2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Gitmeden önce Hennayla görüş belki o gelinliğe devam ederler, toparlarlar.
Yada başka küçük mode evleri ile
Hepsini vermesinler, çoğunu versinler sen o gelinliğe baska terzi ile devam et olmazmı
Bir ay da dikilir 15 günde bile dikilir

Merhaba kızlar, biz de nikah günümüzü aldık bugün çok şükür, 13 Kasım İlk sayfaya beni de yazıverin

P Prime18 bence sakin ol diyemeyecegim cunku resmen dolandirilmissin ne demek dikemeyiz korse falan ne anladim ben diktirme isinden... Bence olay cikaririm internette falan yazarim diye tehdit et surekli ara rahatsiz et ki yapsinlar isini. Keske vermeseydin 2. Taksidi ama olan olmus cok gecmis olsun.

Son düzenleme:
Sevindim canım, biz de 5-6si istiyorduk ama istediğimiz saatler bitmişti. Tarihi almak bile 4 gün sürdü bizim, daha bir sürü iş var. Siz ne durumdasınız?

niye o kadar uzun sürdü ki tarihi almak? biz bir gün içerisinde almıştık ama büyük şehirde değildik tabi ondan da olabilir.
nikah tarihini alalı 2 haftayı geçti bizim, başka bişey sormak için nikah dairesini aradığımda görevli kadın acele edin kasım ayı için başvurular başladı deyince koşa koşa gitmiş olduk ki biz gittiğimizde bile 5 kasım saat 20.00 doluydu da 19.30a alabildik ancak.
ben biraz aceleciyim canım, bir de annemler haftaya 40 günlüğüne yurtdışına gitmek zorundalar onlar gitmeden toparlayım işleri diye hızlı başladık. düğün salonunu tuttuk, nikah tarihini aldık, gelinlik siparişini verdik, yatak odasıyla yemek odası mobilyalarının siparişlerini verdik. koltuklara da karar verdik de eylül başı gibi siparişi verecez 1 ay öncesi yeterli dediler. mutfak eşyaları eksiklerini tamamlıyoruz şimdi. eylül ortasında kiracı çıkacak evden ondan sonra da tadilat ve ev yerleşme olacak. öyle yani, biraz aceleciyim ben siz de durumlar nasıl
selam kızlarrrr:) 12 kasım düğün ve nikah aynı gün kısmetse:) beni de alın listeye

listeye ilk katıldığımda en son evlenen ben olacağım herhalde diyorum, kasım gelinleri geldikçe pek seviniyorum ben hoşgeldin kasım gelini

Diva Gelinlik e daha adım atar atmaz nefret etmiştim zaten, Pronovias da bile yapılmayan bir şeyi yaptılar, ıslak mendil verip koltuk altımı silecekmişim. Dedim ki" daha bir saat önce duş aldım" olsun standart uygulama imiş, niye o pis ıslak mendili süreceksem anlamadım. tavırları da zaten çok iticiydi. böyleleri ile uğraş canım, canlarından bezdir, git kavga et, deki bu gelinliği istemiyorum, paramı verin yoksa dava aççam, sonrada oleg cassini yada aysiraya git, hazır bir gelinlik al ki sonra yine bir sürpriz yaşamayasın, benim arkadaşım da tüm uyarılarıma rağmen gitti Pronavis modelini normal bir gelinlikçiye diktirmeye kalktı sonuç hüsran oldu tabii, gelinliği almadı sonra hemen gitti oleg cassini den hazır gelinlik aldı, onu da daraltcaklar üstüne göre. sende böyle yap, bence bide Hera da diktirmeyle uğraşma derim.

çok geçmiş olsun halledemezsen de canını sıkma, inan kimse fark etmiyor minik detayları. 1 ayda az bir zaman değil panik yapma, durum acil olunca 2 hafatada bile teslim ediyorlar meraklanma.

Ben de öyle ben de Evlenince her şey farklı olacak biliyorum ama bu üzerimde psikolojik baskı yaratmaya başladı
Evet evet kesinlikle bende de farklı hissiyatlar ortaya çıkıyor bu durumda.. Düğün stresi evlilik psikolojisi ne derseniz artık. Değişik şeyler.. Evden ayrılacak olmanın üzüntüsü sevdiğim adamla hayalini kurduğumuz günün sonunda gelmesi mutluluğu.. :)

keşke mutlu olsak bu zamanlarda ama herkeste durum aynı sanırım bende duygu kamarşası içindeyim, bir yandan bu günleri güzel geçirmek istiyorum, bir yandan stres aldı başını gidiyor, yetişmeyecek bir aksilik çıkacak korkusu yakamı bırakmıyor baba evinden ayrılacak olma kısmını hiç düşünmüyorum bile, evim aileme çok yakın sanırım ondan dert etmiyorum, belki de düğünden sonra anlayacağım o zorluğu da. şimdilik en çok çok yorgunluk hissediyorum. keşke diyorum herşeyi 4-5 ay önceden bitirseydim

O el yıkama ve kol altı sildirmeye bende uyuz olmuştum
dün gittim sahibinin kızı benle ilk günilgilenmişti o gün ilgilenen çalışandı böyle sinir sinir cvp verenler gittim dedim sahibinizle konuşmam lazım gelinliği getirelim mi dediler ben buraya gelinliği denemeye gelmedim dedim
kadını aldım karşıma dedim bu bu beğenmedim ben gelinliği çalışan arkadaşta böyle böyle dedi ben glop olmadan yıldır yıldır giyeceksem gider şifon beyaz elbise alırdım dedim
kadın dediki ben o gün dışardaydım sizin provanıza gelmedim bunun için tam kose olacak balen atılacak bu halde kalmayacak ki dedi dedim bu şekilde dediler dedim olur mu daha tadilatı var dedi
göğüs kupu uymadı o zaman boş giyeceksiniz en son bu dediler dedim kadın şok oldu ne demek uymadı özel diktirirz< göğüs kulbunu boş gelinlik olmaz tişört değil ki bu dedi
lasenzanın büstiyerleri vardı oda da dedim ben bunun aynısı gelinliğin içine istiyorum sıksın toparlasın böyle babaanne göğüsü gibi dedim
ayrıca iş yerinden bi arkadaşım aslında dikiş mezunu ona göstermiştim o dediki göğüsü kalın kesip kalın dikmişler içe almaları lazım biraz demişti
orda kadın benle ilgilenirken yaşlı sahibi annesi geldi göğüs olmamış kalın olmuş az kesilip içten alınması gerekiyor dedi
arkadaşımın aynısını dedi
ayrıca kadın bana gelinliği bi giydirdi oturdu güzelce o salak çalışan giydirememiş resmen gelinlik boynuma çıkmış dotoları gösterdim benle o zaman gelen arkadaşımda gelmişti dün tekrar oda dedi açıkcası çalışanın ters konusması ve ilgisizliğinden oldu
hepsini düzelticez dedi sarıp sarmalayacaz dedi anlattım hepsini tamam dikeriz dedi göğüsü de kaldırırz dedi
normalde diğer çalışanlar giyinip çıkartıyor o kadın beni giydirdi çıkarttı özel ilgilendi
sakince anlattım ama kadın çok sinirli olduğumu anladı
beni sizin çalışanınız o zaman boşuna gerdi o olmaz bu olmaz boş giyeceksiniz diye dedim ben resmen uyumadım sinirden kusura bakmayın ama gider normal beyaz elbise alırdım yani boş giyeceksem dedim
parayı da teslim alana kadar vermeyeceğim kadın provalarınıza da kesinlikle katılacağım o gğn katılmadım neler olmuş dedi
kısacası her dediğime tmm dediler çok şükür o yüzden için rahatladı :)
kavgasız gürültüsüz halloldu bakalım inş istediklerim olacak mı

P Prime18 gözün aydın canım, şükür sorunsuz çözülmüş sıkıntı
sahibi insaflı kadınmış en azından, çalışan kişiyi de sağlam bir uyarırlar umarım, başkalarının da canını sıkmaz aynı şekilde.
yalnız koltukaltı sildirme ne saçma bişeymiş o kadar çok yerde gelinlik denedim hiçbirinde öyle bişey demediler bana. hatta ben kendim hava sıcak, çok terledim kusura bakmayın dedim de yok önemli değil dediler. zaten gelinlik bakacaksan ona göre giyiniyorsun, temizliğine dikkat ediyorsun. en fazla anlık bir terlemişsindir onu da 2 dk beklesen klimalı ortamda zaten geçiyor, koltuk altı sildirmek nedir yaa

Kızlar kötü örnekler var aramızda baksanızaa korktum yahu 16

Yorgunluk stres hüzün mutluluk karmaşa gerçekten senin düğün ne zaman canım

evet canım bende çok sinirlenmiştim, uyuz oldum, bir gelinlik denedim çıktım zaten. çalışanlar çok suratsızdı, sanki davetsiz yatak odasına girmişim gibi davrandılar, bende Hüsniye'de diktiriyorum onlar da sahipleri olunca pek tatlı kibarlar, sahipleri yokken cadı gibiler. sanki bağırşılıyorlar gibi davranıyorlar gelinlikleri.

P Prime18 sahibiyle görüştüğün iyi olmuş canım. içim rahatladı. umarım güzel olur.

bana bitek Aysira'da ters davrandılar, o da bedenden kaynaklı sanırım. 38 beden üzerine gelinlik denetemeyiz, beğenin gelin dikelim diye kibarca sepetlediler bizi (diğer denediğim gelinliklerde 38 bedendi ama Aysira denetmek istemedi) onun dışında hiç bir yerde problem yaşamadık. ama Akay gelinlikteki görevli kadın kendi gelinliği gibi benimsedi, benden çok ne istediğim konusunda düşündü yorum yaptı, sahibi de değil üstelik çalışan biri ama o tavrı hoşuma gittiği için oraya yönlendik biraz da.
zorla kimse çalışmasa keşke, ne saçma öyle. sahibi varsa bal kaymak ol, yokken dikenli gül. töbe yaa

Kızlar kötü örnekler var aramızda baksanızaa korktum yahu 16

Yorgunluk stres hüzün mutluluk karmaşa gerçekten senin düğün ne zaman canım

benim 3 haftam kaldı canım ya, daha fotografçı ve kuaförle görüşmedim ama kendi içimde kararımı verdim. Mtfak masa sandelyemiz yok, koridor yolluklarımız yok ama nişanlım boşver onları düğünden sonra hallederiz diyor. hem o zaman daha zevkli olur bilmiyorum artık evin eksikleri umrumda değil. düğün işlerine yoğunlaştım şu an. davetiyelerde dağıtılmadı, annemler neyi bekliyor bilmiyorum

ya zaten o dönem dedim ki yazık bu adamlara, güvenip dükkanı emanet ediyor, o kadar isim yapıyor uğraşıyor ama birçalışan kalkıp her şeyi bahvediyor. cidden uyuz olmuştum. Akay ile ne kadara anlaştın canım? yüksekti fiyatlar sanırım.

ben çok gelinlikçi gezdim, hepsinde sade olsun istiyorum boncuklar olmasın, ışıltı olmasın, etek ucu güpürleri olmasın dedikçe fiyatı yükselttiler bana. bir tek Akay gelinlikte modeli gördüm, ben bunun dantelini beğendim ama etekleri sırf tül istiyorum deyince fiyatı indirdi. bide bazı modellerde %50 indirim vardı, benim beğendiğim gelinliğin dantel olan kısmı da o gruba giriyordu. etek için de özel bir tül seçtik. daha dökümlü ve uçuş uçuş görünmesi için. öyle olunca da fiyat olarak indirimle birlikte 2bin TL'ye denk geldi canım. gerçekten şanslıydım bu konuda, tam istediğim gibi gelinliği çok çok uyguna yaptırabiliyorum

aa çok şaşırdım gerçekten iannılmaz uygun bir fiyata denk gelmiş, benim kuzenim de oradaki gelinliklere bayılmıştı ama istediği gelinlik 7 bin TL olunca alamamıştı maalesef. ne güzel şanslısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…