- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.901
aynen yemek varsa çok rahat oluyor yarım saate ısıt ye yerleştir bitiyor ama yoksa saatler mutfakta geçiyorcanım çalışmaya balşadığında da konuşmak isterim seninlebugün malum Pazardı ve hasta olmama rağmen kahvaltıydı akşam yemeğiydi çok keyifli bir şekilde yaptım ama hafta içleri iş çıkışı bunlarla uğraşmak ölüm gibi geliyor insana
canım çalışmaya balşadığında da konuşmak isterim seninlebugün malum Pazardı ve hasta olmama rağmen kahvaltıydı akşam yemeğiydi çok keyifli bir şekilde yaptım ama hafta içleri iş çıkışı bunlarla uğraşmak ölüm gibi geliyor insana
Kızlar yeni evinize eşyaları tek başınıza mi yerleştiriyorsunuz yoksa o bu şu toplanıp mi?
ay canım herşey gönlünce olsuuun:) ama uyusana en rahat uykuya senin ihtiyacın var şu annGeldi catti beklediğimiz günler. Kinam oldu ve bugün düğünüm var. Çok dua edin olur mu. Rabbim hepimize hayırlı yuvalar kurmayı nasip eylesin inşallah
ay canım herşey gönlünce olsuuun:) ama uyusana en rahat uykuya senin ihtiyacın var şu ann
gerçi sana diyorum ama ben daha şimdiden düşündükçe uykum kaçıyoUyuyordum heyecandan uyandım sanırım :)
Canım her şey hallolur merak etme, daha vakit var. Mobilyaları falan şimdiden halledin ama çünkü geç getiriyorlar. Taksit taksit getirdiler bide bizimkileri.. Hala eksik var, yastıklar falan yanlış renk gelmiş. Bu gibi hataları telafi edebilmek için erkenden almanız iyi olur.Hayırlı olsun canım benim düğün de 12 kasım biz eve dair sadece sözleşme yapıyoruz bugün valla herşey sıkıştı bizde
. Aynen canım yarın koltukları seçicez perde halı falan yumurta deliğe dayanınca bizimkilere dank etti vallaCanım her şey hallolur merak etme, daha vakit var. Mobilyaları falan şimdiden halledin ama çünkü geç getiriyorlar. Taksit taksit getirdiler bide bizimkileri.. Hala eksik var, yastıklar falan yanlış renk gelmiş. Bu gibi hataları telafi edebilmek için erkenden almanız iyi olur.
Kızlar durum bildirimi yapayım :) Nikah 13 kasım, mobilya ve beyaz eşyalar geldi, halı ve perde yarın geliyor. Çeyizim taşındı ama daha hiç açılmadı. Haftaya açılacak, annem ve ablamı çağıracağım sadece.. Gelinlik hala dikimde, bu hafta ilk prova olacakmış. Kuaförü de hallettim. Fotoğrafçı ayarlamak kaldı, araştırıyorum. Nikah sonrası 20-25 kişilik yemek organizasyonu olacak, o da daha ayarlanmadi.
Hayırlı olsun canım benim düğün de 12 kasım biz eve dair sadece sözleşme yapıyoruz bugün valla herşey sıkıştı bizde
Aa tamam canım çok sağol oraya bakayım.kasım gelinleri gelmiş heyecan katmış buraya sonunda ya
Tikkabilla sen baya hızlısın canım, benim 5 kasımda düğün senin kadar hazır değilim daha Fotoğrafçı için düğün.com!a bakmanı öneririm. tam listeye ordan bakıp da istediğin gibisini bulmak çok daha güzel oluyor
poncikus vakit var daha canım merak etme. mobilyaların siparişini versen yeter. evin içine girip yerleşmek maksimum 15 gün sürer ki ona da vaktiniz var. gelinlik işini ne yaptın ?
Gelinliği kasımın 2sinde alıyorum canım o hazır istediğimi buldum bide üstüme göre olunca sadece askılar elden geçiriliyo :)kasım gelinleri gelmiş heyecan katmış buraya sonunda ya
Tikkabilla sen baya hızlısın canım, benim 5 kasımda düğün senin kadar hazır değilim daha Fotoğrafçı için düğün.com!a bakmanı öneririm. tam listeye ordan bakıp da istediğin gibisini bulmak çok daha güzel oluyor
poncikus vakit var daha canım merak etme. mobilyaların siparişini versen yeter. evin içine girip yerleşmek maksimum 15 gün sürer ki ona da vaktiniz var. gelinlik işini ne yaptın ?
Gelinliği kasımın 2sinde alıyorum canım o hazır istediğimi buldum bide üstüme göre olunca sadece askılar elden geçiriliyo :)
Aynen canım zaten eviçine geçip oturulmadan biraz zor tamamlanır ya bizde bu hafta başlicaz yerleşmeye yavaştan heyecanlar güzel de stres başladı yani :)biz de hala evin içine giremedik, kiracının anahtarı vermesini bekliyoruz da, ben de o yüzden direk düğünle ilgili detaylara yoğunlaştık bari onlar eksiksiz olsun diye. evle ilgili eksikler telafi edilir nasıl olsa diye düşünüyorum ama düğündeki eksiklerin telafisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?