2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

şanslısın baban isteğine göre yapar cnm gardrop un fotoğrafı varmı hangi ildesiniz bu arada

nişanlıumda taşınacağız diye modalife alalım sonra değiştirirz diyor ama 10 bin civarı verip çöpe atmakta istemiyorum kullananlar hangi ürünlerden memnunlar acaba? epey olumsuz yorum okuyorum ben

Ben ayarladım canım
Anı tur dan 3090 tlye aldık
Antalya Granada Luxury Hotel

Sen nereyi düşünüyorsun ?
epey baktım ilk başta kapadokya istiyordum ama düğün çekimini düğünden sonra yaptıracağımız için antalyada olmak bizim için daha mantıklı geldi ailemde orda .. ani bir kararla roma beach resortla anlaştık cnm sonra kısmet olursa eylüle doğru tekrar başka yer düşünüyoruz o zamanki bütçe ve iznimize bağlı...

ben bu aralar nikah şekerine odaklandım nikahımız erken olacak. önerilere açiğim kızlar.

Biz de kan verdik daha sadece diğer işlemleri tamamlamadık 60 gün maşallah az kalmışş :))
bende başladım kan vs verdik 27 mart günüm artık belli. nikah memurunu pek sevmedim evrakları verirken garip geldi bilmiyorum neden. sadece 3 tane kan testi istedi doktor başka şey istemedi sizlerde nasıldı. işyerinde bir arkadasın oldu daha çok tahlil ve film istenmişti..

benim eşya kısmı başlamadı nikah tarihi düğün nikah işlemleri bindallı ve gelinlik belli dikiliyor su an.balayı belli.fotoğrafçı ayarladım. oturacağımız yer belli değil düğün tarihimizde tayin dönemleri yeni geliyor . o yuzden kafam bi dünya.. inşallah bir süpriz olur antalyaya çıkar da ben de ordan devam ederim hazırlıklara.. senin de hayırlı olsun..

bende nikah şekeri bakıyorum da nasıl bir model bakabilirim nikah düğünden ayrı olacak. birde malzemeleri nereden uyguna bulabilirim kızlar..

nasıl bişey istiyorsun ki?

ayrıca istanbuldasın sanırım, eminönü şarkhana git binbir çeşit ile karşılaşırsın

ben lokumluk yaptırdım bu arada

Eklentiler

• 12357972_10153663929090340_1176114395_n.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 223

merhaba canım
Nasılsınız Gelin Hanımlarrrr
Ben gelinliğimi aldım ama fotosu şu an elimde yok elime geçtiği an atarım size de
Ama modelni traif edeyim. Çok sade ve A kesim,yani çok kabarık değil.Kolları düşük omuz kollarında inci detayları var etek tülünde bile hiçbir detay yok. Ne bileyim öyle şatafatlı,kabarık,taşlı şeyleri pek sevmem. Gelinliğimi de öyle tercih ettim. Nişanlım pek beğenmedi çok sade dedi ama olsun saçımla duvağımla aksesuarlarla güzel olur inşallah

kızlar gelin ayakkabınızı nasıl düşünüyorsunuz?
önerebileceğiniz modeller var mı ?
renkli mi alsam beyaz dantelli fln mı bilmiyorum.
Ama karikatürlü olanlardan ya da isim yazılı olanlardan istemediğimi biliyorum :)

nasıl bişey istiyorsun ki?

ayrıca istanbuldasın sanırım, eminönü şarkhana git binbir çeşit ile karşılaşırsın

ben lokumluk yaptırdım bu arada

Eki Görüntüle 1782265
Nikah nişanlımın tarafında olacak magnet şeklinde gidiyor bizim çevremizde diğerleri atılır dediler birde 150 tane falan gerekiyor bakalım

bende bu ikileme düştüm aynen isim yazılıları beğenmiyorum platform topuk sade bir tane aldım gelinlik için boy önemliydi çünkü. üzerine gelinlik dantel ve inci detayları yapıştırsam mı diye düşünüyorum.

Önemli olan senin beğenmen bence içine sinmiş ne güzel. En güzel gelin sen olacaksın öyle düşün:) Bana tüm gelinlikler ayni geliyor hani anlatıyorlar ya giydim büyülendim o an anladım falan bende öyle şeyler olmuyor bende... Beğendigim model straplez bele kadar oturan A kesim ama baktığımda resme klasik sıradan gibi geliyor... Ne arıyorum bilmiyorum ama içime sinmiyor hiç biri... Ayakkabı konusunda ise ben en rahat ne olursa onu alacağım, düz bir ayakkabı alıp kendin süsleyebilirsin. Gelin ayakkabısı diye rahat olmayan bi ayakkkabı alma sakın bi yakınim güzelligine kandı yazık acı çekmiş tüm gün.

bikaç model var beğendiğim ama evdeki bilgisayarımda. akşama gidince unutmayım da koyayım buraya, fikir olur belki de sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…