2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

çalışıyorum sen niye işsizsin bakiyim

bahtsızım da ondan
2 sene ankarada iş baktım kalıcı bir iş bulamadım. memlekete döndüm şimdi de orda iş bakıyorum. bir yandan kpss hazırlanıyorum bir yandan 3d max kursuna gidiyorum ama yok bana göre bir iş

maxten bol iş mi var ya evde oturduğun yerden bile iş bulabilirsin ki

bakmayı mı bilmiyorum acaba ben yaa nerdeyse sokaktan geçen insanlara dağıtacam cv mi o kadar çok bakıyorum aslında ama yok yani
internette site aç kendine sonra 3d sitelerine ilan ver emin ol çok iş geliyor face sayfası da aç ben çoğu işimi faceten alıyorum

internette site aç kendine sonra 3d sitelerine ilan ver emin ol çok iş geliyor face sayfası da aç ben çoğu işimi faceten alıyorum

ankaradayken autocadden alıyordum ufak tefek işler ama reklam ya da ilan vermedim hiç bir yere
bizim buranın mimarlar odası çok pasif yaa, ankaradaki böyle işler buluyordu burdakiler ancak otursunlar

ankaradayken autocadden alıyordum ufak tefek işler ama reklam ya da ilan vermedim hiç bir yere
bizim buranın mimarlar odası çok pasif yaa, ankaradaki böyle işler buluyordu burdakiler ancak otursunlar
yok onlar anca devlete carlar başka da bişeyden anladıkları yok anca paramızı yerler işte sen ilan ver heryere emin ol iş geliyor hem de istemediğin kadar

arkadaşlar merhaba yardımlarınızı bekliyorum ankastre set alıcam ama karar veremedım esty diye bır marka buldum araştırıken hiç duymadığım bir marka kullanan duyan bilen varmı ankastrede bu markayı yada tavsiye edebileceğiniz orta uygun fiyatlı kullanış bır urun

biz daha yeni aldık 1 ay oluyor kullanalı çetintaş aldık gayet memnunuz ama ankastrede bence teka almak gerek

yok onlar anca devlete carlar başka da bişeyden anladıkları yok anca paramızı yerler işte sen ilan ver heryere emin ol iş geliyor hem de istemediğin kadar

bunu düşünmemiştim bak iyi oldu valla teşekkür ederim yoksa illegal yollardan yaptığım şantiyee mühendislikleri sebebiyle yakında hapse girecem
mimarlar odasına sinir oluyorum yaa, sen meslek odasısın bizi madur etmemen gerektiği yerde tam tersine ateşlere atıyorsun sürekli

rica ederim şekerim en güzeli bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…