- 30 Ekim 2016
- 142
- 91
- 48
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #3.061
Bir süre bende bebek düşünmüyorum ama yeni bir forum açın gene sohbet ederiz hepimiz vakit buldukça.Evli hatunlaar nasılsınız 2.5 aylık evliyim artık çok şükür eski kadar giremiyorum nete misafir gezmeler ev işleri ders çalışmak vs ama hep aklımdsınız
xyzt-5544 @damdamm @Hapiness_tce Tikkabilla Kızlar mutluluklar hepinize sayfamızda bekar kalmadı hepimiz artık evli mutluyuuuz
Sıradaki forumumuz bebiş heycanları mı olsa acabaaa
bende 5 haftalık hamileyim 2016 gelinleri hızlı çıktrı desene :)Unutulmuş bi forum olmuş artık burası en son yazdığım Kasım ayındaki mesajından sonra 3 aylık hamile olarak ben geldimmm
Hayırlı olsun kızlarr :) Çok hızlısınız. Ben 1 sene dolmadan pek düşünmüyorum çocuk.
Bende böyle diyordum 1.5 sene beklerim diyordum ama kısmet işte denk geldiKızlar korkutmayın beni, çocuk mocuk istemiyorum ben :))
Hayırlı olsun canım, dediğin gibi kısmet bu, sen ne kadar istemezsen isteme olacağı varsa oluyor.Bende böyle diyordum 1.5 sene beklerim diyordum ama kısmet işte denk geldi
Unutulmuş bi forum olmuş artık burası en son yazdığım Kasım ayındaki mesajından sonra 3 aylık hamile olarak ben geldimmm
Maşallah hayırlı uğurlu olsun kızlar sağlıcakla doğum yapın inşallahbende 5 haftalık hamileyim 2016 gelinleri hızlı çıktrı desene :)
Hayırlı olsun canım, dediğin gibi kısmet bu, sen ne kadar istemezsen isteme olacağı varsa oluyor.
çok teşekkür ederim kızlar hiç düşünmüyordum aslında ama yaş 29 hamile kalınca anladım ki geç kalmışım bile çünkü acayip duygusala bagladım şunun şurasında ömrüm ne kadar olacak ya 30 yasına gelınce cocugum ben 60 yasımda olacağım diye üzüldüm bileMaşallah hayırlı uğurlu olsun kızlar sağlıcakla doğum yapın inşallah
allah hayırlısıyla nasip etsin cnm insallahŞöyle bir göz atayım dedim de aramızda hamileler bile varmış, maşallah kızlar sizlere
Bizim de yavaştan gündemimize gelmeye başladı, nasipse sene sonuna doğru olur inşallah bizim de hayırlısıyla
Ayy hayırlı olsun canım Allah sağlıkla analı babalı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahbende 5 haftalık hamileyim 2016 gelinleri hızlı çıktrı desene :)
Neden canım küçücük bebiş korkma nasibi varsa gelir oKızlar korkutmayın beni, çocuk mocuk istemiyorum ben :))
Amin sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallahMaşallah hayırlı uğurlu olsun kızlar sağlıcakla doğum yapın inşallah
valla beni benim koca hamile biraktı kumpas kurdu bana yoksa senin hamile kalacağım yok dedi o kadar ilişki sonrası zıplama duş wc çıkmam boşa gitti :)Kızlar bende önceden en az 1 yıl beklerim diyordumama 5 aya kadar bu düşüncem sürdü 8. Ayımız da da hamile olduğumu öğrendim ama istiyorduk eşimde bende havalara uçtuk şimdi 14+3 teyim. Yarın doktor randevumuz var cinsiyet öğrenme ihtimalimiz var çook heycanlıyım
Maşallah ya çok sevindim cinsiyeti öğrenince bizede haber ver canım. Ne güzel herkes bir bir hamile kalıyor imrenmeye başladımKızlar bende önceden en az 1 yıl beklerim diyordumama 5 aya kadar bu düşüncem sürdü 8. Ayımız da da hamile olduğumu öğrendim ama istiyorduk eşimde bende havalara uçtuk şimdi 14+3 teyim. Yarın doktor randevumuz var cinsiyet öğrenme ihtimalimiz var çook heycanlıyım
Haha ne güzelmiş öyle çocuk isteyen koca valla ben bir yıldır eşimin başının etini yedim çocuk diye hala da istemiyor da artık kasımdan sonrasına kabul ettivalla beni benim koca hamile biraktı kumpas kurdu bana yoksa senin hamile kalacağım yok dedi o kadar ilişki sonrası zıplama duş wc çıkmam boşa gitti :)
sen eylül de başla canım hemen tutmayabiliyor hatta öncesinde bi doktora git kontrollerini yaptık o sana ne yapman gerektiğini söylerHaha ne güzelmiş öyle çocuk isteyen koca valla ben bir yıldır eşimin başının etini yedim çocuk diye hala da istemiyor da artık kasımdan sonrasına kabul etti
Evet doğru diyorsun canım önce doktor kontrolüne gideyim ben bu konuda çok ihmalkarım ya.sen eylül de başla canım hemen tutmayabiliyor hatta öncesinde bi doktora git kontrollerini yaptık o sana ne yapman gerektiğini söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?