2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Akademisyenim canım öğretim görevlisiyim dönem arasına girdik sadece kendi çalışmalarımızla meşgulüz şu an sen ne iş yapıyorsun?

Hımm anladım zor işlerdir herhalde biraz mola iyi gelir :) Ben muhasebeciyim canım hesaplar gelen gidenler hiç bitmiyorr

Hoşgeldin yeni evli hanım nasıldı düğün heyecanı anlatırmısın nasıl geçti?

[QUOTE="MissGamzeli, post: 44887307,
hayırlı olsun, nasıl geçti düğünn[/QUOTE]

Hoşbuldum Herşey o kadar güzeldi ki hala gerçek değilmiş de bir rüyaymış gibi geliyor Özellikle tuttuğum düğün salonundan fazlasıyla memnun kaldık. Tam bir profesyonel kadroydu ve sayelerinde hiçbirşeyin stresini yaşamadık. Kazasız belasız herkesin eğlendiği muhteşem bir düğün oldu. Rabbim utandırmadı bin şükür.. Daha 4 günlük evliyim diyemidir bilmem ama hiç evliymişim gibi gelmiyor hala alışmadım evli olma fikrine, evlilik cüzdanıma baktıkça şaşırıyorum Rabbim herkese hayırlı zamanda bu mutluluğu nasip etsin. Sevdiğinle bir yuva kurmanın mutluluğu inanın hiçbirşey de yokmuş... Evlilik şafağı sayan herkese de Rabbim sabrını versin, su gibi geçsin günleri... Darısı isteyen herkesin başına

Bende çalışıyorum çoooookkk çalışmam lazımmmmmm çooookkkkk. Bende yeniyim bu sitede tanısmak fikirler almak istiyorum kızlar sizden. Hep birlikte geri sayım yapıyoruz

Biz de Antalya Grand Luxury Hotel'i ayarladık
Çok iyi yorumlar okudum

Canım bizim belli
Kesinlikle Zerrin Özer - Her Şey Seninle Güzel şarkısı olacak
Çok dokunaklı harika bir şarkı

canım sorması ayıp değilse balayı otelini kaça ayarladınız, hangi tarihler arası onu öğrenebilir miyim

[QUOTE="MissGamzeli, post: 44887307,
hayırlı olsun, nasıl geçti düğünn

Hoşbuldum Herşey o kadar güzeldi ki hala gerçek değilmiş de bir rüyaymış gibi geliyor Özellikle tuttuğum düğün salonundan fazlasıyla memnun kaldık. Tam bir profesyonel kadroydu ve sayelerinde hiçbirşeyin stresini yaşamadık. Kazasız belasız herkesin eğlendiği muhteşem bir düğün oldu. Rabbim utandırmadı bin şükür.. Daha 4 günlük evliyim diyemidir bilmem ama hiç evliymişim gibi gelmiyor hala alışmadım evli olma fikrine, evlilik cüzdanıma baktıkça şaşırıyorum Rabbim herkese hayırlı zamanda bu mutluluğu nasip etsin. Sevdiğinle bir yuva kurmanın mutluluğu inanın hiçbirşey de yokmuş... Evlilik şafağı sayan herkese de Rabbim sabrını versin, su gibi geçsin günleri... Darısı isteyen herkesin başına [/QUOTE]

Ne güzel darısı bizlere inşallah

Ayy maşallah yaa ne güzel taze gelin Rabbim bir ömür mutlu etsin inş darısı başımıza amiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…