- 15 Aralık 2015
- 49
- 18
- 3
- 37
- Konu Sahibi CadiKelebek
Bu arada bende temmuz geliniyim. Nikah tarihi almak için erken değilmi? Panik oldum mesajlarınızı görünce :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grup mp 3 den dinle birde bu şarkıyı bende bunu düşünüyorum :)Not defterime eklemiştim bunu bende beğeniyorum. Bende salona giriş şarkısı olarak Oya Bora- Sevmek zamanını seçtim ama sadece ben seçtim
Fakir turbo Veyron çok iyi diyor herkes toz torbasız 2400 watt mis bu olacak sanırım bizim de 600 lira civarında fiyatı benim de kedi var toz a alerjim de en iyisi bu olur kedi tüyü için ayrı bi aparatı bile varmışEvi tutucaz ben daha süpürge alamadım herşeye hemen karar verdim süpürgeyi seçemiyorum çıldıracam.
Canim istediğin saat ve tarihe bulabilmek adına erkenden almak en mantıklı olanı :)Bu arada bende temmuz geliniyim. Nikah tarihi almak için erken değilmi? Panik oldum mesajlarınızı görünce :/
Bende onu düşünüyorum canım tek kötü yanı en yüksek seviyede çok fena sesi var gürültülü baya.Fakir turbo Veyron çok iyi diyor herkes toz torbasız 2400 watt mis bu olacak sanırım bizim de 600 lira civarında fiyatı benim de kedi var toz a alerjim de en iyisi bu olur kedi tüyü için ayrı bi aparatı bile varmış
Güzelmiş canım bu grup hoş söylüyorGrup mp 3 den dinle birde bu şarkıyı bende bunu düşünüyorum :)
Ay nolacak yahu olsun sessiz olup 2 ay iyi çekip 3. Ay sıkıntı yratmasindan iyidir benceBende onu düşünüyorum canım tek kötü yanı en yüksek seviyede çok fena sesi var gürültülü baya.
Daha eğlenceli ve ses tonu daha iyi grup mp3 de bu şarkıGüzelmiş canım bu grup hoş söylüyor
Gelin cicegi tasarımı konusunda yardımcı olabilirimYALNIZ tam istediğim gibi çiçeğin bir de kır dugunu olacağı icin düğünümüz çok romantik olur ya :)
Tam 6 ay kala alacağız biz canım çünkü korkuyorum yazın evlilikler daha çok olduğundan dolayı yer kalmayabilir. Bir de salonda olacak o yüzden acele ediyorum :)Bu arada bende temmuz geliniyim. Nikah tarihi almak için erken değilmi? Panik oldum mesajlarınızı görünce :/
Nasıl ?Gelin cicegi tasarımı konusunda yardımcı olabilirim
Hoşbulduk teşekkür ederim :) Orya ben İstanbul'dan 24 yaşındayım ,muhasebeciyim ,nişanlıyım İnşallah Bursa gelini olucam tam tarihimiz net değil ama temmuz sonu ağustos başı gibi düşünüyoruz Ramazan bayramından sonra şuan salon bakıyoruz en kısa zamanda netleştiricez. Tamamdır ben özelden mesaj atıyım :)) Sizler kimsiniz :)
Hahahayttt resim atalım o gün buraya :)
"Kına tahtındayken ben" diye
Bencede geç kaldık nikah tarihini almakta çünkü salonda olsun istiyoruz. Hadi doluysa belediye o gün başka düğüne gidecekse şu an çok panik oldum ama anca iki hafta sonra yapıcaz bu işi
hoşgeldin aramıza :) ben MissGamzeli :) 29 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim, resmi olarak evli ama hala nişanlıyım 5 ağustos geliniyim
Memnun olduum bende :)) hayırlısı olsun inşallah
seni de ağustos başına alalım sen de ağustos gelini ol :)
Ağustos gelini kaynıyor buralar :)
AMİN inşallah bizimde 04.08.2016