- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.421
merhaba kızlar beyaz eşyalarını hangi marka ve model aldınız bende yeni bakmaya başladım en geç mayısta almam gerek yardımcı olur musnuz
cnm bulamadım ceyiz topiğini link atar mısınbenim çeyiz topiğinde vardı hepsi 7000 tl tutmuştu
Modellerini anımsıyor musun cnm birde kullanmaya başladın mıCanım ben Bosch tan aldım
Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve elektrikli süpürge 8000 tl tuttu.
Canım ben Bosch tan aldım
Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve elektrikli süpürge 8000 tl tuttu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/3-mini-minnak-ceyiz-3.796747/page-11 burda tatlım hepsicnm bulamadım ceyiz topiğini link atar mısın
yetişir sen hiç merak etme
daha çok vaktin var halledersin herşeyi bak ben nereedeyse 2.5 ayda yaptım herşeyimiartık yetiştiği kadar ya napalım, ufak tefek ekikler olursa da canımız sağolsun, zamanla tamamlanır hepsi. düşündüm başka hiç bi çare bulamadım çünkü
daha çok vaktin var halledersin herşeyi bak ben nereedeyse 2.5 ayda yaptım herşeyimi
yengeç burcuyum aşırı kararsızım ama Allah denk getiriyor gerçekten herşey de gönlümce oldu çok şükürpeki normalde kararsız bir insan mısın yoksa çabuk karar verir misin?
sağolsun sevgilim de ben de kararsızın önde bayrak taşıyanlarıyız. bn bişeyi görürüm aşık olurum ve alırım ya da günlerce, hatta aylarca gezebilirim. hele şimdi mobilya falan söz konusu olunca naparım hiç bilemiyorum
gerçi ilk adımı atarak misafir yatak odası için çekyat ve puf koltuk siparişini verdikçok ters yerden başladım sanırım mobilya alışverişine
yengeç burcuyum aşırı kararsızım ama Allah denk getiriyor gerçekten herşey de gönlümce oldu çok şükürev hazır mı nereye koycaksın mobilyayı bekletirler mi ki o kadar
iyi yapmışsın o zamankonuştuk canım, teslim tarihinden bir ay önce haber verin öyle getirtelim fabrikadan dediler. bi çekyatla 2 puf zaten çok büyük mobilyalar değil ama başlamak lazım bi yerden dedik başladık bakalım
yengeç burcuyum aşırı kararsızım ama Allah denk getiriyor gerçekten herşey de gönlümce oldu çok şükürev hazır mı nereye koycaksın mobilyayı bekletirler mi ki o kadar
iyi yapmışsın o zamanvaktin var indirimleri bekle başka şeyleri alırken bence
herşeyi almaya başlayınca bütçede takılıyorsun zaten o da kafa karışıklığını engelliyor bi yerden sonrakararsızım çok ama beğendiğim bişeye de resmen vuruluyorum. yatak örtümün benzerini 8 sene önce görmüştüm düşün, geçen yine görünce aha dedim bu benim olmalımobilya konusunda da gezince ya o kadar çeşidi görünce kafayı yerim ya da bir taneyi görür takılırım ona bilemiyorum bi türlü
mobilyayı ne zaman alsan zaten düğün zamanları olduğu için pek indirim olmaz şubat sonunda oluyor mobilya indirimi sezon o zaman yenileniyor çünküütü ve süpürge için anneler günü indirimini beklemeyi düşünüyorum zaten, yazın daha büyük indirim olmaz herhalde. ama mobilyalar için doğru zamanı kestiremiyorum, nasıl yapsam ki acaba
herşeyi almaya başlayınca bütçede takılıyorsun zaten o da kafa karışıklığını engelliyor bi yerden sonra
mobilyayı ne zaman alsan zaten düğün zamanları olduğu için pek indirim olmaz şubat sonunda oluyor mobilya indirimi sezon o zaman yenileniyor çünkü
bence de aklın kalmasın boşver bütcene göre bakarsın nasılsaben şuandan bütçeyi az çok bildiğim için limitleri aşan modelleri incelemiyorum bile aklım kalmasın diye
mobilya da kazığı yiyeceğiz o zaman yapacak bişey yok
bence de aklın kalmasın boşver bütcene göre bakarsın nasılsa
Hiç çağırmıyon beni.siz nerden aldınız canım? bi de kaça aldınız?
amma çok soru sordum bugün, kusura bakma
Hiç çağırmıyon beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?