• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlarr selamlar :)
Şafaaak çok daha bıktım saymaktaann
Zaman geçmiyor gibii sankii
194 gün kaldıı :(
Bir şey soracaktım
Bizim nikah düğünde olacak 30 temmuz'da.
Sanırım nikah günü en erken 6 ay öncesinden alınıyormuş bir bilginiz var mı acaba?

194 gün kaldıı :KK43:
Bir şey soracaktım
Sanırım nikah günü en erken 6 ay öncesinden alınıyormuş bir bilginiz var mı acaba?
bizde henüz almadık :(

194 gün kaldıı :KK43:
Bir şey soracaktım
Canım araştrdm şimdi biraz en erken 4 ay öncesinden almak gerekiyormuş. Ama istenen kesn tarih için daha öncesine bakılabilir. Benim nişanlım çok relax yaa alırız diyo:63:
Telaşlandırdın kız benide :KK17:

Canım araştrdm şimdi biraz en erken 4 ay öncesinden almak gerekiyormuş. Ama istenen kesn tarih için daha öncesine bakılabilir. Benim nişanlım çok relax yaa alırız diyo:63:
Telaşlandırdın kız benide :KK17:

ay o relaxlık benim öküzde de var :63: eylülde evlenecez merak etme diyor ne zaman nişan yapacaz diyorum zamanı gelince diyor :mad:

Herkese merhaba ! :KK52: Ben de Aralık gelinlerindenim :) Bursa'da evlenip Bursa'da yaşayacağım. Düğün için Atalay Prens Düğün Plaza-Dilara salonunu tuttuk, kına için araştırma aşamasındayız. Önerileriniz nelerdir ? Hem kına hem düğünü Atalay'da yapan/yapacak olan var mı aranızda ? Kuaförü, kına organizasyonu, ikramları, müzik ve görsel şovu ile ilgili memnun kaldığınız ya da eksik bulduğunuz noktalar oldu mu ? İkisini de Atalay Grup ta yapmayı düşünüyorum. Hem fiyat açısından, hem ulaşım hem de kalite/organizasyon açısından güveniyorum oraya. Benim gibi ilgilenenler olursa farklı bir başlık da açabiliriz :) Şimdiden teşekkürler :KK200:

Tek verdikleri cevap bunlar zaten bende bi tek benimki böyle sanıyordum :KK12: sanki tek başımıza evlencez :KK51:

yok yok tek başına değilsin merak etme :KK12: kolay zannediyorlar bu süreci bence küçümsüyorlar o yüzden. sonra düğün zamanı yaklaşınca da gerginlikte ne yapacaklarını şaşırıp yine bize çemkirecekler :KK12:

yok yok tek başına değilsin merak etme :KK12: kolay zannediyorlar bu süreci bence küçümsüyorlar o yüzden. sonra düğün zamanı yaklaşınca da gerginlikte ne yapacaklarını şaşırıp yine bize çemkirecekler :KK12:

evet sanırım kolay sanıyorlar :KK48:

Bizde o zaman "sakin ol hayatım hepsi olur" deriz :KK24::-)

Bizde o zaman "sakin ol hayatım hepsi olur" deriz :KK24::-)

ben ondan daha stresli olursam yandık ama :KK45:
bak dün mesela adamdanbütün gün ondan haber alamadım te akşam 10.30 da ablasının telefonundan beni aramak aklına geldi de telefonunun bozulduğunu öğrendim. bide trip attım diye fırça yedim, o zaten bütün gün telefon peşinde dolaşmış da ben bide onunla soğuk konuşuyormuşum hiç de benim tribimi çekemezmiş :KK57: :KK57: ama ben o arada sinirden migren ağrıları çekip yastık ısırıyorum yattığım yerden bağırmamak için :KK57: şimdi sen söyle, ölür müsün öldürür müsün :KK14:

bak dün mesela adamdanbütün gün ondan haber alamadım te akşam 10.30 da ablasının telefonundan beni aramak aklına geldi de telefonunun bozulduğunu öğrendim. bide trip attım diye fırça yedim, o zaten bütün gün telefon peşinde dolaşmış da ben bide onunla soğuk konuşuyormuşum hiç de benim tribimi çekemezmiş :KK57: :KK57: ama ben o arada sinirden migren ağrıları çekip yastık ısırıyorum yattığım yerden bağırmamak için :KK57: şimdi sen söyle, ölür müsün öldürür müsün :KK14:

Bu erkekleri anlamk zor gerçekten senin onu düşünüp düşünmemen önemli değil ki kendi zor durumda ya bi bunu düşünürler :KK51:

:KK11::KK11::KK11::KK11:

Bu erkekleri anlamk zor gerçekten senin onu düşünüp düşünmemen önemli değil ki kendi zor durumda ya bi bunu düşünürler :KK51:

kardeşim erkekler için diyor tek kanal çalışıyorlar diye, gerçekten doğru. resmen beyinleri tek odacıklı onların bişey kafalarını meşgul ettimi tamam bitti bi daha sen kendini yırt fark etmiyor :63: ama fırçalarım işe yaramış, şimdi yine teşefonu kapanmış açılmıyormuş direk aradı beni ablasının telefonundan haber verdi :KK70:

kardeşim erkekler için diyor tek kanal çalışıyorlar diye, gerçekten doğru. resmen beyinleri tek odacıklı onların bişey kafalarını meşgul ettimi tamam bitti bi daha sen kendini yırt fark etmiyor :63: ama fırçalarım işe yaramış, şimdi yine teşefonu kapanmış açılmıyormuş direk aradı beni ablasının telefonundan haber verdi :KK70:

İlla o fırça yenecek yani:KK50::-)

İlla o fırça yenecek yani:KK50::-)
insanca davranmaktan anlamıyorlar napalım :KK45:
dün gece en son beni o kadar sinir etti ki tavrıyla, insan gibi davranmaya karar verene kadar arama sorma beni dedim öyle yattım. sabah bi baktım 50 tane özür mesajı :KK53: tribimi çekip de beni haşlayacağına o zaman hiç fırça yemeyecekti benden ama illa o fırça lazım ki hatırlasınlar kadınların onlardan daha güçlü olduğunu :KK53:

Back