- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
olsun olsunnnsen de kınada yaparsın hediyelik :)
ayyy bayıldım ben hepsineeekıyafetin de nişan hazırlıklarında hepsi çok güzel maşallah
benim de hiç yok aklımda misafirlere dağıtılacak şeyler falanyavaş yavaş ben de hazırlansam ne güzel olacak dimi
kınada ve düğünde nedime bilekliği yapacam ben, şimdilik aklımda bitek bu var
Sağol canım yapabilck vaktn varsa kendn yapmak en güzeli canım başla bir an önce
Ben onlarn hepsini nişanlım askerdeykn yapmştım
Sağol canım yapabilck vaktn varsa kendn yapmak en güzeli canım başla bir an önce
Ben onlarn hepsini nişanlım askerdeykn yapmştım
ooo güzel bak :) ben de kınada kutu kına dışında hatıra kalacak kullanılacak bişey dağıtılsa mı diye düşünmekteyim :)
ben çok severim el işlerini ama hepsine yeteneğim yok işte, bi araştırıp bakmak lazım
biraz fuzuli masraf gibi geliyor bana kutu sanki yabancılara yeter, yakın olanlara da nedime bilekliği olacak zaten yetmez mi daha
kendin yapınca 100 tanesi 100 liradan uyguna geliyor
ne yapılabilir ki ama bi ayna var işte klasik hediye olarak başka ne olabilir
benim aklımda şu var:
Normalde senin gibi birine cevap vermeye tenezzül etmem de senin gibi yanlış anlayanlar varsa diye diyorum o bi espriydi işi ciddiye bindirmeolalaya
konu başlığı:
2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın
siz gelmiş, evlenmeyin diyorsunuz kendi yaşadığınız problemlerden yola çıkarak...
siz eşinizi tanımadan evlendiyseniz bu sizin probleminiz, neden herkesin evliliği eşi bir olacak gibi bir genelleme yapıyorsunuz?
yaaa resim çıkmamış kuzummwhatsaptan atabilir misin
Normalde senin gibi birine cevap vermeye tenezzül etmem de senin gibi yanlış anlayanlar varsa diye diyorum o bi espriydi işi ciddiye bindirme
Sizinde az kalmış, hadi bakalımCanım bizimde düğüne son 104 gün
Kızlaaar bende bindallımı belirledimm
Nişanlılığmı aldığım yerde bi miktar param vardı istediğim zamn kullanıcaktm. Dün Öylesine arkdaşlarla uğradk mağazaya . Ben bu bindallıyı gördüm ve bayldım bedeni büyüktü bunun ama denemk istedim. Kararımı verip anlaştım
Ama şöyle bir durum yaptılar sağolsnlar düğün tarihime göre 1 2 ay öncesi kilo durumuma göre ölçülerim alınıp dikilcek ama ücret olark şuan anlaştgımız parayı ödiyeceğim
Tabi tarlatanlı olucak şuan düz duruyo ayrıyetten başka bir abiye giyinmcem tek bu
İşte abiye bindallım
Eki Görüntüle 1734481
Eki Görüntüle 1734480
Eki Görüntüle 1734479
Sizinde az kalmış, hadi bakalım
Canım tarlatanlı olunca tam olacaktır çok beğendim hayırlısıyla giyersin inşallah.Kızlaaar bende bindallımı belirledimm
Nişanlılığmı aldığım yerde bi miktar param vardı istediğim zamn kullanıcaktm. Dün Öylesine arkdaşlarla uğradk mağazaya . Ben bu bindallıyı gördüm ve bayldım bedeni büyüktü bunun ama denemk istedim. Kararımı verip anlaştım
Ama şöyle bir durum yaptılar sağolsnlar düğün tarihime göre 1 2 ay öncesi kilo durumuma göre ölçülerim alınıp dikilcek ama ücret olark şuan anlaştgımız parayı ödiyeceğim
Tabi tarlatanlı olucak şuan düz duruyo ayrıyetten başka bir abiye giyinmcem tek bu
İşte abiye bindallım
Eki Görüntüle 1734481
Eki Görüntüle 1734480
Eki Görüntüle 1734479
Canım güzelmiş bunlar ya böyle hediyelikleri yapmaya son ay başlasak yetişirmi acaba?benim aklımda şu var:
Canım güzelmiş bunlar ya böyle hediyelikleri yapmaya son ay başlasak yetişirmi acaba?
Kızlaaar bende bindallımı belirledimm
İşte abiye bindallım
Eki Görüntüle 1734481
Eki Görüntüle 1734480
Eki Görüntüle 1734479
benim aklımda şu var:
Vaayy Queen Bee Ocak gelini misinSizinde az kalmış, hadi bakalım
Dugunden sonra seni de görürüm şekerimokito
senin gibi birine derken?
ayrıca bu samimiyet nerden geliyor acaba?
lütfen siz gidin bir derdim var da eşinizden dert yanmaya devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?