2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

senin kv denizde doğum yapmış herhalde ne bu deniz sevgisi

senin kv denizde doğum yapmış herhalde ne bu deniz sevgisi

istanbulda doğurmuş işte, bide tam temmuzun ortasında doğmuş işte yaz çocuğu ekimde evlenebiliriz balayına kapadokyaya gidelim dedim de yok denize girecem ben 2 senedir senin yüzünden giremiyorum diye bodrum diye tutturdu koca adam

deniz iyidir işte ne güzel evlenince nerede yaşayacaksınız peki ?

bende arkama bakmadan geldim istanbuldan küçük şehrin canını seveyim

aynen o sebeple istemiyorum bende istanbulu. çok kalabalık ve karışık geliyor bana. gezmeye gitmeyi seviyorum ama yaşamak istemiyorum
bi iş bulsam iştte burda sevgilim direk kabul ediyor gelmeyi de iş bulamadıktan sonra da adama kurulu düzenini bırak gel diyemem ki

yani hakkında hayırlısı olsun inşallah güzelim ne diyeyim ki

yani hakkında hayırlısı olsun inşallah güzelim ne diyeyim ki

inşallah canım inşallah ne zaman ikimiz konuşsak ben hep konuyu işsizliğe getiriyorum dimi, ne sıkıcıyım haa
evlilik hazırlıklarından konuşalım biraz da nasıl gidiyor anlat bakalım

inşallah canım inşallah ne zaman ikimiz konuşsak ben hep konuyu işsizliğe getiriyorum dimi, ne sıkıcıyım haa
evlilik hazırlıklarından konuşalım biraz da nasıl gidiyor anlat bakalım
aa olur mu öyle şey tabiki de anlatıcaksın iyi valla nasıl olsun aileler arasında tatsızlıklar oldu biraz onu çözmeye çalışıyoruz şu anda

aa olur mu öyle şey tabiki de anlatıcaksın iyi valla nasıl olsun aileler arasında tatsızlıklar oldu biraz onu çözmeye çalışıyoruz şu anda

hayır olsun canım, çözülmeyecek bişey değildir inşallah
işin içine aileler girinceki kısmından çok korkuyorum işte ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…