• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Aynen canım zaten eviçine geçip oturulmadan biraz zor tamamlanır ya bizde bu hafta başlicaz yerleşmeye yavaştan heyecanlar güzel de stres başladı yani :)

bizim de bu hafta ustalar girecek tadilat başlayacak. fayansları mutfak kapaklarını falan seçtik sabırsızlıkla bekliyorum :KK54:
son 1 ay kaldı, günler ne çabuk geçiyor :olamaz:

bizim de bu hafta ustalar girecek tadilat başlayacak. fayansları mutfak kapaklarını falan seçtik sabırsızlıkla bekliyorum :KK54:
son 1 ay kaldı, günler ne çabuk geçiyor :olamaz:
Bizimki sıfır bina canım şansa zor oldu ama bulduk ya kiralık zaten bişey yaptırmicaz eşya beklicez sadece şimdilik valla benim 39 gün var geçmiyoor :KK76::dua:

Bizimki sıfır bina canım şansa zor oldu ama bulduk ya kiralık zaten bişey yaptırmicaz eşya beklicez sadece şimdilik valla benim 39 gün var geçmiyoor :KK76::dua:

geçer geçer (1 hafta var düğünlerimiz arasında amma bilmişlik yapıyorum ya :KK70:)
kına mekanım belli değil hala, istediğim gibi bi yer yok napacam acaba ben :KK14:

:KK54:
geçer geçer (1 hafta var düğünlerimiz arasında amma bilmişlik yapıyorum ya :KK70:)
kına mekanım belli değil hala, istediğim gibi bi yer yok napacam acaba ben :KK14:
Ben çok kına sevemedim canım o yüzden istemedim ya evde 15 20 kişi olcaz kına yakılıp bitecek ama yapacaksan acele et canım ya uygun olsun bence:KK54:

:KK54:
Ben çok kına sevemedim canım o yüzden istemedim ya evde 15 20 kişi olcaz kına yakılıp bitecek ama yapacaksan acele et canım ya uygun olsun bence:KK54:

ben de çok istemedim ama büyükler isteyince kıramadım. evde az ki,şi olacaktı bizim de ama sayı arttı öyle olunca sıkışmayalım dedik de hala istediğim gibi mekan bulamıyorum. bu hafta netleştirebilirim inşallah :KK51:

ben de çok istemedim ama büyükler isteyince kıramadım. evde az ki,şi olacaktı bizim de ama sayı arttı öyle olunca sıkışmayalım dedik de hala istediğim gibi mekan bulamıyorum. bu hafta netleştirebilirim inşallah :KK51:
Ah şu büyükler canım ah :kızgın::)

Kuaförün belli mi canım senin? Meryem kuaförü ayarladım ben Adapazarında..

Ah şu büyükler canım ah :kızgın::)

Allah başımızdan eksik etmesin de isteklerine katlanacaz artık canım yapacak bişey yok :KK48:

Kuaförün belli mi canım senin? Meryem kuaförü ayarladım ben Adapazarında..

ismi çok tanıdık geldi bana kuaförün ama bilemedim tam olarak şimdi yerini.
benim kuaförüm komşum olacak canım. dükkanı var bizim eve yakın ona gideceğim direk. hem nazım geçiyor, hem de yakın olduğundan giderim bikaç hafta önce saçımı boyatırım, 2-3 gün önce geç saatte de olsa açar dükkanı manikürümü yaptırırım, provalar istediğim gibi olur. Ondan orayı tercih ettim ben.

benim fotoğraflarımı bek medya çekti her yere gidiyorlar 3 kişi geliyorlar faceden instagramdan bakın derim pozitifler gülmekten çekim yapamadık sizi germiyorlar öneririm

konu sahibi CadiKelebek CadiKelebek ciğim evlendi bile, hep o derdi şimdi sıra biz de. :-):-)
çooooookkkkk mutlu olsunlar inşallahhh :dua::KK37::KK36::KK36:

Canımm çok sağol mesajlara baktım başka yazan var mı göremedim ama beni tek hatırlayan sen olmuşsun galiba :oops:Sağol kuzumm evlendik çok şüküür :KK68:Darısı sana inşallah son 1 Ay :KK68:

Kızlar dönüşüm geç oldu ama 36 günlük evli bir hatun olarak döndüm aranıza :KK54::KK54:
Çok şükür her şey çok güzel geçti Kına gecem tam istediğim gibi oldu döktürdüm resmen :halay::halay:
Düğün günü Fotoğraf çekiminde çook yorulsakta çok zevkliydi fotograflar istediğimden bile güzel oldu :KK36:

Düğünümzde çok yorgunduk çok fazla oynayamadık ikimizde ama o ''EVET" deme anı var ya eşim olduğu an dan sonrası ap ayrı bir şeymiş ..
Balayına gittik geldik bayram falan derken eşim işe bende evimize geldiğim bu yeni semte alışmaya çalışıyorum.. Akşama kadar bile onu çoook özlüyorum .. Birlikte uyanıp birlikte uyanmak da en tatlısıı :KK60:
Evlilik güzel şey vesselam:nazar:
Hele çooook Sevdiğin beklediğin sabredip sonunda kavuşuğun adamsa Tadından yenmez :nazar::nazar::KK68::KK68:
Rabbim hepinize nasip etsin :21:

Fotograflarımızdan 2 si :nazar::KK60:
IMG_0441.JPG

IMG_9998.JPG

Canımm çok sağol mesajlara baktım başka yazan var mı göremedim ama beni tek hatırlayan sen olmuşsun galiba :oops:Sağol kuzumm evlendik çok şüküür :KK68:Darısı sana inşallah son 1 Ay :KK68:

Gün saydın saydın bak şimdi 1 aydan fazlası geçmiş bile :KK36::KK36: herşey de istediğin gibi olmuş, gözün aydın canım hep çoookkk mutlu olun :KK37: bundan sonra bizi ihmal etme bari :-)
Benim de 1 aydan geri sayıma düştük canım, valla zaman çok hızlı akıyor :KK17:
sizin de kına düğünden bir gün önce oldu dimi canım? ertesi gün hem fotoğraf çekimi hem düğün zorlandınız mı o_O
benim nişanlım biraz nazlı bi insan kesin bir sürü söylenip düğün günü sinir eder beni :KK53: kına ve düğün günü nelere dikkat edelim anlat bakalım :-)

Gün saydın saydın bak şimdi 1 aydan fazlası geçmiş bile :KK36::KK36: herşey de istediğin gibi olmuş, gözün aydın canım hep çoookkk mutlu olun :KK37: bundan sonra bizi ihmal etme bari :-)
Benim de 1 aydan geri sayıma düştük canım, valla zaman çok hızlı akıyor :KK17:
sizin de kına düğünden bir gün önce oldu dimi canım? ertesi gün hem fotoğraf çekimi hem düğün zorlandınız mı o_O
benim nişanlım biraz nazlı bi insan kesin bir sürü söylenip düğün günü sinir eder beni :KK53: kına ve düğün günü nelere dikkat edelim anlat bakalım :-)
Kızlarrr tebrik ederimmmmm evlilikleriniz nasıl gidiyor benim son günler 13 kasıma az kaldı heycan cok bide bazen ilk gece gerginliği oluyo bu aptalca düsünce neden kafama geliyor anlamıuorum ama ister istemez oluyor sizin nasıl gidiyor birazcık anlatın evliliğe hazırlanayım :)))))

Kızlarrr tebrik ederimmmmm evlilikleriniz nasıl gidiyor benim son günler 13 kasıma az kaldı heycan cok bide bazen ilk gece gerginliği oluyo bu aptalca düsünce neden kafama geliyor anlamıuorum ama ister istemez oluyor sizin nasıl gidiyor birazcık anlatın evliliğe hazırlanayım :)))))

Kuzum beni alıntılamışsın ama ben daha evlenmedim, düğün 5 Kasım'da :-)
İstersen seni düğün hazırlığı detaylarımla boğabilirim :olamaz::lülülü::lülülü:

Kuzum beni alıntılamışsın ama ben daha evlenmedim, düğün 5 Kasım'da :-)
İstersen seni düğün hazırlığı detaylarımla boğabilirim :olamaz::lülülü::lülülü:
Aaa dimi doğru pardon ya :))) tabiki boğabilirsin bende zaten kendimkinde boğuldum ya eksik hic bitmezmiiii bitmiyorr resmenn :KK43::KK43: ama az kaldı baya stres basıyor :))

Aaa dimi doğru pardon ya :))) tabiki boğabilirsin bende zaten kendimkinde boğuldum ya eksik hic bitmezmiiii bitmiyorr resmenn :KK43::KK43: ama az kaldı baya stres basıyor :))

Valla ne eksikler bitiyor, ne işler bitiyor :KK34:
Haftasonu avizeler hariç alınacak büyük şeylerin hepsini hallettik ama daha tadilat olacak evde ve 24 günüm kaldı sadece :kızgın: Ayın 20'sine kadar evin her işinin bitmesi lazım ki mobilyaları yerleştirelim ondan sonra :işsiz: Deliriyorum :olamaz::lülülü:

:kızgın:
Valla ne eksikler bitiyor, ne işler bitiyor :KK34:
Haftasonu avizeler hariç alınacak büyük şeylerin hepsini hallettik ama daha tadilat olacak evde ve 24 günüm kaldı sadece :kızgın: Ayın 20'sine kadar evin her işinin bitmesi lazım ki mobilyaları yerleştirelim ondan sonra :işsiz: Deliriyorum :olamaz::lülülü:
Evet aynen bizdede su mobilyalar bi gelse varya ortalık rahatlicak anlıcam ney ne ama gel görki gelmedi benide stres sardı valla fena halde :kızgın::kızgın:zaman yaklastıkca insan bir tuhaf oluyor

:kızgın:
Evet aynen bizdede su mobilyalar bi gelse varya ortalık rahatlicak anlıcam ney ne ama gel görki gelmedi benide stres sardı valla fena halde :kızgın::kızgın:zaman yaklastıkca insan bir tuhaf oluyor

Senin de tam 1 ay kaldı :KK49:

Yetişecek inşallah da o yetişene kadar biz orta yerimizden çatlayacağız işte :kızgın:
Neyse ki dün akşam avizeleri de seçtim, tadilat da başladı. Artık tadilatın bitmesini ve mobilyaların gelmesini bekleyeceğiz :işsiz: Bu haftasonu da son gelinlik provam var, kına elbisem de hazır. En azından o kısım sorunsuz gidiyor :eğlence:

Selam kızlar, haftaiçi okul haftasonu evlilik hazırlıkları derken bakamıyorum pek buraya.. Çok şükür evimizi yerleştirdik, her şey o kadar güzel oldu ki.. Minik birkaç dokunuş kaldı, evimde çay servisi bile yaptım :-) Yazlık ve çok kışlık kıyafetlerimi de götürüp yerleştirdim aradan çıksın diye.. 32 gün kaldı ya dile kolay:KK69:Fotoğrafçıyı hala ayarlamadim, gelinlik de yarım daha..

Size bir soru.. Kuaför bir hafta önce provaya çağırdı, hiç aklıma gelmedi benim ama prova paralı olur diyorlar. Para istiyorlar mı cidden?

Back