- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
nede ayda 1 ben ist o antalya :) hatta 2 ayda bir bile oluyo iş dolayısı ile geldinde genelde 1 filan kalıyoo gidiyo
aynn zor özlüyosun ama ypıcak bişey yok ii dileklerin için cok tşk ederim canım hepimiz için amin :)Kıyamam yaa neyseki düğünüze az kalmış valla biz her hafta görüşüyruz ama inan yetmiyor
tabi zorunlu koşullar olunca insan dayanıyor ama herkes sevdiğinin yannda olsn yaa
Aile girdi mi herşey değişiyor çözülür inşallah tatlım birşey diyemiyorum şu andahayır olsun canım, çözülmeyecek bişey değildir inşallah
işin içine aileler girinceki kısmından çok korkuyorum işte ben yaa
Aile girdi mi herşey değişiyor çözülür inşallah tatlım birşey diyemiyorum şu anda
inşallah tatlım nasip bu işlerçözülür canım siz nişanlısınız sonuçta illa ki çözülecektir
sadece tasarım parası yanikızlar ya instagramdan davetiyelere bakıyorum da kiminde baskı ücreti dahil diyor, kimisinde değil diyor. ben anlamadım bunlar ne demek
sadece tasarım parası yanibaskı için ek ücret alıyorlar
o ne saçma bişeymiş öyle. tasarım yaptıracam da baskısız onları insanlara maille mi gönderecem töbe yarabbim
belli bi sayı üzerinde olunca baskı parası içinde oluyo zaten tatlım, genelde 200 ve üstü olunca baskı ücreti olmuyor
Panoyu incelersen ayrıntılı bilgi alayım canım,, şafakları eritmeye aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaşlar.. aranıza beni de kabul ederseniz çok sevinirim.. :) Allah nasip ederse bende Ağustos gelini olucm. Heyecan fazlasıyla başladı. Hazırlıklara da ufaktan başladım. Sızlerin fikirlerini çok merak ediyorum dügün hazırlıklarıyla ilgili.. ☺
Merhaba arkadaşlar.. aranıza beni de kabul ederseniz çok sevinirim.. :) Allah nasip ederse bende Ağustos gelini olucm. Heyecan fazlasıyla başladı. Hazırlıklara da ufaktan başladım. Sızlerin fikirlerini çok merak ediyorum dügün hazırlıklarıyla ilgili.. ☺
5-6 ağustos :)hoşgeldin, düğün ne zaman :)
5-6 ağustos :)
günaydın gençler
nasılsın şekerimbenim de 4-5 ağustos :) benim düğün günümde senin kınan var :)
günaydın
günaydınGünaydın gelinler :)
nasılsın şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?