- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.241
Kolay gelsin canım az şey kalmış hemen halledilir onlardamerhaba biraz geç gördüm yorumunuzu.cevap geç oldu k.bakmayı.gelinlik düğün yeri,balayı yeri, ev, mobilyalar tamam.halı perde damatlık bindallı hala alamadıklarımız.
28 mayısta benim hazırlıklar nasıl gidiyor:)Ben ben20 Mayıs 2016 düğün tarihim
merhaba antalyada mı oturacaksınız hazırlıklar nasıl gidiyorBen de geldimm
Nişan: 28.11.2015
Kına: 03.09.2016
Düğün: 04.09.2016
Gerekli olan başka bir şey var mı
merhaba siz düğünü atlattınız galiba nasıl geçti? yolundamı herşey?benim düğünümde 24 ocakta:)
bende az diyet yapayım diyorum 3-4 kg yeter bana nasıl birşey yapıyorsunuz?ha bide spor ve diyet yapıyorum
diyet demiyim de az yiyorum , yememi düzene oturtuyorum inş o gelinlik içinde kuğu gibi süzülcem
inş 8 ay sonrasına 36 beden olurum
damatlığı nerden aldınız canım..Biz damatlığı hallettik çok şükür, gelinlikçiye de bakıyorum her yeri gezmeden almıycam:)
Annemde sandık almış bizde ceviz ağacından galiba eski klasik sandık ama farklı şehirde oturacağız götürmek zor olabilir bu modern durmuş...Bende sandık hem istiyorum ama hemde yer kaplamsn diye istemyrum ama şuna karar verdm canım
Puf görünmlü gizli sandıkYatak odamda geniş oldgndan sıkışık durmaz
Tabi benim pufumun altı beyaz üst kısmı mor olucak
Eki Görüntüle 1725641
ben antalyaya aşığım ya su an başka şehirdeyim bir türlü tayin olmadı kısmet bakalım..şimdi istanbuldayım ama evlendikten sonra antalyada yaşıcaz :)
gecenlerde ilk kez gezmeye gittim de en sevdiğim özelliği trafiği olmamasıydı
ama genel olarak nasıl güzel mi?
bende az diyet yapayım diyorum 3-4 kg yeter bana nasıl birşey yapıyorsunuz?
Bizde yeni aldık cnm eski mesajı okurken gördüm aynı modeli almışız renk siyahı. ama hediye çeki olayını düşünemedik bizim hepsi tek faturada oldu ama ayakkabı yok içinde gömlek papyon kuşak hepsini aldım yüzde 30 indirim vardı. inşallah güzel olur herşeyCanım arkadaşa sormuşsun ama ben atlamış gibi oldum kusura bakmayın bizde aldık damatlığı.
http://www.dsdamat.com/urun/ds-damat-smokin-takim-elbise-slim-fit-396055.html
linki'de bu Damattan aldık gömleği papyon kuşak falan derken toplam 930 tl oldu indirim vardı her 100 tl'ye 50 tl hediye çeki böylece papyon falan onlar biraz bedava gibi oldu. Ayakkabıyla toplam 1200 tl olmuş oldu.
aynı gün evleniyoruz ne güzel mutluluklar dilerim :)[/QUOTE] teşekkürler hazırlıklarınız nasıl gidiyor.. ben aralıklı uğrayınca epey zaman geçmişaynı gün evleniyoruz ne güzel mutluluklar dilerim :)
Hazırlıklarla geçtiği için bana çok cabukmuş gibi geliyor.Çok fazla takip etmeyince ne çabuk düşmüş diyoruz ama son günler böyle olmıycak eminim
bende nikah şekeri bakıyorum da nasıl bir model bakabilirim nikah düğünden ayrı olacak. birde malzemeleri nereden uyguna bulabilirim kızlar..kendin yapınca 100 tanesi 100 liradan uyguna geliyor
Biz ayda bir ancak bundan sonra sadece hazırlıklar için görüşebiliriz galiba aramızda 12-13 saat varKıyamam yaa neyseki düğünüze az kalmış valla biz her hafta görüşüyruz ama inan yetmiyor
tabi zorunlu koşullar olunca insan dayanıyor ama herkes sevdiğinin yannda olsn yaa
benim oturacağım yer belli değil yeni bakmaya başladım mobilya önerileriniz nelerSelam kızlar mobilyalarınızı aldınız mı ?
merhaba antalyada mı oturacaksınız hazırlıklar nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?