• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

ayyy bayıldım ben hepsineee :rolleyes::rolleyes: kıyafetin de nişan hazırlıklarında hepsi çok güzel maşallah :nazar::KK37:
benim de hiç yok aklımda misafirlere dağıtılacak şeyler falan :KK23: yavaş yavaş ben de hazırlansam ne güzel olacak dimi :KK45:

Sağol canım yapabilck vaktn varsa kendn yapmak en güzeli canım başla bir an önce :KK49:
Ben onlarn hepsini nişanlım askerdeykn yapmştım
:KK60:

Sağol canım yapabilck vaktn varsa kendn yapmak en güzeli canım başla bir an önce :KK49:
Ben onlarn hepsini nişanlım askerdeykn yapmştım
:KK60:

ben çok severim el işlerini ama hepsine yeteneğim yok işte, bi araştırıp bakmak lazım :KK49:

ooo güzel bak :) ben de kınada kutu kına dışında hatıra kalacak kullanılacak bişey dağıtılsa mı diye düşünmekteyim :)

biraz fuzuli masraf gibi geliyor bana kutu sanki yabancılara yeter, yakın olanlara da nedime bilekliği olacak zaten yetmez mi daha o_O

ben çok severim el işlerini ama hepsine yeteneğim yok işte, bi araştırıp bakmak lazım :KK49:

biraz fuzuli masraf gibi geliyor bana kutu sanki yabancılara yeter, yakın olanlara da nedime bilekliği olacak zaten yetmez mi daha o_O

kendin yapınca 100 tanesi 100 liradan uyguna geliyor :KK45:

ne yapılabilir ki ama bi ayna var işte klasik hediye olarak başka ne olabilir o_O

benim aklımda şu var:

92648997_0.jpg

olalaya olalaya

konu başlığı:
2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın :KK66:

siz gelmiş, evlenmeyin diyorsunuz kendi yaşadığınız problemlerden yola çıkarak...

siz eşinizi tanımadan evlendiyseniz bu sizin probleminiz, neden herkesin evliliği eşi bir olacak gibi bir genelleme yapıyorsunuz?
Normalde senin gibi birine cevap vermeye tenezzül etmem de senin gibi yanlış anlayanlar varsa diye diyorum o bi espriydi işi ciddiye bindirme

yaaa resim çıkmamış kuzumm o_O whatsaptan atabilir misin :KK23:

okito :21:

Normalde senin gibi birine cevap vermeye tenezzül etmem de senin gibi yanlış anlayanlar varsa diye diyorum o bi espriydi işi ciddiye bindirme

senin gibi birine derken?

ayrıca bu samimiyet nerden geliyor acaba? :KK11:

lütfen siz gidin bir derdim var da eşinizden dert yanmaya devam edin :KK12:

Kızlaaar bende bindallımı belirledimm :rolleyes::KK9:
Nişanlılığmı aldığım yerde bi miktar param vardı istediğim zamn kullanıcaktm. Dün Öylesine arkdaşlarla uğradk mağazaya . Ben bu bindallıyı gördüm ve bayldım bedeni büyüktü bunun ama denemk istedim. Kararımı verip anlaştım :21:
Ama şöyle bir durum yaptılar sağolsnlar düğün tarihime göre 1 2 ay öncesi kilo durumuma göre ölçülerim alınıp dikilcek ama ücret olark şuan anlaştgımız parayı ödiyeceğim :KK73:
Tabi tarlatanlı olucak şuan düz duruyo ayrıyetten başka bir abiye giyinmcem tek bu
İşte abiye bindallım
:KK36::KK36:

Eki Görüntüle 1734481
Eki Görüntüle 1734480
Eki Görüntüle 1734479

rengi de modeli de çoooooooooooook tatlı maşallah :KK37:

Nişanlılığmı aldığım yerde bi miktar param vardı istediğim zamn kullanıcaktm. Dün Öylesine arkdaşlarla uğradk mağazaya . Ben bu bindallıyı gördüm ve bayldım bedeni büyüktü bunun ama denemk istedim. Kararımı verip anlaştım :21:
Ama şöyle bir durum yaptılar sağolsnlar düğün tarihime göre 1 2 ay öncesi kilo durumuma göre ölçülerim alınıp dikilcek ama ücret olark şuan anlaştgımız parayı ödiyeceğim :KK73:
Tabi tarlatanlı olucak şuan düz duruyo ayrıyetten başka bir abiye giyinmcem tek bu
İşte abiye bindallım

Eki Görüntüle 1734481
Eki Görüntüle 1734480
Eki Görüntüle 1734479
Canım tarlatanlı olunca tam olacaktır çok beğendim hayırlısıyla giyersin inşallah.

Günaydınnn herkeseee:KK75:
Yeni yıl hepimize huzur, sağlık, para ve aşk getirsin:KK200:
Bildirim nedense gelmedi o yüzden gecikmeli kutluyorum ama affola:)

İşte abiye bindallım

Eki Görüntüle 1734481
Eki Görüntüle 1734480
Eki Görüntüle 1734479

Çook beğendim, rengi de çok hoş, fiyat olarak da gayet iyiymiş:nazar:

benim aklımda şu var:

92648997_0.jpg

Benim de kınam eylülde ama bende acaba ayna mı yapsam diyorum, ama bunlar da çok hoş duruyor,
Bilemedim:KK51:

Back