2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

nede ayda 1 ben ist o antalya :) hatta 2 ayda bir bile oluyo iş dolayısı ile geldinde genelde 1 filan kalıyoo gidiyo

Kıyamam yaa neyseki düğünüze az kalmış valla biz her hafta görüşüyruz ama inan yetmiyor
tabi zorunlu koşullar olunca insan dayanıyor ama herkes sevdiğinin yannda olsn yaa

hayır olsun canım, çözülmeyecek bişey değildir inşallah
işin içine aileler girinceki kısmından çok korkuyorum işte ben yaa
Aile girdi mi herşey değişiyor çözülür inşallah tatlım birşey diyemiyorum şu anda

kızlar ya instagramdan davetiyelere bakıyorum da kiminde baskı ücreti dahil diyor, kimisinde değil diyor. ben anlamadım bunlar ne demek

o ne saçma bişeymiş öyle. tasarım yaptıracam da baskısız onları insanlara maille mi gönderecem töbe yarabbim

belli bi sayı üzerinde olunca baskı parası içinde oluyo zaten tatlım, genelde 200 ve üstü olunca baskı ücreti olmuyor

belli bi sayı üzerinde olunca baskı parası içinde oluyo zaten tatlım, genelde 200 ve üstü olunca baskı ücreti olmuyor

öyleymiş onu gördüm de baskı ücretinin ne olduğunu anlamadım hayır bastırmayacaksam o davetiyeleri napayım yani tasarımını yaptırıp da, ek ücret neden alıyorlar kafam basmadı

Merhaba arkadaşlar.. aranıza beni de kabul ederseniz çok sevinirim.. :) Allah nasip ederse bende Ağustos gelini olucm. Heyecan fazlasıyla başladı. Hazırlıklara da ufaktan başladım. Sızlerin fikirlerini çok merak ediyorum dügün hazırlıklarıyla ilgili.. ☺

Panoyu incelersen ayrıntılı bilgi alayım canım,, şafakları eritmeye aramıza hoşgeldin

hoşgeldin, düğün ne zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…