• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

ayyy daha ancak çeyiz hazırlıklarındayız, bide ufak ufak söz hazırlıkları :KK17: aman Allahım ne kadar çok detay var düşünülmesi gereken, çoğu şeyi anneme paslayıp kaçıyorum valla :KK45:

ayyy en sevdiğim ankaraaa :KK37:

Çok güzel oldu bu :)

Çok güzel oldu bu :)

üniversiteyi orda okudum, sonra da 2 sene orda ufak tefek işlerle çalıştım, çok severim ankarayı :KK37: ama sevgilim hiç sevmiyor orda yaşamayı istemiyor o yüzden şimdi pek tercihlerimiz arasında değil malesef ankara :110:

üniversiteyi orda okudum, sonra da 2 sene orda ufak tefek işlerle çalıştım, çok severim ankarayı :KK37: ama sevgilim hiç sevmiyor orda yaşamayı istemiyor o yüzden şimdi pek tercihlerimiz arasında değil malesef ankara :110:
Ankara'yı ben de çok seviyorum. Ben de şehir dışında başka yerde geçirmiştim okul dönemimi. Ya siz mutlu olun da dünyanın her yeri bir :)

Ankara'yı ben de çok seviyorum. Ben de şehir dışında başka yerde geçirmiştim okul dönemimi. Ya siz mutlu olun da dünyanın her yeri bir :)

öyle dedim zaten bende :KK51: ben sakaryadayım o istanbulda yakınız zaten birbirimize :KK37: bakalım nerede yaşayacaz çok kesin değil şuan :KK19:

Bende yaş: 21, söz: 7.11.2015, nişan tahmini şubat 2016, düğün de tahmini ağustos 2016 :nazar: :oops:

ilk ben geldim galiba :KK45: henüz istemem falan olmadı ama düğüne kısa sürede yapmak istiyoruz hepsini, bide iş durumları falan malum bekliyoruz :KK51: ama nasipse nisan mayısta isteme - nişan işlerini halledip eylülde de evlenmek istiyoruz :KK37: tahmini düğün tarihimiz bi aksilik çıkmazsa 17 ya da 24 eylül :KK6:

anaaaammmmm :KK37::KK37::KK37: kim gelmişşşşş :KK50:

yaş ve şehir bilgiside verrsen tmmdir canım :) bu arada eylül gelinleri ilk dolan alan oldu :-)

canım benim yüksek olasılık ağustos ayı, beni eylüle yazmışsın :KK23:

anaaaammmmm :KK37::KK37::KK37: kim gelmişşşşş :KK50:

canım benim yüksek olasılık ağustos ayı, beni eylüle yazmışsın :KK23:

Canım ağustos eylül dedin ya bende en kötü ihtimali yazdım netleşnce ağustosa alırız daha çok sevinilir diye düşündüm kendimi de öyle yaptım :-):-)
Seni ağustosa alyrum ozmn
:KK66:

Back