2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar şimdi ben bindallıyı aldım şöyle ki kaftan gibi içindeki askılı elbiseyi de ayriyeten giyeyim daha sonra kaftanı giyerim diye düşündüm. Bunun dışında birde abiye mi alsam ilk başta giymek için ne diyorsunuz.

ben normalde sadece bindallı giyerim diye düşünüyodum ama abiye giyenleri de görünce heveslendiğimi farkettim :) önce abiye sonrasındaysa bindallı güzel olur gibi :)

Güzel günlerden kullan inşallah güzel soft rengi var diğerinde koyu çıkmış baya ama çiçekli çok hoş
Sağol canım

Canım bende tek elbisede halletmeyi düşünenlerdenim. 1 saat falan anca giyilcek onun için ayrı para vermek istemiyorum
Ama kabarık bidallılar var abiye gibi duruyor kına yakılırken kaftanını giyiyorsun. Altındaki o dediğine tarlatan taktırabilir misin bi sor canım .

bana da fuzuliymiş gibi geliyo işte kıyafeti giy çıkar sonra başörtüsü filan bisürü iş diyom.
sonra da napiim hoşuma da gidiyo içimde kalmasın diyom. ama bakalım nolcak
Ben de kapalıyım canım alıcagm iki ürüne de eşarp uyması lazım uymassa yani bi sürü iş

Kızlar şafakları geç attırdım ama bugünde bitiyor 1 güncük daha yaklaştık

ben normalde sadece bindallı giyerim diye düşünüyodum ama abiye giyenleri de görünce heveslendiğimi farkettim :) önce abiye sonrasındaysa bindallı güzel olur gibi :)

ben önce ayrı bir abiye istiyorum şöyle hafiften kabarık :)

daha sonra kaftan şeklinde bindallı olacak :)

O gün zaten tarlatanlı denettiler bana canım içindeki zaten bir elbise. Ekstra abiye işini şubat mart zamanına bırakıyorum ozamanda hevesim olursa ve kiralayabilirsem öyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…