2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Sağol canım yapabilck vaktn varsa kendn yapmak en güzeli canım başla bir an önce
Ben onlarn hepsini nişanlım askerdeykn yapmştım

Sağol canım yapabilck vaktn varsa kendn yapmak en güzeli canım başla bir an önce
Ben onlarn hepsini nişanlım askerdeykn yapmştım

ben çok severim el işlerini ama hepsine yeteneğim yok işte, bi araştırıp bakmak lazım

ooo güzel bak :) ben de kınada kutu kına dışında hatıra kalacak kullanılacak bişey dağıtılsa mı diye düşünmekteyim :)

biraz fuzuli masraf gibi geliyor bana kutu sanki yabancılara yeter, yakın olanlara da nedime bilekliği olacak zaten yetmez mi daha

kendin yapınca 100 tanesi 100 liradan uyguna geliyor

Normalde senin gibi birine cevap vermeye tenezzül etmem de senin gibi yanlış anlayanlar varsa diye diyorum o bi espriydi işi ciddiye bindirme

yaaa resim çıkmamış kuzumm whatsaptan atabilir misin

okito

Normalde senin gibi birine cevap vermeye tenezzül etmem de senin gibi yanlış anlayanlar varsa diye diyorum o bi espriydi işi ciddiye bindirme

senin gibi birine derken?

ayrıca bu samimiyet nerden geliyor acaba?

lütfen siz gidin bir derdim var da eşinizden dert yanmaya devam edin

rengi de modeli de çoooooooooooook tatlı maşallah

Canım tarlatanlı olunca tam olacaktır çok beğendim hayırlısıyla giyersin inşallah.

Günaydınnn herkeseee
Yeni yıl hepimize huzur, sağlık, para ve aşk getirsin
Bildirim nedense gelmedi o yüzden gecikmeli kutluyorum ama affola:)

Çook beğendim, rengi de çok hoş, fiyat olarak da gayet iyiymiş

benim aklımda şu var:

Benim de kınam eylülde ama bende acaba ayna mı yapsam diyorum, ama bunlar da çok hoş duruyor,
Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…