak birşeyi değiştirmiyor daha çok sorun çıkartabiliyor ortaya ki sen annenin fikrine yardımına ihtiyaç duyduğun zaman annen olmayacak yanında.düğünü mü canım? mümkün değil. ramazan dediğin 3 ay sonra zaten bizin ancak nisanda nişan olacakki hadi şartları zorladık diyelim, eylül ayına bile doğru düzgün salon kalmamış, temmuz full + full olmuştur
Canım maddi imkanınız varsa bence yapabilirsiniz. Hem nişan hem düğün peşpeşe yapan çok tanıdığım var süreci uzatmak birşeyi değiştirmiyor daha çok sorun çıkartabiliyor ortaya ki sen annenin fikrine yardımına ihtiyaç duyduğun zaman annen olmayacak yanında.
valla bizim herşey üç ayda oldu durumunuz varsa yetişir bencedüğünü mü canım? mümkün değil. ramazan dediğin 3 ay sonra zaten bizin ancak nisanda nişan olacakki hadi şartları zorladık diyelim, eylül ayına bile doğru düzgün salon kalmamış, temmuz full + full olmuştur
valla bizim herşey üç ayda oldu durumunuz varsa yetişir bence
anladım canım vardır bir hayır dur bakalım uzun vadede daha güzel hazırlanabilirsin hem iyi yönünden bakalımdurum mevzu biraz sıkıntılı işte. bizim için de geçerli kuzum.
annemler 1 temmuza kadar hacılık parasını yatırmak zorundalar. büyük bi nakit çıkışı olacak yani, üstüne düğün masrafları da bu arada baya baya zorlar. ki ben de işe daha 2 hafta önce girdim benim de bu aşamada bi katkım olamaz
anladım canım vardır bir hayır dur bakalım uzun vadede daha güzel hazırlanabilirsin hem iyi yönünden bakalım
yetişir sen hiç merak etmeeylülle kasım arası benim için tarih açısından çok fark yok. bitek annemin olmayacak olması sıkıntı, onu da artık sıkıştırılmış program ile halledecez mecbur.
şuan mobilya değişimi ve boya badana işlerini hallediyoruz onlar bitincenisan ayı içerisinde tüm isteme nişan işleri hallolacak önümüzde 2 ay olacak annemler gidene kadar. o arada büyük çoğunluğu halledecez mecbur.
gerçi benim avantajım ev tekstiline dair herşeyim hazır benim. küçük ev aletleri de süpürge ve ütü hariç hazır. bi mobilyalar yok onları da eyül sonu siparişversek kasım ayına yetişir herhalde değil mi?
ben hepsini arçelik aldım yılbaşında acayip indirim vardı servis imkanı için arçelik aldım ben tatlımmerhaba kızlar beyaz eşyalarını hangi marka ve model aldınız bende yeni bakmaya başladım en geç mayısta almam gerek yardımcı olur musnuz
canım modellerini de atabilir misin birde ne kadar tuttu... ben tayini bekleyeceğimden model ve markaya karar vereyim anneler günü indirimi olursa alıp geceyim olmazsa da mayıs bası almayı planlıyorumben hepsini arçelik aldım yılbaşında acayip indirim vardı servis imkanı için arçelik aldım ben tatlım
benim çeyiz topiğinde vardı hepsi 7000 tl tutmuştucanım modellerini de atabilir misin birde ne kadar tuttu... ben tayini bekleyeceğimden model ve markaya karar vereyim anneler günü indirimi olursa alıp geceyim olmazsa da mayıs bası almayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?