2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar ankara ve kayseride salon bakıoruz ankarada salon 100 150 kişi olacak erkek tarafndan kimse olmayacak o kayseride de gene aynı şekilde olacak burda ucuz yollu nereyi tutabiliriz bilen duyan yazsın lütfen

Annemde sandık almış bizde ceviz ağacından galiba eski klasik sandık ama farklı şehirde oturacağız götürmek zor olabilir bu modern durmuş...

Bizde yeni aldık cnm eski mesajı okurken gördüm aynı modeli almışız renk siyahı. ama hediye çeki olayını düşünemedik bizim hepsi tek faturada oldu ama ayakkabı yok içinde gömlek papyon kuşak hepsini aldım yüzde 30 indirim vardı. inşallah güzel olur herşey

Kıyamam yaa neyseki düğünüze az kalmış valla biz her hafta görüşüyruz ama inan yetmiyor
tabi zorunlu koşullar olunca insan dayanıyor ama herkes sevdiğinin yannda olsn yaa
Biz ayda bir ancak bundan sonra sadece hazırlıklar için görüşebiliriz galiba aramızda 12-13 saat var

merhaba antalyada mı oturacaksınız hazırlıklar nasıl gidiyor

Merhaba canim,
Evet eğer is nedeniyle bir surprizle karşılaşmazsak Antalya'da oturacağız. Ben çeyiz olarak (tencere, tava, havlu vs) her şeyi tamamladım. Ev eşyaları konusunda soru işaretlerim vardı ama burda mobilya satan eski sanayide birsürü dükkan varmış oraya gidince moralim düzeldi resmen. Oradan ne alacağımızı belirledik:)) Gelinlik için aysira da bi model begendim kararım değişmezse onu alacağız. Beyaz eşyayıda ev tutulduktan sonra internetten alacağız, mağazalar daha pahalı geldi bize. Sende hazırlıklar nasıl gidiyor? Gelinliğini alan kimse var mı bilmiyorum ama alan varsa paylaşabilir mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…