2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

aa çok güzel ne kadar şanslıymışsın

Ben de kapadokyayi hic gormedim, dugunumuz agustosta olacak simdiden zeminini hazirliyorum kapodokyaya gideriz diye benimki denize de hic girmez, yurtdisi meraki var, bir arkadasi evlendi izlandaya gitmisler balayina yemyesil orasi siz de gidin mutlaka diyormus, memlekette yesillik alan kalmadi sanki orayi kafaya takmis simdide

Canım gittiğimiz yer poliklinik, doktor ve hemşireler bulnuyor. Ve onlarda düzenli yaptrmam koşuluyla biticeğinin garantisini verdiler. Çok yerle görüştüm makinadan makinaya garanti veren var vermeyen var inş kesin çözüm olur başladık bakalım
merhabalar ben de katılabilir miyim aranıza ?
Hoşgeldiniz ben işten dolayı sürekli giremiyorum artık. Baya konşlmuş ama bilgilerinizi "panodaki gibi",
msjmı da alıntılayarak verirseniz panomuza eklerim

aslında benim en büyük balayı hayalim mavi tur, ama yunan adaları istemiyorum ben tekne gibi 2 saat git dur değil baya uzun sürsün istiyorum da onlar da bizi aşıyor her yönden
yurtdışına da gidecem inşallah ama balayında değil, turla git oralarda gez sefil ol yorul balayı için farklı hayallerim var benim kapadokya romantik yer, balon gün doğuşu gün batışı falan diyorm ama yok benin deniz erkeği kabul etmiyor, illa denize girecekmiş

Kapadokya güzel ama küçük sıkılabilirsiniz bilginiz olsun yani gezebilecek yerler bellidir orada sonra sıkılırsınız benden söylemesi ama kesinlikle gezilip görülmesi gereken bir yer orası ayrı tabii.. Ürgüp göreme avanos. uçhisar buraları gezerseniz bir turla eğlebilirsiniz balonlar zaten pahalı durumunuz müsaitse binebilirsiniz atv'lere binersiniz faytonla gezersiniz fikir vereyim istedim :)

Sagol canim zaten bu gidisle benimkine uyup once izlanda sonra kapadokya yapacagiz sanirim, faytonla gezmek de cok hosuma gitti, biraz daha farkli bir havasi var sanirim oralarin, zaten pek uzun kalamayiz, ikimizinde calismasi gereken sinavlari olacak,cok sagol fikir verdigin icin.

bende hem doğduğum hem evlendiğim gün olsun 2 anlamlı gün birlikte kutlayalım istedim canım ya :))

ben vestelden aldım canım ankastre setimi kullanan arkadaşlardanda hep olumlu yorum duydum tavsite ederim :)

hoşbuldum aynı şekilde yapmaya çalıştım inşallah olmuştur

minnakmimar =>Yaş:24- Afyon
*İsteme:03.10.14
*Söz:09.10.2014
*Kına: 15.04.2016
Düğün:16.04.2016 SON 93 GÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…