• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

korkuyorum da başımız belaya girecek diye ama herhalde gidip kendi çapında uğraşan mimarcıklara varana kadar önce büyük başları bulurlar diye teselli buluyorum :KK45:
aman ne dolaplar dönüyor neyse kaşınmayalım bence:KK70:

henüz değil :) aslen balıkesirliyim, ama kocaelide çalışıyorum. nişanlım burhaniyede yaşıyor. ben de 2. dönem eş durumundan akçay-edremit oralara gelicem :) düğünden sonra da burhaniye :)

hayırlı olsun :) ben olsam doğum gnüme almazdım, 2 günü bi tek kutlama ve hediyeyle geçirmemek için :KK70:

Canım bu bölge düşünüyorsanız, deniz şart mı? Mesela Bursa OYLAT var. Doğa harikası ve gezmeye çok keyifli bir yer. Bir kaç arkadaşım da oraya gitti çok memnun kaldı. Onun dışında Çeşme de de balayı paketleriolan oteller de var. Hatta cunda var çok romantik geçer... :KK37:

Biz gezmeden yanayız, o sebeple binelim arabaya gidelim gidelim kalmak istediğimiz yerde kalalım ama odak da kapodokya olsun dedik. Eğer sen kendinde araç kullanıyorsan emin ol nişanlına bu cazip gelir. :cool::KK59:

Canım bu bölge düşünüyorsanız, deniz şart mı? Mesela Bursa OYLAT var. Doğa harikası ve gezmeye çok keyifli bir yer. Bir kaç arkadaşım da oraya gitti çok memnun kaldı. Onun dışında Çeşme de de balayı paketleriolan oteller de var. Hatta cunda var çok romantik geçer... :KK37:

Biz gezmeden yanayız, o sebeple binelim arabaya gidelim gidelim kalmak istediğimiz yerde kalalım ama odak da kapodokya olsun dedik. Eğer sen kendinde araç kullanıyorsan emin ol nişanlına bu cazip gelir. :cool::KK59:

izin konusu sıkıntı işte. eğer sadece bi iki gün izni olursa yakın bi yere gidicez mecburen. onda da gezmek değil de deniz kum güneş şeklinde dinlenmek isteriz o zaman :)

cunda bizim dibimiz sayıldığı için oraya istediğimiz her an gideriz o yüzden orayı düşünmüyorum, günübirlik bile gidebileceğimiz bi mesafe sonuçta.

kapadokya bizim de aklımızda var, ama izin çok kısa olursa yol yorgunluğundan başka bişey anlamayız.

sabah beri max te bişeyler çizmeye çalışıyorum ama şimdi hazırlanıp kursa gitmem lazım üşeniyorum :KK45:

Allah korusun canım :110: gelirse de nasip deriz napalım malum para lazım :110:
kursuna gitmeye gerek yok ya ben kendim cdlerden öğrenmiştim :KK53:

kursuna gitmeye gerek yok ya ben kendim cdlerden öğrenmiştim :KK53:

ben videolardan izleyip de anlayamıyorum :KK53: çok denedim ama yok illa birinin kafasını şişirecem de öyle öğrenecem :KK70:
kursun son haftası geldi zaten bu hafta, öğrendim diyorlar bakalım nasip kısmet :KK45:

aslında kolay bir programmış ama ben gözümde büyütmüşüm. ama yönlendirmek lazım işte beni, soru sormam lazım falan ondan kurs iyi oldu.
tabi olan benim 1000 lirama oldu o da ayrı mesele :KK45:
aynen soru cevap olayı iyi oluyor imkan varsa gitmek lazım tabi

aynen soru cevap olayı iyi oluyor imkan varsa gitmek lazım tabi

imkan yoktu aslında da yarattık işte :p
benim bide şansım kursa benimle aynı dönemde başlamak isteyen kimse olmayınca hocam bekletmek istemedi beni birebir ders oldu bizim. baya sohbet muhabbet gidiyor yani, yemek bile yaptık kursta hocayla beraber :KK70:

Back