- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
aynen bende yapı denetime imza veriyorumdiplomam para ediyor işteama bende öğrenciyken ne borç yapmışım arkadaş öde öde bitmiyor
aynen bende yapı denetime imza veriyorum
aman ne dolaplar dönüyor neyse kaşınmayalım bencekorkuyorum da başımız belaya girecek diye ama herhalde gidip kendi çapında uğraşan mimarcıklara varana kadar önce büyük başları bulurlar diye teselli buluyorum
aman ne dolaplar dönüyor neyse kaşınmayalım bence
aman sus susbence de bak onu da doğru dedin
aferin şekerimsustummmmm
aman ne dolaplar dönüyor neyse kaşınmayalım bence
bence de bak onu da doğru dedin
böyle giderse gelcek zatengözünüzü korkutmak gibi olmasın da siz yine de dikkatli olun başınıza bi iş gelmesin
henüz değil :) aslen balıkesirliyim, ama kocaelide çalışıyorum. nişanlım burhaniyede yaşıyor. ben de 2. dönem eş durumundan akçay-edremit oralara gelicem :) düğünden sonra da burhaniye :)
hayırlı olsun :) ben olsam doğum gnüme almazdım, 2 günü bi tek kutlama ve hediyeyle geçirmemek için
aferin şekerimnapıyosun bakalım
gözünüzü korkutmak gibi olmasın da siz yine de dikkatli olun başınıza bi iş gelmesin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dim-bekliyorum-hanimlar.895007/#post-44613501
Cevaplarınızı bekliyorummm :)
Canım bu bölge düşünüyorsanız, deniz şart mı? Mesela Bursa OYLAT var. Doğa harikası ve gezmeye çok keyifli bir yer. Bir kaç arkadaşım da oraya gitti çok memnun kaldı. Onun dışında Çeşme de de balayı paketleriolan oteller de var. Hatta cunda var çok romantik geçer...
Biz gezmeden yanayız, o sebeple binelim arabaya gidelim gidelim kalmak istediğimiz yerde kalalım ama odak da kapodokya olsun dedik. Eğer sen kendinde araç kullanıyorsan emin ol nişanlına bu cazip gelir.
kursuna gitmeye gerek yok ya ben kendim cdlerden öğrenmiştimsabah beri max te bişeyler çizmeye çalışıyorum ama şimdi hazırlanıp kursa gitmem lazım üşeniyorum
Allah korusun canımgelirse de nasip deriz napalım malum para lazım
kursuna gitmeye gerek yok ya ben kendim cdlerden öğrenmiştim
eh hadi bakalımben videolardan izleyip de anlayamıyorumçok denedim ama yok illa birinin kafasını şişirecem de öyle öğrenecem
kursun son haftası geldi zaten bu hafta, öğrendim diyorlar bakalım nasip kısmet
eh hadi bakalım
aynen soru cevap olayı iyi oluyor imkan varsa gitmek lazım tabiaslında kolay bir programmış ama ben gözümde büyütmüşüm. ama yönlendirmek lazım işte beni, soru sormam lazım falan ondan kurs iyi oldu.
tabi olan benim 1000 lirama oldu o da ayrı mesele
aynen soru cevap olayı iyi oluyor imkan varsa gitmek lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?