- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.021
HoşbuldumHerşey o kadar güzeldi ki hala gerçek değilmiş de bir rüyaymış gibi geliyor Özellikle tuttuğum düğün salonundan fazlasıyla memnun kaldık. Tam bir profesyonel kadroydu ve sayelerinde hiçbirşeyin stresini yaşamadık. Kazasız belasız herkesin eğlendiği muhteşem bir düğün oldu. Rabbim utandırmadı bin şükür.. Daha 4 günlük evliyim diyemidir bilmem ama hiç evliymişim gibi gelmiyor hala alışmadım evli olma fikrine, evlilik cüzdanıma baktıkça şaşırıyorum Rabbim herkese hayırlı zamanda bu mutluluğu nasip etsin. Sevdiğinle bir yuva kurmanın mutluluğu inanın hiçbirşey de yokmuş... Evlilik şafağı sayan herkese de Rabbim sabrını versin, su gibi geçsin günleri... Darısı isteyen herkesin başına
AMİN inşallah bizimde 04.08.2016
Hayirli olsunn:)) darisi bizim başımıza
Kızlar telefondan yazdığım için alıntı yapamadım ama yeni gelen herkeslere hoşgeldiniz diyorum
Nikah için günü en erken ne zaman alabiliyoruz ki siz yazmissiniz ben burada panik oldum
Ayy bu mesajı okuyunca gözlerim yaşardı nedenseHoşbuldumHerşey o kadar güzeldi ki hala gerçek değilmiş de bir rüyaymış gibi geliyor Özellikle tuttuğum düğün salonundan fazlasıyla memnun kaldık. Tam bir profesyonel kadroydu ve sayelerinde hiçbirşeyin stresini yaşamadık. Kazasız belasız herkesin eğlendiği muhteşem bir düğün oldu. Rabbim utandırmadı bin şükür.. Daha 4 günlük evliyim diyemidir bilmem ama hiç evliymişim gibi gelmiyor hala alışmadım evli olma fikrine, evlilik cüzdanıma baktıkça şaşırıyorum Rabbim herkese hayırlı zamanda bu mutluluğu nasip etsin. Sevdiğinle bir yuva kurmanın mutluluğu inanın hiçbirşey de yokmuş... Evlilik şafağı sayan herkese de Rabbim sabrını versin, su gibi geçsin günleri... Darısı isteyen herkesin başına
canım sorması ayıp değilse balayı otelini kaça ayarladınız, hangi tarihler arası onu öğrenebilir miyim
Canım anıturdan ayarladık erken rezervasyondan yararlandık
31 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arası uçak+hotel 3090 tl'ye ayarladık
Canım inan bana yaklaşık 1 ay balayı mekanı araştırdımotele şöyle bi baktım da çok güzelmiş canım gerçekten, fiyat olarak da çok uyguna ayarlamışsınız. ağız tadıyla gidin gelin inşallah
özel balayı odası var dimi? merakımı mazur gör kuzum. balayı için yer bakıyorum da bende bu otelde hoşuma gidince bi danışayım dedim
Canım inan bana yaklaşık 1 ay balayı mekanı araştırdım
İçime sinmeyen yerleri hep eledim. Bu otelle ilgili çok güzel şeyler okudum çokta içimize sindi
Umarım pişman olmam :)
Tabii ki canım balayı çifti olarak not düşülüyor, odayı hazırlıyorlar
183 gün var ama sanki çok yakınmış gibi heycanlıyım inankii :)ayyy çok heyecanlııı
hep güzel anılarınız olsun inşallah balayında da sonrasında da
Sayılı gün çabuk geçer RebelAngel'cim merak etme.. Bir yerden sonra nasıl geçti bukadar gün, nasıl düğün gününe ulaştım diye şaşıracaksın... Rabbim sabır selamet versin, beklemesi gerçekten zor ama geçip bitecek.. Şimdiden mutluluklar dilerimAyy bu mesajı okuyunca gözlerim yaşardı nedense
Ne mutlu sana canım. Bir ömür boyu mutluluğunuz devam eder inşallahh
Benim şafak karanlık daha 183 gün var
Umarım bende günün birinde buraya evlendik yazabilirim
Aminnnn çok teşekkür ederimAyy maşallah yaa ne güzel taze gelin Rabbim bir ömür mutlu etsin inş darısı başımıza amiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?