2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Ben studio rain ayakkabılarına benzer bi ayakkabı yaptırıyorum. ayak ölçümü alıp yapıyorlar. Bilekten bağlamalı platform ve kalın topuklu.

Nikah nişanlımın tarafında olacak magnet şeklinde gidiyor bizim çevremizde diğerleri atılır dediler birde 150 tane falan gerekiyor bakalım

tanesi ne kadara geldi cnm bunların

internetten bakabilirsin o zaman canım, bir sürü magnetli model var.

büyükleri annemler yaptırmıştı dükkandan, şu an fiyatını hatırlamıyorum, ama küçük olanları ben internetten sipariş vermiştim :)

Cok mantıklı aslinda rahat ettiğim düz bir ayakkabi alip istedigim gibi süslemek ya da hiç süslememek en iyisi canim

Bence de hepsi ayni beyaz,tüllü ,giymelik elbisedir sonuçta ama gerçekten insan üzerine giyince evet iste bu diyor resimlerde vitrinlerde göründüğü gibi olmuyor yani ne bileyim

Ben studio rain ayakkabılarına benzer bi ayakkabı yaptırıyorum. ayak ölçümü alıp yapıyorlar. Bilekten bağlamalı platform ve kalın topuklu.

Bu firmanın ayakkabılarını bilmiyordum.simdi baktım ve baaa yiiilll diiimmm
Tam istediğim modelde ve renkte ayakkabilar cok güzel ama cooookk pahalli yaa

Prettygirl dün evde unutmuşum canım ama şuan ufak bir araştırma yaptım ve beğendiğim modelleri hemen koyayım buraya dedim. benim düğün büyük ihtimalle ekime ya da kasıma kalacağı için ben biraz daha bot gibi modellere bakıyorum, şöyle örnek vereyim yani.

tabi buna benzer yazın giyilebilecek ayakkabı modelleri de var.

bir de ben topuklu ayakkabıyla rahatsız olduğum için mutlaka fotoğraf çekiminde ve ilk danstan sonra düz taban ayakkabı giyeceğim. onların örnekleri de şu şekilde.

seçenek baya geniş canım, bu modellerin hemen hepsi de internette satışta. o yüzden sana kolaylıklar diliyorum

Bu firmanın ayakkabılarını bilmiyordum.simdi baktım ve baaa yiiilll diiimmm
Tam istediğim modelde ve renkte ayakkabilar cok güzel ama cooookk pahalli yaa

Eevet pahalı; ben çok çok daha uyguna yaptırıyorum :) Birebir aynısı tabiki değil ama çok çok benzeri yapılıyor. Ankaradaysan adres verebilirim.

Sagol canim modeller cok sik gerçekten.ben de google dan baktim ama ne bileyim icime sinmiyor bir türlü :) ay ben cok kararsizim yaa :)

Sagol canim modeller cok sik gerçekten.ben de google dan baktim ama ne bileyim icime sinmiyor bir türlü :) ay ben cok kararsizim yaa :)

o kararsızlık bende de var, ama az çok nasıl bişey istediğime karar verdim ya herhalde düğün günü gelmeden ayakkabı modeline karar veririrm

2 tüp kan verdik, sonrasında verem savaşa gidip film çektirdik, nüfus müdürlüğünden evlilik ehliyet belgesi aldık bu kadar canım diğerleri kimlik fotokobisi vesikalık resim falan kuzum :)

nişanlıumda taşınacağız diye modalife alalım sonra değiştirirz diyor ama 10 bin civarı verip çöpe atmakta istemiyorum kullananlar hangi ürünlerden memnunlar acaba? epey olumsuz yorum okuyorum ben
model olarak tam bilmiyorum canım ama ben ürünleri gidip gördüm çokta kalitesiz gelmedi bana bilmem tabiiki kullamaya başlamadım henüzzz :))

ne güzel canım yok hala evrakları teslim edemedik izin sıkıntısı bitmedi

2 tüp kan verdik, sonrasında verem savaşa gidip film çektirdik, nüfus müdürlüğünden evlilik ehliyet belgesi aldık bu kadar canım diğerleri kimlik fotokobisi vesikalık resim falan kuzum :)

biz nikahımızı 2014 te kıydırdık. Belediyenin sağlık personeline gittik bize sadece kan grubumuzu sordu ve uygundur raporu verdi.ertesi gün de evlendik gitti
hiç böyle şeylerle uğraşmadık ya hu nedir bu şaştım doğrusu

Bizde bugün kan verdik verem savaştan akciğer grafiğini aldık
Kısmetse pazartesi gidip teslim edeceğiz ve işlemlere başlayacağız.
Çok stresli işlermiş yahu

evet canım şuan baya uğraştırıyorlar yaa
inşallah en kısa zamanda hallolur tatlım

inşallah canım benimm

günaydın kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…