- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.001
Sagol canımyeni mi beli oldu, hayırlı olsun
Günaydın
Günaydınlarrrr :)
Herkes tatil mi yapıyor. Bu aralar çok sessiz buralar kızlar konuşalım biraz
Doğru diyorsun canım bende çalışıyorum ama rahatım iki hafta boyunca şükürGünaydıınn :))
Ne tatili evlenmek için para lazım ben çalışıyorum :)
Doğru diyorsun canım bende çalışıyorum ama rahatım iki hafta boyunca şükür
Akademisyenim canım öğretim görevlisiyim dönem arasına girdik sadece kendi çalışmalarımızla meşgulüz şu an sen ne iş yapıyorsun?Ne işle meşgulsün izinli misin hayırdır :))
Akademisyenim canım öğretim görevlisiyim dönem arasına girdik sadece kendi çalışmalarımızla meşgulüz şu an sen ne iş yapıyorsun?
Bilmem öyle miyiz ki :) 24 ocak'tı benim düğünüm.. Geçti bitti bile, artık biricik aşkımla evliyimcanım seninle aynı tarihte miyizzz:)
Hoşgeldin yeni evli hanımBilmem öyle miyiz ki :) 24 ocak'tı benim düğünüm.. Geçti bitti bile, artık biricik aşkımla evliyimSenin ne zamandı ? :)
Günaydıınn :))
Ne tatili evlenmek için para lazım ben çalışıyorum :)
Bilmem öyle miyiz ki :) 24 ocak'tı benim düğünüm.. Geçti bitti bile, artık biricik aşkımla evliyimSenin ne zamandı ? :)
Hoşgeldin yeni evli hanımnasıldı düğün heyecanı anlatırmısın nasıl geçti?
Biz de Antalya Grand Luxury Hotel'i ayarladık
Çok iyi yorumlar okudum
Canım bizim belli
Kesinlikle Zerrin Özer - Her Şey Seninle Güzel şarkısı olacak
Çok dokunaklı harika bir şarkı
[QUOTE="MissGamzeli, post: 44887307,
hayırlı olsun, nasıl geçti düğünn
HoşbuldumHerşey o kadar güzeldi ki hala gerçek değilmiş de bir rüyaymış gibi geliyor Özellikle tuttuğum düğün salonundan fazlasıyla memnun kaldık. Tam bir profesyonel kadroydu ve sayelerinde hiçbirşeyin stresini yaşamadık. Kazasız belasız herkesin eğlendiği muhteşem bir düğün oldu. Rabbim utandırmadı bin şükür.. Daha 4 günlük evliyim diyemidir bilmem ama hiç evliymişim gibi gelmiyor hala alışmadım evli olma fikrine, evlilik cüzdanıma baktıkça şaşırıyorum Rabbim herkese hayırlı zamanda bu mutluluğu nasip etsin. Sevdiğinle bir yuva kurmanın mutluluğu inanın hiçbirşey de yokmuş... Evlilik şafağı sayan herkese de Rabbim sabrını versin, su gibi geçsin günleri... Darısı isteyen herkesin başına
Cok sagol canımmTmm canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?