- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Bizde öyleyiz canım seni çok iyi anlıyorum 7. yılımıza girdik bizde. Her pazar evimizi yapyruz babam mutfak dolaplarını yapıyr şimdi inan varya nasıl güzel bi duygu hazırlıklar çok güzel ama insan bir an önce sevdiceğiyle hep yanyana olmak istiyor
Evet canım evin olması başta biraz zorluyor çok masraflı ama kendine yapıysun ilerde çok rahat olucak kirada tmm daha az masraf ama her ay boşa para ödüysun Rabbim size de kendi evinizi versin inşallah isteyen herkese ..Ayy ne güzel canım ya maşallahbizde ev yok malesef, kirada oturucaz O yüzden o tür hazırlıklar henüz başlamadı
Sanırım ondan sıkıldım bende, şöyle bi kaç ay kalsa evimi düzsem daha kolay geçecek zaman belki de
Evet canım evin olması başta biraz zorluyor çok masraflı ama kendine yapıysun ilerde çok rahat olucak kirada tmm daha az masraf ama her ay boşa para ödüysun Rabbim size de kendi evinizi versin inşallah isteyen herkese ..
biraz insan gördükçe hevesleniyor gerçekten. Neler aldın bulaşk çamaşr alymsnz siz çeyizde neler hazır
Aynen canım kira için bende aynı şeyi düşünüyorum, parayı çöpe atacağız resmen
Umarım rabbim isteyen herkese ev almayı nasip eder, aynı şekilde bana da
Canım nişanlım Buzdolabı ve çamaşır makinesini aldı, babam da Süpürge ile Bulaşık makinesini aldı, beyaz eşyalarım Bosch'dan.
Çeyiz konusunda da pek bi şeyim olduğu söylenemez yavaş yavaş almaya çalışıyorum
Bi paketle 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çatal kaşık takımı, 6 kişilik kahvaltı takımı, Çelik tencere ve granit tencere seti, tost makinesi, blender seti, çay+kahve makinesi aldım.
Nevresim takımlarım epey bi var yaklaşık 10 tane falan.
Havlularım 20-30 tane var
Plastik mutfak eşyalarını evi tuttuktan sonra toplu almayı düşünüyorum
Öyle yani daha çok başındayım ben :)
Senin nasıl gidiyor hazırlıklar?
Bende varım bende bendeeyaşım 26, şehir istanbull
ama daha çok var düğüne
tanışma : 24.12.2014
söz-nişan : 02.05.2015
kına : 04.08.2016
ve düğüüüüüüüüüüünnn 07.08.2016
Bence çok güzel bişey neden stres oldun kiiiEn erken ben evleniyorumiyice stres oldum
Kızlar Mutfağım yapılıyor komple beyaz ara fayans seçtim yeni bir model çıkmış çok hoşuma gitti ben sadelseviyorum dasizinde fikrinizi öğrenmek istedim nasıl sizce
Eki Görüntüle 1717163 Eki Görüntüle 1717171
Aslında aynı fayans ama iki resimde renk farkı var normlde açık gri
Kızlar Mutfağım yapılıyor komple beyaz ara fayans seçtim yeni bir model çıkmış çok hoşuma gitti ben sadelseviyorum dasizinde fikrinizi öğrenmek istedim nasıl sizce
Eki Görüntüle 1717163 Eki Görüntüle 1717171
Aslında aynı fayans ama iki resimde renk farkı var normlde açık gri
çok beğendim canım çok güzelgüzel zamanlarda kullanın inşallah
bence çok şık canım, güzel günlerin olsun mutfağında
Merhaba canım ekliyrum ama biraz daha ayrıntı verirmisn panoya göre. HoşgeldinMerhaba kısmetse 30 temmuzda benim düğünümde :)
Geçer geçerSanki bu 8 ay hiç geçmezmiş gibi geliyo bana
26 senem geçti , bi 8 ay da geçer heralde dimi :)
Hala yapılması gereken baya iş var canım ondanBence çok güzel bişey neden stres oldun kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?