• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

ben de baktım bi daha :KK200: gerçi yayınladığın ilk günlerde de hemen bakıp yorum bile yapmışım ama :KK45: bi daha beğendim :KK200:

rengi de modeli de çoooooooooooook tatlı maşallah :KK37:

Sağol canım evet ilk yorum yapanlardansın :21:

Canım tarlatanlı olunca tam olacaktır çok beğendim hayırlısıyla giyersin inşallah.
Amiin canım çok teşekkürler :KK68:

Günaydınnn herkeseee:KK75:
Yeni yıl hepimize huzur, sağlık, para ve aşk getirsin:KK200:
Bildirim nedense gelmedi o yüzden gecikmeli kutluyorum ama affola:)

Çook beğendim, rengi de çok hoş, fiyat olarak da gayet iyiymiş:nazar:

Benim de kınam eylülde ama bende acaba ayna mı yapsam diyorum, ama bunlar da çok hoş duruyor,
Bilemedim:KK51:

Sağol canım daha güzellerini siz bulursunz inş istediğiniz şekilde :KK68:

Şubatta sözüm olacak ama henüz düğün tarihi belli değil bende gün saymak istiyoruuuummm şubatta yazdırcam adımı altın harflerle :D

Dugunden sonra seni de görürüm şekerim
Hayır noluyo yaa tmm bişey söylediniz çekilin bari burası evlilik heyecanı olan bi konu arkadaşında dediği gibi neden uzatyorsunuz..

Kocasından dert yananlar topiğine alalım sizi orası daha uygun..

Eğer evlendkten sonra bizde orada olursak ( Allah korusun kimsenn başına gelmesin de ) konuşrz .

Kızçeler işe gidiyrum bazen giremiyorum 2 günlük attırıyorum şafakları haberiniz olsun :KK66::KK36:

S sarihperi son 18 gün nerelerdesin neler yaptın hazırlıkların bizide bilgilendiir :rolleyes:
canımm eşyalarımız geldi gittik halılarımızı beğendik,evde şu anda tek eksik fırınımız onu da haftaya alıcaz:)h.sonu da çeyizim gidicek:)geri kalanlar halloldu gibi bir şey çok keyifli hazırlıklar işten yana şansım da olur inşallah dua edin bana kızlar

Dugunden sonra seni de görürüm şekerim

Hayır noluyo yaa tmm bişey söylediniz çekilin bari burası evlilik heyecanı olan bi konu arkadaşında dediği gibi neden uzatyorsunuz..

Eğer evlendkten sonra bizde orada olursak ( Allah korusun kimsenn başına gelmesin de ) konuşrz .

ağzına sağlık canım, duygularıma tercüman olmuşsun :21: bi bırakın da biz de önce bi işin tatlı tarafını yaşayalım, zamanında sizin yaşadığınız gibi...

Şubatta sözüm olacak ama henüz düğün tarihi belli değil bende gün saymak istiyoruuuummm şubatta yazdırcam adımı altın harflerle :KK70:

hoşgeldin aramıza :KK37:

Hayır noluyo yaa tmm bişey söylediniz çekilin bari burası evlilik heyecanı olan bi konu arkadaşında dediği

sen kim oluyorsun o vatandaşın avukatı mi sana laf diyen oldu mu esprinin de şeyini cikarmayin

E
ağzına sağlık canım, duygularıma tercüman olmuşsun :21: bi bırakın da biz de önce bi işin tatlı tarafını yaşayalım, zamanında sizin yaşadığınız gibi...

hoşgeldin aramıza :KK37:
Evlilik güzel durum hele sevdiginle ise siz kuruntu yapıp espriydi ciddi almayaydiniz

Kzlar igne oyalarini 25ten tig isi 15 patikleri 5ten veriyorum toplu alimladda ibdirim yaparim steyen ozelden msk atabilir

bugüne kadar birikmiş bütün çeyizlerimi buldum hepsini inceledim, artık eksik listesi yapıp eksiklere yönelmem lazım ama düşündükçe bile çok büyüyor gözümde :KK17: bu işleri bizim yerimize başkası yapsa olmuyor mu yaa :KK47:

bugüne kadar birikmiş bütün çeyizlerimi buldum hepsini inceledim, artık eksik listesi yapıp eksiklere yönelmem lazım ama düşündükçe bile çok büyüyor gözümde :KK17: bu işleri bizim yerimize başkası yapsa olmuyor mu yaa :KK47:

foto çektin miiiiiiiiiiiiii
1sm225camera.gif~c200

canımm eşyalarımız geldi gittik halılarımızı beğendik,evde şu anda tek eksik fırınımız onu da haftaya alıcaz:)h.sonu da çeyizim gidicek:)geri kalanlar halloldu gibi bir şey çok keyifli hazırlıklar işten yana şansım da olur inşallah dua edin bana kızlar
Ayy canım Allah yardımcın olsun ne güzel ya tadını çıkar bu güzel ve en özel günlerin :KK36:

Back