- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
A.s canım hoşgeldin9 Nisan bi ara konuşmuştuk seninle ne olacak ne bitecek diye çat kapı geldi
hayırlı olsun inşallah :)
CadiKelebek selam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.s canım hoşgeldin9 Nisan bi ara konuşmuştuk seninle ne olacak ne bitecek diye çat kapı geldi
hayırlı olsun inşallah :)
CadiKelebek selam
Canım çeyiz topiği yapabilirsen bizede haber ver bakalımbugüne kadar birikmiş bütün çeyizlerimi buldum hepsini inceledim, artık eksik listesi yapıp eksiklere yönelmem lazım ama düşündükçe bile çok büyüyor gözümde bu işleri bizim yerimize başkası yapsa olmuyor mu yaa
İstersen panomuza ekleyelm canım hoşgeldinTemmuzda evleniyorum
Duygularına tercuman oldum ama senn avukatın olmuşum canımağzına sağlık canım, duygularıma tercüman olmuşsun bi bırakın da biz de önce bi işin tatlı tarafını yaşayalım, zamanında sizin yaşadığınız gibi...
hoşgeldin aramıza
Bakın ben uzun süredir bu sitedeyim kimseye bu üslupla konuşmadm bu raddeye nasıl geldi onuda anlamdm ama espriyi fazla uzattnız sanırım ya da bizi abarttık uzatmylm sonuçta hayrlı bi konu üzerine konuşyrz.E
Evlilik güzel durum hele sevdiginle ise siz kuruntu yapıp espriydi ciddi almayaydiniz
Canım çeyiz topiği yapabilirsen bizede haber ver bakalım
anladm canım olsn buralardyz nasılsaistiyorum aslında ama şuan sadece büyükbaşlarım var birde bolca mutfak örtüsü salon takımı falan nişan olsun iyice detaya girelim de o zaman açarım sanırım canım
tabiki de kuzum senin var mı çeyiz topiğinanladm canım olsn buralardyz nasılsa
umarım Allah utandırmasınteşekkür ederim size de umarım hepimiz mutlu oluruz
hoşbulduk günaydın nabersinizA.s canım hoşgeldin
bugüne kadar birikmiş bütün çeyizlerimi buldum hepsini inceledim, artık eksik listesi yapıp eksiklere yönelmem lazım ama düşündükçe bile çok büyüyor gözümde bu işleri bizim yerimize başkası yapsa olmuyor mu yaa
Var canım hepsi mevcut bendetabiki de kuzum senin var mı çeyiz topiğin
İyiyz şükür canım bugünde bitti sen nasılsınumarım Allah utandırmasın
hoşbulduk günaydın nabersiniz
Ayyy bende biran önce yaz gelse de aynı dertlere düşsem keşke
Var canım hepsi mevcut bende
Aldıkça yüklüyrm resimleri ama dip köşelerde yükleyemdgm bi sürü şey var onlarıda yüklcm inş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tugbanin-ceyizleri.773957/
İyiyz şükür canım bugünde bitti sen nasılsın
nişan mı yazın olacak düğün mü
hemmeenn inceliyorum
bugün iki tane daha kupa aldım çeyizime, sırf kupa olacak sanırım bende
Olsun onlar çok güzel oluyor insanın hoşuna gidiyor yaa
Teşekkür ederim canım :)Canım arkadaşa sormuşsun ama ben atlamış gibi oldum kusura bakmayın bizde aldık damatlığı.
http://www.dsdamat.com/urun/ds-damat-smokin-takim-elbise-slim-fit-396055.html
linki'de bu Damattan aldık gömleği papyon kuşak falan derken toplam 930 tl oldu indirim vardı her 100 tl'ye 50 tl hediye çeki böylece papyon falan onlar biraz bedava gibi oldu. Ayakkabıyla toplam 1200 tl olmuş oldu.
Peki eşin eş durumundan yanına gelmiş ya sen doğuya atanırsan otomatikman geri gitmiyor mu. bizde her yılbasında evrak veriliyor diye biliyorumhic sorun değil.şöyle ki eşim öğretmendi ağrı da ben de öğretmenim ama özelde calisiyorum. geçtiğimiz subatta atanma ihtimalim vardı atanirsam %99 doğuya gidecektim.eğer atanmadan nikahi yaparsak nisanlim es durumundan giresun a gelebilecekti ve öyle de oldu o es durumundan giresun a geldi ama ben 52 kisiyle atanamadim.atanmis olsaydim geçtiğimiz yaz düğünü yapacaktik ama simdi bi dahaki yaza kaldi malesef çünkü biz nişanlımla her seyimizi kendimiz yapıyoruz özelde cok para kazanamiyorum.biraz karisik oldu ama özetle maddiyat bu kdr uzatma sebebimiz bir de eşimin giresun a gelmesi için.
zaman hızlı geçiyor son günlere kalmadan hazırlıkları bitirebilsem bari.. bu aralar fotoğrafcılara bakıyorum..Çok fazla takip etmeyince ne çabuk düşmüş diyoruz ama son günler böyle olmıycak eminim
evet galiba öyle yapmalı bende tüm detaylara bakıyorum o daha relaks sankison yazdıklarına katılıyorum canım, herşeyi düşünüp onlara fırsat bırakmıyoruz, onlar da hazıra alışıyor işte. bir daha bir ömür hasta da olsan ayakta durmak zorunda kalıyorsun
bi yerde okumuştum, kadınların azıcık saf numarası yapması lazım, bazı şeyleri bilmiyormuş gibi farkında değilmiş gibi yapması lazım diye, gerçekten de öyle..
sen daha iyi bilirsin tabi de sizin eve neden gelmek istemedi ? en çok ona bozulmuşsun galiba sen de gelmemek için nedeni var mı acaba