- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
senin kv denizde doğum yapmış herhalde ne bu deniz sevgisio zamanlar çıkan 3D maxi ben de ancak öğrendim işteyarı meslektaş sayılırmışız
sevgili istanbulda, ben sakaryadayım, afyon çok ters kaldı bize yaankaraya bile ikna edemiyorum adamı, deniz severmiş o illa yakın olması lazımmış, iç anadoluda yaşanırmıymış
senin kv denizde doğum yapmış herhalde ne bu deniz sevgisi
deniz iyidir işte ne güzelistanbulda doğurmuş işte, bide tam temmuzun ortasında doğmuş işte yaz çocuğuekimde evlenebiliriz balayına kapadokyaya gidelim dedim de yok denize girecem ben 2 senedir senin yüzünden giremiyorum diye bodrum diye tutturdu koca adam
eğer ben iş bulabilirsem sakaryada. bulamazsam mecburen istanbulda. ama Allah biliyor ya istanbulu hiç istemiyorumdeniz iyidir işte ne güzelevlenince nerede yaşayacaksınız peki ?
bende arkama bakmadan geldim istanbuldan küçük şehrin canını seveyimeğer ben iş bulabilirsem sakaryada. bulamazsam mecburen istanbulda. ama Allah biliyor ya istanbulu hiç istemiyorum
bende arkama bakmadan geldim istanbuldan küçük şehrin canını seveyim
yani hakkında hayırlısı olsun inşallah güzelim ne diyeyim kiaynen o sebeple istemiyorum bende istanbulu. çok kalabalık ve karışık geliyor bana. gezmeye gitmeyi seviyorum ama yaşamak istemiyorum
bi iş bulsam iştte burda sevgilim direk kabul ediyor gelmeyi de iş bulamadıktan sonra da adama kurulu düzenini bırak gel diyemem ki
yani hakkında hayırlısı olsun inşallah güzelim ne diyeyim ki
aa olur mu öyle şeyinşallah canım inşallahne zaman ikimiz konuşsak ben hep konuyu işsizliğe getiriyorum dimi, ne sıkıcıyım haa
evlilik hazırlıklarından konuşalım biraz da nasıl gidiyor anlat bakalım
aa olur mu öyle şeytabiki de anlatıcaksın iyi valla nasıl olsun aileler arasında tatsızlıklar oldu biraz onu çözmeye çalışıyoruz şu anda
Hoşgeldinn tabiki alırız aramıza ne demekbeni de eklermisiniz
İsteme tarihi:16.05.2015
*Nişan:19.09.2015
*Kına: 7.05.2016
*Düğün:15.05.2016
ay ben şimididen evllik tarihini karıştırdımmHoşgeldinn tabiki alırız aramıza ne demek
Hemen ekliyorum
ay ben şimididen evllik tarihini karıştırdımm14.05.2016 olucakk
antalya gelini olucam :) 25 yaşındayımTmm düzelteyim olur bunlar
Yaş ve il neresydi canım
Arada bir hafta olmasına rağmen kına ve düğün gerçekten çok iyi tutmuş tarihuzumbiyigi sende bendesin canım düğün kına aynı :)
Tmmdır aramıza tam anlamıyla katılmş bulnmaktasınantalya gelini olucam :) 25 yaşındayım
evet şaşırdım bende :) gitmiyo vallaa şehir dışına gitmek zor hazırlık ondna zorArada bir hafta olmasına rağmen kına ve düğün gerçekten çok iyi tutmuş tarih
Yaa haklısın sen nerdesn canım nişanlınla görüşebiliyor musunz barievet şaşırdım bende :) gitmiyo vallaa şehir dışına gitmek zor hazırlık ondna zor
nede ayda 1 ben ist o antalya :) hatta 2 ayda bir bile oluyo iş dolayısı ile geldinde genelde 1 filan kalıyoo gidiyoYaa haklısın sen nerdesn canım nişanlınla görüşebiliyor musunz bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?