2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

aynen yemek varsa çok rahat oluyor yarım saate ısıt ye yerleştir bitiyor ama yoksa saatler mutfakta geçiyor
tv izlemediğim için o maç vs izlerken bende ertesi günün yemeğini yapıyorum evi düzeltiyorum vakit böyle geçiyor

kızlar mutfak için bu hasır çelmeceli dolaplardan arıyorum Ankarada alabileceğim yer var mı bildiğiniz

yok kesinlikle haklısın ona bişey demiyorum bekarken bende hem çalışıp hem eve gelip hem temizlik bulaşık yapıyordum çok iyi anlıyorum seni... Hem iş hem ev kadını olmak zor çok zor Allah yardımcımız olsun

Valla kızlar bana 40 gün var daha mobilya falan tabi gelecek önceden ama çeyiz çıkma günü diğer kolileri götürecekmişiz bizde. Kolilerle bizim ev arası da 20 metre ne gerek varsa

Kızlar durum bildirimi yapayım :) Nikah 13 kasım, mobilya ve beyaz eşyalar geldi, halı ve perde yarın geliyor. Çeyizim taşındı ama daha hiç açılmadı. Haftaya açılacak, annem ve ablamı çağıracağım sadece.. Gelinlik hala dikimde, bu hafta ilk prova olacakmış. Kuaförü de hallettim. Fotoğrafçı ayarlamak kaldı, araştırıyorum. Nikah sonrası 20-25 kişilik yemek organizasyonu olacak, o da daha ayarlanmadi.

Hayırlı olsun canım benim düğün de 12 kasım biz eve dair sadece sözleşme yapıyoruz bugün valla herşey sıkıştı bizde

Hayırlı olsun canım benim düğün de 12 kasım biz eve dair sadece sözleşme yapıyoruz bugün valla herşey sıkıştı bizde
Canım her şey hallolur merak etme, daha vakit var. Mobilyaları falan şimdiden halledin ama çünkü geç getiriyorlar. Taksit taksit getirdiler bide bizimkileri.. Hala eksik var, yastıklar falan yanlış renk gelmiş. Bu gibi hataları telafi edebilmek için erkenden almanız iyi olur.

. Aynen canım yarın koltukları seçicez perde halı falan yumurta deliğe dayanınca bizimkilere dank etti valla

kasım gelinleri gelmiş heyecan katmış buraya sonunda ya
Tikkabilla sen baya hızlısın canım, benim 5 kasımda düğün senin kadar hazır değilim daha Fotoğrafçı için düğün.com!a bakmanı öneririm. tam listeye ordan bakıp da istediğin gibisini bulmak çok daha güzel oluyor
poncikus vakit var daha canım merak etme. mobilyaların siparişini versen yeter. evin içine girip yerleşmek maksimum 15 gün sürer ki ona da vaktiniz var. gelinlik işini ne yaptın ?

Aa tamam canım çok sağol oraya bakayım.

Gelinliği kasımın 2sinde alıyorum canım o hazır istediğimi buldum bide üstüme göre olunca sadece askılar elden geçiriliyo :)

Gelinliği kasımın 2sinde alıyorum canım o hazır istediğimi buldum bide üstüme göre olunca sadece askılar elden geçiriliyo :)

biz de hala evin içine giremedik, kiracının anahtarı vermesini bekliyoruz da, ben de o yüzden direk düğünle ilgili detaylara yoğunlaştık bari onlar eksiksiz olsun diye. evle ilgili eksikler telafi edilir nasıl olsa diye düşünüyorum ama düğündeki eksiklerin telafisi yok

Aynen canım zaten eviçine geçip oturulmadan biraz zor tamamlanır ya bizde bu hafta başlicaz yerleşmeye yavaştan heyecanlar güzel de stres başladı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…