Diva Gelinlik e daha adım atar atmaz nefret etmiştim zaten, Pronovias da bile yapılmayan bir şeyi yaptılar, ıslak mendil verip koltuk altımı silecekmişim. Dedim ki" daha bir saat önce duş aldım" olsun standart uygulama imiş, niye o pis ıslak mendili süreceksem anlamadım. tavırları da zaten çok iticiydi. böyleleri ile uğraş canım, canlarından bezdir, git kavga et, deki bu gelinliği istemiyorum, paramı verin yoksa dava aççam, sonrada oleg cassini yada aysiraya git, hazır bir gelinlik al ki sonra yine bir sürpriz yaşamayasın, benim arkadaşım da tüm uyarılarıma rağmen gitti Pronavis modelini normal bir gelinlikçiye diktirmeye kalktı sonuç hüsran oldu tabii, gelinliği almadı sonra hemen gitti oleg cassini den hazır gelinlik aldı, onu da daraltcaklar üstüne göre. sende böyle yap, bence bide Hera da diktirmeyle uğraşma derim.
çok geçmiş olsun halledemezsen de canını sıkma, inan kimse fark etmiyor minik detayları. 1 ayda az bir zaman değil panik yapma, durum acil olunca 2 hafatada bile teslim ediyorlar meraklanma.
O el yıkama ve kol altı sildirmeye bende uyuz olmuştum
dün gittim sahibinin kızı benle ilk günilgilenmişti o gün ilgilenen çalışandı böyle sinir sinir cvp verenler gittim dedim sahibinizle konuşmam lazım gelinliği getirelim mi dediler ben buraya gelinliği denemeye gelmedim dedim
kadını aldım karşıma dedim bu bu beğenmedim ben gelinliği çalışan arkadaşta böyle böyle dedi ben glop olmadan yıldır yıldır giyeceksem gider şifon beyaz elbise alırdım dedim
kadın dediki ben o gün dışardaydım sizin provanıza gelmedim bunun için tam kose olacak balen atılacak bu halde kalmayacak ki dedi dedim bu şekilde dediler dedim olur mu daha tadilatı var dedi
göğüs kupu uymadı o zaman boş giyeceksiniz en son bu dediler dedim kadın şok oldu ne demek uymadı özel diktirirz< göğüs kulbunu boş gelinlik olmaz tişört değil ki bu dedi
lasenzanın büstiyerleri vardı oda da dedim ben bunun aynısı gelinliğin içine istiyorum sıksın toparlasın böyle babaanne göğüsü gibi dedim
ayrıca iş yerinden bi arkadaşım aslında dikiş mezunu ona göstermiştim o dediki göğüsü kalın kesip kalın dikmişler içe almaları lazım biraz demişti
orda kadın benle ilgilenirken yaşlı sahibi annesi geldi göğüs olmamış kalın olmuş az kesilip içten alınması gerekiyor dedi
arkadaşımın aynısını dedi
ayrıca kadın bana gelinliği bi giydirdi oturdu güzelce o salak çalışan giydirememiş resmen gelinlik boynuma çıkmış dotoları gösterdim benle o zaman gelen arkadaşımda gelmişti dün tekrar oda dedi açıkcası çalışanın ters konusması ve ilgisizliğinden oldu
hepsini düzelticez dedi sarıp sarmalayacaz dedi anlattım hepsini tamam dikeriz dedi göğüsü de kaldırırz dedi
normalde diğer çalışanlar giyinip çıkartıyor o kadın beni giydirdi çıkarttı özel ilgilendi
sakince anlattım ama kadın çok sinirli olduğumu anladı
beni sizin çalışanınız o zaman boşuna gerdi o olmaz bu olmaz boş giyeceksiniz diye dedim ben resmen uyumadım sinirden kusura bakmayın ama gider normal beyaz elbise alırdım yani boş giyeceksem dedim
parayı da teslim alana kadar vermeyeceğim kadın provalarınıza da kesinlikle katılacağım o gğn katılmadım neler olmuş dedi
kısacası her dediğime tmm dediler çok şükür o yüzden için rahatladı :)
kavgasız gürültüsüz halloldu bakalım inş istediklerim olacak mı