• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

bugüne kadar birikmiş bütün çeyizlerimi buldum hepsini inceledim, artık eksik listesi yapıp eksiklere yönelmem lazım ama düşündükçe bile çok büyüyor gözümde :KK17: bu işleri bizim yerimize başkası yapsa olmuyor mu yaa :KK47:
Canım çeyiz topiği yapabilirsen bizede haber ver bakalım :KK66:

E

Evlilik güzel durum hele sevdiginle ise siz kuruntu yapıp espriydi ciddi almayaydiniz
Bakın ben uzun süredir bu sitedeyim kimseye bu üslupla konuşmadm bu raddeye nasıl geldi onuda anlamdm ama espriyi fazla uzattnız sanırım ya da bizi abarttık uzatmylm sonuçta hayrlı bi konu üzerine konuşyrz.
:KK50: Bu mesajınıda şimdi gördüm ésen kim oluyrsunédan önce görseydm yine ağır konşmazdm espri yaptysanz tekrar pardon biz anlayamamışız espriyi

bugüne kadar birikmiş bütün çeyizlerimi buldum hepsini inceledim, artık eksik listesi yapıp eksiklere yönelmem lazım ama düşündükçe bile çok büyüyor gözümde :KK17: bu işleri bizim yerimize başkası yapsa olmuyor mu yaa :KK47:

Ayyy bende biran önce yaz gelse de aynı dertlere düşsem keşke:oops:

Ayyy bende biran önce yaz gelse de aynı dertlere düşsem keşke:oops:

nişan mı yazın olacak düğün mü :KK49:

Var canım hepsi mevcut bende :-)
Aldıkça yüklüyrm resimleri ama dip köşelerde yükleyemdgm bi sürü şey var onlarıda yüklcm inş :KK54:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tugbanin-ceyizleri.773957/

İyiyz şükür canım bugünde bitti sen nasılsın:KK54:

hemmeenn inceliyorum :KK55:

bugün iki tane daha kupa aldım çeyizime, sırf kupa olacak sanırım bende :KK70:

hic sorun değil.şöyle ki eşim öğretmendi ağrı da ben de öğretmenim ama özelde calisiyorum. geçtiğimiz subatta atanma ihtimalim vardı atanirsam %99 doğuya gidecektim.eğer atanmadan nikahi yaparsak nisanlim es durumundan giresun a gelebilecekti ve öyle de oldu o es durumundan giresun a geldi ama ben 52 kisiyle atanamadim.atanmis olsaydim geçtiğimiz yaz düğünü yapacaktik ama simdi bi dahaki yaza kaldi malesef çünkü biz nişanlımla her seyimizi kendimiz yapıyoruz özelde cok para kazanamiyorum.biraz karisik oldu ama özetle maddiyat bu kdr uzatma sebebimiz bir de eşimin giresun a gelmesi için.
Peki eşin eş durumundan yanına gelmiş ya sen doğuya atanırsan otomatikman geri gitmiyor mu. bizde her yılbasında evrak veriliyor diye biliyorum

son yazdıklarına katılıyorum canım, herşeyi düşünüp onlara fırsat bırakmıyoruz, onlar da hazıra alışıyor işte. bir daha bir ömür hasta da olsan ayakta durmak zorunda kalıyorsun :KK43:
bi yerde okumuştum, kadınların azıcık saf numarası yapması lazım, bazı şeyleri bilmiyormuş gibi farkında değilmiş gibi yapması lazım diye, gerçekten de öyle..
sen daha iyi bilirsin tabi de sizin eve neden gelmek istemedi ? en çok ona bozulmuşsun galiba sen de gelmemek için nedeni var mı acaba o_O
evet galiba öyle yapmalı bende tüm detaylara bakıyorum o daha relaks sanki

Back