2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar 59 günüm kaldı
İnanamiyorum ben de.
Baba evinden ayrılmak ayrı hüzün
Eşimin yanına gidecek olmak mutluluk
Duygular karışık..
Rabbim yardımcımız olsun
Hayırlısı ile yuvamizi kuralım..

Ben de öyle ben de Evlenince her şey farklı olacak biliyorum ama bu üzerimde psikolojik baskı yaratmaya başladı

kızlar merhaba nasılsınız
moralim çok bozuk 2. gelinlik provama gittim
gelinlik denediğim gelinlik gibi değil beli yukarda olmuş bi kup takmışlar babaanne sütyeni gibi memişler içine girip doldurmadı uçları boş kaldı füze gibi durdu sinirlendim şunu çıkartın dedim çıkarttılar bomboş oldu bu sefer göğüsler 90 arkaya öne yayıldı resmen bel bölgem yarım karış gözüktü göğsüm dağıldı sağa sola dedim bunu napıcaz e en büyük kulp size uymadı kulpsuz kullanacaksınız dedi kadın
nasıl kulpsuz kullanıyım dedim yıldır yıldır elbise gibi içinde ne korsesi var ne büstiyeri var şifon gelinlik seçtim tmm da bu kadar da elbise gibi olmaz ki
3300 liraya anlaştık böyle elbise gibi göğsünde hiçbir şey olmayan bsy giyeceksem gider beyaz elbise alırdım
dedim buna büstiyer koser dikin ki ben gelinliği bakmaya gittiğimde
kadına sormuştum bana korse vs aldıracakmısınız diye bizim gelinliklerimiz kendiliğinden korseli sıkar toparlar dediler ama ne kelime ne içinde korse var ne baska bsy kenarlarden iki pens atmıslar bu kadar dedim korse dikin biz böyle çalışmıyoruz dediler e sizin kulplarınız da bana uymuyor dedim bikinilerin içine dikilen 5 liralık kulpu geitrmiş dedim ne kadar standart sizin kulpunuz benim bildiğim göğüse göre kulp dikilir dedim bizde bu sekişlde dedi büstiyer olarak çalışmıyoruz dedi
artık boş giyersiniz dedi dedim bu göğüsü toparlamamız lazım o zamansiz toparlayıcı sütyen giyin dedi ablamda sinirlendi
sırtı açık gelinliğe sütyen mi giyicek dedi
oda artık boş giyeceksiniz dedi
bugün gidicem gelinlikçide cenk var paramı geri de vermezler
ilk gelinliği seçtiğimizde ya bastan parayı verin ya da 2. provada kalanını alırım dedi
bastan 1300 verdik
dün de 1000 lirasını verdim kaldı 1000 lira
keşke vermeseydim diyorum ama bi taksit daha erteleneceği için verdim yoksa dün hepsini kapatmamız gerekiyordu
paramı geri alabilsem henna gelinliğe gideceğim oranın en azından gelinliklerinin içinde bustiyer korse vardı
tunalı Diva Gelinlik pişmanlık
inanın uyuyamadım yani ne demek biz çalışmıyoruz kardeşim ben tombik bi insanım 42 beden insanım biraz toplayacaksın yıldır yıldır bsy gıyecek olsam altı şifon gelinlik yerine şifon elbise alırım yani
boşuna mı diktiriyorum ben o gelinliği ne istersem onu dikeceksin pembe astar istersem pembe koser istersem korse dikeceksin öyle değil mi
zaten aşırı ilgisizler ben o kadar yere gittim bakmaya gittiğimiz de bile çay kahve neler ikram ettiler 2 dir provaya gidiyorum ankaranın yaz sıcagında su içer misiniz diyen yok artık kendim dedim bi su alabilir miyim diye
hiç memnun nedğilim çok da cnm sıkkın denediğim gelinlikle alakası yok ya napıcam bilemiyorum
38 beden gelinlik denedim ilk bakmaya gittiğimde sırtı kapanmamasına rağmen daha toplu durmustıu bedenime göre diktikleri guya toplu duracağına iyice yaldır yaldır oldu

paramı istesem geri vermeyecekler yarısı dikildi
ayrıca o gün öyle ignelemişler ki iğne kolumu bir cizdi damla damla kan aktı gelinliğimde kan oldu
parayı verseler düğün 2 eylülde kim bana 1 ayda gelinlik dikecek
ağlıycam valla sinirden

dur bi canım sakin ol. bi kere 1 ayda gelinlik dikilir sen merak etme, bana gelinliğin siparişini verirken gelinlikçim 1 haftada hazır ettiğimiz bile oluyor gelinlikleri demişti. ama paranı alabilir misin onu bilemem işte.
sözleşme imzalamış mıydınız? bana vaad ettiklerinizi yapmıyorsunuz diye üzerlerine gitsen kurtarırsın belki paranı diye düşündüm de. ya da tanıdık var mı arada onu katsanız en azından gelinliği istediğin şekle çevirseler. ne demek korse dikmiyoruz, kup koymuyoruz yahu normal elbise diktiririz o zaman gelinlik dediğinde illa bi fark olur

Dur sakin ol, bence önce paranı geri almak için uğraş
3300 tlye anlaşmışsın, üzerine ne kadar ekleyebilirsin?
Aysira ve oleg cassini ye bak, ankarada beyaz butik varsa oraya bak
Ben senin yaşadıklarından korktuğum için asla diktirmeyi düşünmüyorum, evimde eşyam eksik olsun fazla vereyim ama üzerim de son halini en başta görüp alacağım.
Vaktin var, paranı geri almaya çalış, ne kadarını kurtarabilirsen kurtar ve gez dolaş hazır al bence.
Ben aysiranın kalıplarına hayran kaldım, modeli sevmesemde o kadar güzel durduki, o kalıptan bulamazsam gidip o gelinliği alacağım, en önemli şart kalıplar ztn, elbiseden ne farkı kalacakki yoksa

tanıdık yok cxnm bsyler imzaladım ama neydi hatırlamıyorum model ve para içindi galiba
baska her yer 2000 e dikeriz dediler bu modeli kendi modelleri kendileri daha iyi yapar dedim ama kendi modellerini bile yapamadı salaklar para mı geri alırsam koşarak hennaya gideceğim orda bi begendiğim vardı artık direk onu alırım ama sanmıyorum vereceklerini dua edecem artık istediğim gibi olsun diye
canım benim beden 42 olduğu için denerken bile arkaşlarım kapanmadı gelinlikçilerde
çünkü en büyük 38 beden gelinlik var hatta bazı yerlerde 36 beden olduğundan üstümde bile göremedim deneyemedim bile hazır ellerinde yoktu
mecburen diktirmek zorunda kaldım oda bildiğin elbise oldu
parayı keşke geri alabilsem

gelinliği dikmeye başlamışken paranın tamamını geri vermezler tabi. en azından bir kısmını geri verseler.
ya da lanet olsun parasına diyip de direk gidip henna'daki modeli alabilir misin?
henna'da 42 beden var mıydı ya? ben 40 beden denedim bi tane, o da dar kalıpmış çıkartırken canım çıktıydı

Akay gelinlik, büyük beden koleksiyonu var, istersen bir bak
Ama parayı alman lazım, en azından büyük kısmını kurtar canım ya
Sürekli git, bıktır, biraz daha özen gösterirler belki
En azından sende sinirlerini boz

yok cnm hennada da arkadan kapanmadı bı model begendım kalıbı iyyidi göğsü karnı iyi toplamıştı
parayı almam zor alsamda 1 ay dikilir mi henna da ki de 3 bin liraydı
buraya 2300 verdim 1000 tl kaldı
kurtarmaya calısacagm ama diktikleri için büyük ihtimal vermezler
hennada ki de mecburen dikilecek zaten
bakalım akşam ne diyecekler umarım istediğim gibi olur

sen istediğin değişiklikleri yapmak için bastır bence, önceliğin o olsun. ben her yerde sizi övüyordum, hatta kuzenim, arkadaşım evlenecek seneye mutlaka buraya gidin diyordum şimdi nasıl yönlendireyim onları falan de. yaparlar belki de istediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…