2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Cezmi naz hayırlı uğurlu olsun
canını sıktıgına deymiyor inan sonra niyer takmışım diyorsun benim kınamla 10 dk yerde kaynanamın evi 7 de ki kınaya 9 da geldiler kına 9 da basladı annem köpürdü
insanlar nedense kendi dediklerini yapıyor o yüzden sende kendi dediğini yap diyeceğim ama geç oldu sanırım :)

Evli ve mutlu olarak dön canım tekrardan, çok öpüyorum, mutluluklar :)

Canımmm musmutluklar diliyorum sana herşey cokgüzel olur umarım senin için

Çok teşekkür ediyorum kızlar
Şükür evli ve mutlu olarak döndüm aranıza. Sizleri de bekliyorum bakalım, gelin de dedikodu yapalım azıcık

Kına gününden itibaren senin dediklerini farkında olmadan uygulamışım meğer canım Bugünler benim günüm, kimse umurumda değil dedim ve şükür herşey de yolunda gitti. Olan aksilikleri de takamayacak kadar heyecanlıydım zaten
İnsan yapılan saygısızlıkları sindiremiyor tabi ama aynı evde yaşamaya başlayınca boşveriyormuş gerçekten. Annesi hala ufak tefek can sıksa da, ablasının benden hoşlanmadığını bilsem de bana ne diyorum artık. Onlar el benim için, zaten bir ailem ve artık eşim var. Onlar ayda bir misafir olacağım insanlar.

Hu huu :)
Aklıma geldin heyecanla siteye girdim vee bizi çağırmışssın :)
Hadi gel dedikodu yapalım

Hu huu :)
Aklıma geldin heyecanla siteye girdim vee bizi çağırmışssın :)
Hadi gel dedikodu yapalım

İşe gelir gelmez ilk iş KK'ya girdim zaten
Tavsiyelerini dinledim, hiçbişeye kafayı takmadım kuzu. Sorun olduysa bile benim haberim yok, evlendim geldim

İşe gelir gelmez ilk iş KK'ya girdim zaten
Tavsiyelerini dinledim, hiçbişeye kafayı takmadım kuzu. Sorun olduysa bile benim haberim yok, evlendim geldim

İyi yapmışsın canım..
Zaman geçtikçe keyfini daha çok hissedeceksin şimdi normal hayata adapte olmaya çalış
Hiç mi dedikodu yok yaa :)
Hani fotograf istiyorum :)

İyi yapmışsın canım..
Zaman geçtikçe keyfini daha çok hissedeceksin şimdi normal hayata adapte olmaya çalış
Hiç mi dedikodu yok yaa :)
Hani fotograf istiyorum :)

İşe gelince mecburen dan diye normal hayata dönmüş oldum, için hala uykusuz ve yorgun yoksa
Gerçi dün evi süpürüp yemek yapma işine bile giriştik hemen, çok çabuk külkedisine döndüm ben, hiç naz yapamadım
Özelden atayım istersen kuzum fotoğraf ya da face'ten veya insta'dan da ekleyebilirsin, çok resim koymadım gerçi oralara da ama bikaç tane var yine

Ben instagramda paylaştım ama, özel msjla isim gönderirsen eklerim, beni de görmüş olursun.
Biz kaçıncıya ev süpürdük, sildik, yemek yaptık, oturmadığımız ev mis gibi bizi bekliyor

Ben instagramda paylaştım ama, özel msjla isim gönderirsen eklerim, beni de görmüş olursun.
Biz kaçıncıya ev süpürdük, sildik, yemek yaptık, oturmadığımız ev mis gibi bizi bekliyor

Gönderdim kullanıcı adımı
Cumartesi gece döndük biz de balayından, dün hemen yemek temizlik işine girdik mecbur. İkimiz de evde olunca bitsin çıksın aradan dedik Ama sabah yine tozlar uçuşuyordu, görmezden geldim Hergün ev süpüremem valla, napayım evde herşey yeni toz çıkıyor, zaten akşam bikaç saatim var, otururum kocamın yanında
Haftaya 4-12 çalışacak o zaman dip köşe bi temizlerim evde tek olacağım için. Şimdi beraber geçirilecek vaktimize kıyamıyorum, adam daha tatlı geliyor bana temiz evden

Ben de evlendim geldim, balayındayım şimdi :) Dönünce konuşuruz bol bol öpüyorum sizleri..

en güzelini yapıyorsun cnm bende öyle gelince mutfaktan çıkamıyordum ev işi falan derken eşim artık gel yanıma otur yüzünü göremiyorum dedi artık bırakıyorum bende ev dağınık kalsın uygun zamanda yapıyorum
gerçekten geçen zaman geri gelmiyor en mantıklısı takmamak

Ben de evlendim geldim, balayındayım şimdi :) Dönünce konuşuruz bol bol öpüyorum sizleri..

Evlenenler bir bir düşüyor yeniden foruma Keyifli tatiller canım

Ev işinin sonu yok, bu zamanlarımızın da telafisi yok. En iyisi boşvermek canım gerçekten eşinin ve beraber geçirdiğiniz vaktin tadını çıkar en güzeli
Pazar gününden iki çeşit yemek yaptım ben. birinden tek kişilik ancak kaldı, akşama yemeğim var ama yanına ne yapsam diye düşünüyorum

Evli hatunlaar nasılsınız 2.5 aylık evliyim artık çok şükür eski kadar giremiyorum nete misafir gezmeler ev işleri ders çalışmak vs ama hep aklımdsınız
xyzt-5544 @damdamm @Hapiness_tce Tikkabilla Kızlar mutluluklar hepinize sayfamızda bekar kalmadı hepimiz artık evli mutluyuuuz
Sıradaki forumumuz bebiş heycanları mı olsa acabaaa

Ben daha bir süre bebek istemiyorum nasipse ama yeni hayatımızla ilgili bir konu olabilir tabi, bana uyar

Ben de bebek düşünmüyorum bir süre :) ama yeni evliler vs gibi bir şey olursa çok iyi olur.

Ben daha bir süre bebek istemiyorum nasipse ama yeni hayatımızla ilgili bir konu olabilir tabi, bana uyar

Ben de bebek düşünmüyorum bir süre :) ama yeni evliler vs gibi bir şey olursa çok iyi olur.
merhaba kızlar
bende şuan bebek düşünmüyorum 1 veya 1.5 sene geçsin biraz eve evliliği koşturmaya alışayım öylelikle olsun diyorum şuan ki ev iş yemek temizlik faslı beni baya yordu bir de bebek olursa kaldıramaz bu bünye :) zaten daha alışma süresi evlilikte oturana kadar gerek görmüyorum tabi yine de nasip kısmet
biraz evliliği tartmak gerekiyor çok mutlu evlenip 1 yıl mutlu olup 3 ayda boşanan arkadaşlarım oldu açıkcası korkuyorum Allah kimsenin başına vermesin bebeği olup 2 ay sonra boşanan da oldu o yüzden biraz beklemekte fayda var dedim kendime zaten eşimde şuan için düşünmüyor hevesi illaki var ama daha kendimizi toplayamıyoruz bir de bebek sorumluluğu zor olur diye düşündük
28 yaşındayım çok geçirmekte istemiyorum aslında en azından 29 da hamile kalsam 30 da doğururum planlarım arasında :)

Aynı düşüncelerle ben de bir süre beklemek istiyorum. gerçi benim yaş 31, kayınvalide de haftasonu imalarda bulunup durdu ama yapacak bişey yok
Benim eşim çok istiyor gerçi, ben anlatınca bana hak veriyor ama kucağıma yattığı zaman karnımı seviyor bazen bebeğim diye

:) kayınvaliden erkenden başlamış :)
bazı arkadaşlarımda rahata alışıyorsun sonra çocuk zor geliyor onada alışma diyor ama işte kısmet
o koşturmaya hiçbir zaman hazır hissetmiyorsun kendini diyorlar

Herkesin zamanı gelince oluyor çocuğu, niye hazır hissetmesin insan kendini?
Ayrıca ben kendi adıma konuşayım, şu an da bir çocuğum olsun istiyorum, buna hazırım, bakabilirim. Ama önceliğimi ona vermek istemediğim için bir süre beklemek istiyorum. Tabi doğrusunu Rabbim bilir, hiç planlamadığımız bir zamanda çocuğumuz olabilir de, belki de çok isterken olmaz. Hayıırlısı olsun inşallah.

Amin cnm inşallah nasipse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…