- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.221
amin inşallah şekerim hayırlı olsun şimdiden allah bir ömür mutluluk nasip etsin inşallahdüğün Ağustos nikah Mayıs kuzum kısmetse :)) Allah kolaylık versin inşallah alırsınız hayırlısıyla tarihinizi :)
amin canııım hepimizeee :))amin inşallah şekerim hayırlı olsun şimdiden allah bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah
E nasılsın bakalım neler yapıyorsunamin canııım hepimizeee :))
Canım benim bu sorunun aynısı bendede var hatta bir çıktımı bir ay geçmiyor kocaman oluyor. Ben iki yıl önce cildiyeye gittim doktor bir ilaç vermişti onu bir kaç ay kullandım bir yıl gibi bir süre çıkmamıştı benden. Şimdi geçen ay ilk defa çıktı çok stres olmuştum ozamanda canım sende bir cildiyeye git bende tekrara gitmeyi düşünüyorum. Allah korusun düğün günü veya fotoğraf çekiminde o halde olmak istemiyorum. Birde uçuk için kremler var çıkmasınıda engelliyormuş onlardan sürmeyi düşünüyorum son bir kaç hafta kala düğüne.iyi geceler hanımlar.
Nasılsınız?
heyacan var mı?
Bir kaç gündür çenemde ve dudağımda uçuklar var
Ya düğün zamanı da çıkarsa diye çok korkuyorum
Çünkü küçük değil kocaman uçuklar.(yayılmaz inşallah yaa)
Stresten oluyor galiba.Bu ara biraz maddi ve manevi sıkıntılar yaşadık ama Allah yardımcımız olur her zaman olduğu gibi bunu da atlatırız inşallah.
Demem o ki düğün zamanı da çok stresli olurum malum. Ya o zman da çıkarsa ne yaparım.Bana önereceğiniz çıkmadan engelleyebileceğim ya da çıkınca hemen geçirebileceğim bir yöntem bir ilaç var mı ?
Allah bir şekilde yardımcı oluyor canım benim hiç sıkma canını üzülme geçecek hepsideiyi geceler hanımlar.
Nasılsınız?
heyacan var mı?
Stresten oluyor galiba.Bu ara biraz maddi ve manevi sıkıntılar yaşadık ama Allah yardımcımız olur her zaman olduğu gibi bunu da atlatırız inşallah.
Demem o ki düğün zamanı da çok stresli olurum malum. Ya o zman da çıkarsa ne yaparım.Bana önereceğiniz çıkmadan engelleyebileceğim ya da çıkınca hemen geçirebileceğim bir yöntem bir ilaç var mı ?
iyi geceler hanımlar.
Nasılsınız?
heyacan var mı?
Canım benim bu sorunun aynısı bendede var hatta bir çıktımı bir ay geçmiyor kocaman oluyor. Ben iki yıl önce cildiyeye gittim doktor bir ilaç vermişti onu bir kaç ay kullandım bir yıl gibi bir süre çıkmamıştı benden. Şimdi geçen ay ilk defa çıktı çok stres olmuştum ozamanda canım sende bir cildiyeye git bende tekrara gitmeyi düşünüyorum. Allah korusun düğün günü veya fotoğraf çekiminde o halde olmak istemiyorum. Birde uçuk için kremler var çıkmasınıda engelliyormuş onlardan sürmeyi düşünüyorum son bir kaç hafta kala düğüne.
Canım sürekli çıkarıyo musun uçuk ?
Mesela benim hiç çıkmazdı nişanlım askere gittiğinde çıkardım ilk defa. Çok şükür geldi ve artık hiç olmuyor. Sıkıntı ve üzüntüden oldu bende 2 haftada falan geçti , doktorum uçuk kremi vermişti o kurutuyor adını hatrlamyrum ama bi doktora danış istersen canım
İnşallah düğün zamanı çıkmaz hiç birimizde
iyiyim canım çok şükür nişanlımın iş yerinden izin alma sorunsalı yüzünden evrakları teslim edemedik daha gün alamadık onun için canım sıkkın biraz onun dışında bindallı ve kına kıyafetimi ayarladım haftasonu iyiyiiim sende ne var ne yook :))E nasılsın bakalım neler yapıyorsun
ha ben günü aldınız sanmıştım aynı izin sıkıntısı bende de var ya bırakın rahatça evlensin insanlariyiyim canım çok şükür nişanlımın iş yerinden izin alma sorunsalı yüzünden evrakları teslim edemedik daha gün alamadık onun için canım sıkkın biraz onun dışında bindallı ve kına kıyafetimi ayarladım haftasonu iyiyiiim sende ne var ne yook :))
selam şekerim nasılsınselamlarrr
Merhabaselamlarrr
merhaba biraz geç gördüm yorumunuzu.cevap geç oldu k.bakmayı.gelinlik düğün yeri,balayı yeri, ev, mobilyalar tamam.halı perde damatlık bindallı hala alamadıklarımız.Merhaba canım bizden bir hafta önce düğününüz neleri hallettiniz
selam şekerim nasılsın
Merhaba
hazırlıkları yarıladım diyelim salonlar tutuldu evi tuttuk gelinlik kınalık aldık abiyem kaldı mobilyaları seçtik siparişler verildi işte damatlık,bohçalar ufak tefek çeyizlikler kaldı kına malzemelerim bir deben iyiyim sizler nasılsınız :)
hazırlıklarınız ne alemde. biz salonları tutmak ve kına organizasyonunu ayarlamak dışında daha başka bişey yapmadık hiç :)
aynen bende de yok o heyecandan sadece telaşe varBana herkes heyecanlımısın diye soruyor ama değilim yani olmammı lazım acaba. Şu an için stresliyim evi tuttuk ama doğalgaz bağlanmadı falan bir sürü işi var evi yerleştirmeye başlamamak beni geriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?