- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Evetttt 24 Ocak sennnnnVaayy Queen Bee Ocak gelini misin
ben de baktım bi dahagerçi yayınladığın ilk günlerde de hemen bakıp yorum bile yapmışım ama bi daha beğendim
rengi de modeli de çoooooooooooook tatlı maşallah
Amiin canım çok teşekkürlerCanım tarlatanlı olunca tam olacaktır çok beğendim hayırlısıyla giyersin inşallah.
Günaydınnn herkeseee
Yeni yıl hepimize huzur, sağlık, para ve aşk getirsin
Bildirim nedense gelmedi o yüzden gecikmeli kutluyorum ama affola:)
Çook beğendim, rengi de çok hoş, fiyat olarak da gayet iyiymiş
Benim de kınam eylülde ama bende acaba ayna mı yapsam diyorum, ama bunlar da çok hoş duruyor,
Bilemedim
Hayır noluyo yaa tmm bişey söylediniz çekilin bari burası evlilik heyecanı olan bi konu arkadaşında dediği gibi neden uzatyorsunuz..Dugunden sonra seni de görürüm şekerim
Her zaman bekleriz canımŞubatta sözüm olacak ama henüz düğün tarihi belli değil bende gün saymak istiyoruuuummm şubatta yazdırcam adımı altın harflerle
canımm eşyalarımız geldi gittik halılarımızı beğendik,evde şu anda tek eksik fırınımız onu da haftaya alıcaz:)h.sonu da çeyizim gidicek:)geri kalanlar halloldu gibi bir şey çok keyifli hazırlıklar işten yana şansım da olur inşallah dua edin bana kızlar
Dugunden sonra seni de görürüm şekerim
Hayır noluyo yaa tmm bişey söylediniz çekilin bari burası evlilik heyecanı olan bi konu arkadaşında dediği gibi neden uzatyorsunuz..
Kocasından dert yananlar topiğine alalım sizi orası daha uygun..
Eğer evlendkten sonra bizde orada olursak ( Allah korusun kimsenn başına gelmesin de ) konuşrz .
Şubatta sözüm olacak ama henüz düğün tarihi belli değil bende gün saymak istiyoruuuummm şubatta yazdırcam adımı altın harflerle
sen kim oluyorsun o vatandaşın avukatı mi sana laf diyen oldu mu esprinin de şeyini cikarmayinHayır noluyo yaa tmm bişey söylediniz çekilin bari burası evlilik heyecanı olan bi konu arkadaşında dediği
Kocasından dert yananlar topiğine alalım sizi orası daha uygun..
Eğer evlendkten sonra bizde orada olursak ( Allah korusun kimsenn başına gelmesin de ) konuşrz .
Evlilik güzel durum hele sevdiginle ise siz kuruntu yapıp espriydi ciddi almayaydinizağzına sağlık canım, duygularıma tercüman olmuşsunbi bırakın da biz de önce bi işin tatlı tarafını yaşayalım, zamanında sizin yaşadığınız gibi...
hoşgeldin aramıza
9 NisanEvetttt 24 Ocak sennnnn
hayırlı olsun inşallah :)Temmuzda evleniyorum
9 Nisanbi ara konuşmuştuk seninle ne olacak ne bitecek diye çat kapı geldi
hayırlı olsun inşallah :)
CadiKelebek selam
bugüne kadar birikmiş bütün çeyizlerimi buldum hepsini inceledim, artık eksik listesi yapıp eksiklere yönelmem lazım ama düşündükçe bile çok büyüyor gözümdebu işleri bizim yerimize başkası yapsa olmuyor mu yaa
foto çektin miiiiiiiiiiiiii
Ben konu sahibiyim . yeterince açık oldu sanırım .sen kim oluyorsun o vatandaşın avukatı mi sana laf diyen oldu mu esprinin de şeyini cikarmayin
Ayy canım Allah yardımcın olsun ne güzel ya tadını çıkar bu güzel ve en özel günlerincanımm eşyalarımız geldi gittik halılarımızı beğendik,evde şu anda tek eksik fırınımız onu da haftaya alıcaz:)h.sonu da çeyizim gidicek:)geri kalanlar halloldu gibi bir şey çok keyifli hazırlıklar işten yana şansım da olur inşallah dua edin bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?