- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
ama çok saçma o zaman, kimse balayı yapamaz ki
Kızlar iyi akşamlar herkese. Sizlere bir sorum olacak. Çalışan arkadaşlara sorsam daha iyi olur çalışmayan arkadaşlarda cevap verirse sevinirim. Kız tarafı olarak neleri yapıyorsunuz hallediyorsunuz maddi olarak tabi. Anne babanız bir şeyleri hallediyormu yoksa sadece siz mi ödüyorsunuz. Bu maddi konuların stresinden bıkmış durumdayım.
Anladım canım ben para biriktiremedim bazı borçlar vardı bizimkilere yardım ettim ama şuan herşeyi ben yapıyorum dahası yapamıyorum ve bu konuda bugün nişanlımla tartışma yaşayınca başkalarında durum nasıl merak ettim. Teşekkür ederim cevabın içinbu konuda bilgim yok canım, ama inşallah senin dediğin gibidir
ben çalışıyorum, ama çalışırken biz ailemle beraberdik zaten, o yüzden hiç para ayrımı yapmadık, hep ortaya birleştirdik, yani harcamalar da birikim de ortaklaşa olduğu için, düğün masrafları da o ortak biriken paradan olacak yani :)
merhaba kızlar ben de yeni sayılırım :) balayı fikirlerine ben de açığım bu arada düğünüm 17 temmuz :)
Kızlar iyi akşamlar herkese. Sizlere bir sorum olacak. Çalışan arkadaşlara sorsam daha iyi olur çalışmayan arkadaşlarda cevap verirse sevinirim. Kız tarafı olarak neleri yapıyorsunuz hallediyorsunuz maddi olarak tabi. Anne babanız bir şeyleri hallediyormu yoksa sadece siz mi ödüyorsunuz. Bu maddi konuların stresinden bıkmış durumdayım.
merhaba kızlar ben de yeni sayılırım :) balayı fikirlerine ben de açığım bu arada düğünüm 17 temmuz :)
Şöyle bakılınca onlar daha çok şey yapıyor daha doğrusu kayınbabam 10 bin gibi bir yük üstümüzden aldı. Benim babam birşey yapmayınca sadece bizimkiler elini taşın altına koyuyor falan dedi. Falan derken tartıştık işte. Ama bu konu çok yordu beni artıkben çalışmadığım için tüm herşeyi ailem yapıyor malesef, ben çok çok ufak şeyler yapabiliyorum elime çizebileceğim proje geldikçe falan
gerçi annem sen çalışsan da ancak elektrikli eşyalarla yatak odasını alırdın. kınayı biz yapardık diyor da
siz neden tartıştınız nişanlınla?
17 temmuz ilk aşkımın doğum günü, pek severim o günü nedensefil hafızam yaa 15 senedir unutmadı şu günü
Şöyle bakılınca onlar daha çok şey yapıyor daha doğrusu kayınbabam 10 bin gibi bir yük üstümüzden aldı. Benim babam birşey yapmayınca sadece bizimkiler elini taşın altına koyuyor falan dedi. Falan derken tartıştık işte. Ama bu konu çok yordu beni artık
İnşallah canım şu süreç bitsede artık güzel günler gelseya aslında herkes imkanları kadar yapıyor yaa, seninkiler benimkiler olayına girmek o yüzden doğru gelmiyor bana
sonuçta kız tarafının yapması gerekenleri sen yapıyormuşsun işte onlardan bişey beklemiyorsun ki..
boşver anlık sinirdir geçer gider
İnşallah canım şu süreç bitsede artık güzel günler gelse
Gerilmezsiniz ozamanda inşallah canım biz şuana kadar çok iyiydik herşeyi birlikte seçtik aldık kimse birşeye karışmadı allah razı olsun ama artık maddi konulardada dara girmeye başladık stresliyiz bu yüzden her an patlayacak bomba gibiyizo süreçten o kadar korkuyorum ki
şimdi herşey toz pembe bana, beraber gidip mobilya bakıyoruz, beyaz eşya seçiyoruz, karışanımız edenimiz yok. ama işin içine aileler girince gerilecez diye çok korkuyorum
Gerilmezsiniz ozamanda inşallah canım biz şuana kadar çok iyiydik herşeyi birlikte seçtik aldık kimse birşeye karışmadı allah razı olsun ama artık maddi konulardada dara girmeye başladık stresliyiz bu yüzden her an patlayacak bomba gibiyiz
Çok güzel geçer inşallah canım. Hemeeen güzel şeyleri düşünelim. Sana şöyle diyeyim isteme anı kadar heycanlı bişi yaşamadım galiba bide ilk tanışacağımda kayınvalidemle şuan güzel birer anı olarak heycandan yaşadıklarımız. Mesela kahvelerinizi nasıl içersiniz diye sormadan yaptım bide isteme oldu babam bana sordu kızım sen ne diyorsun diye hiç beklemediğim bir soruydu bana kal geldi ıııı ıııı diyerek saçmaladım herkes kahkahayı basmıştımaddiyat çok kötü bişey ya bu para denen olayı hiç sevmiyorum
sevgilimin de maddi durumları o kadar da iyi değil, onlar da zorlanacak düğün zamanı tırsıyorum o yüzdenson 8 ay çok çabuk geçsin istiyorum. ama bu süreçte daha söz var hazırlıklar var düğün var, nasıl geçecek acaba
Çok güzel geçer inşallah canım. Hemeeen güzel şeyleri düşünelim. Sana şöyle diyeyim isteme anı kadar heycanlı bişi yaşamadım galiba bide ilk tanışacağımda kayınvalidemle şuan güzel birer anı olarak heycandan yaşadıklarımız. Mesela kahvelerinizi nasıl içersiniz diye sormadan yaptım bide isteme oldu babam bana sordu kızım sen ne diyorsun diye hiç beklemediğim bir soruydu bana kal geldi ıııı ıııı diyerek saçmaladım herkes kahkahayı basmıştı
xyzt-5544 CadiKelebek ladisime patisserieyumyum @yasmin89 lovelycoperontherope minnakmimar ve diğer 2016 gelinleri :)
balayı önerisi olan var mı balıkesir e yakın :)
nişanlım eğer uzun bi izin alamaz da 2-3 günümüz olursa uzaklara gidip yol yorgunluğu çekmek istemiyoruz.
aklıma çeşme geliyor benim, oralarda tatil yapan, otel önerisi olan var mı :)
xyzt-5544 CadiKelebek ladisime patisserieyumyum @yasmin89 lovelycoperontherope minnakmimar ve diğer 2016 gelinleri :)
balayı önerisi olan var mı balıkesir e yakın :)
nişanlım eğer uzun bi izin alamaz da 2-3 günümüz olursa uzaklara gidip yol yorgunluğu çekmek istemiyoruz.
aklıma çeşme geliyor benim, oralarda tatil yapan, otel önerisi olan var mı :)
Canım burada mı yaşıyorsunuz?
kızlaarr nikah tarihimizide aldık doğum günüme 21 nisana çok güzel telaşlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?