• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Çok sağolun kızlar acayip heyecanlı hemde evde sarmalar dolmalar yapılıyor biz kuafordeyiz ışte :D

Aynısını bende yaşadım canim ben herşeyi baştan halledelim son güne kalırsa telaş olur dedim. Nişanlım ve annem ne kadar acele ediyorsun daha zaman var dediler. Şimdi darbe olayları falan nisanlimin izinleri iptal oldu. Tabi bizim işlerde yarım kaldı. Noldu dedim hakliymissin diyoo. Deli oldummmm
Baştan dinlemiyorlar sinir ediyorlar sonra haklısın deseler ne fayda :/

Merhaba kizlar

Biz kendimize geldik, cok rahatladim coook

Bugun gelinlik icin dolasmaya basladim.

Ama malesef her yerde ayni model ayni etek ucu gupurlu modeller

Ben hazir istiyorum dikime pek sicak bakmiyorum. En azindan kurumsal olsa ama yasadigim sehirde pek yok

Cok gerginim yetismez diye

Merhaba kizlar

Biz kendimize geldik, cok rahatladim coook

Bugun gelinlik icin dolasmaya basladim.

Ama malesef her yerde ayni model ayni etek ucu gupurlu modeller

Ben hazir istiyorum dikime pek sicak bakmiyorum. En azindan kurumsal olsa ama yasadigim sehirde pek yok

Cok gerginim yetismez diye
Düğüne ne kadar var ki. Onlar her turlu yetiştirir merak etme.

22 Ekimde
Yetisir dimi?
Denemek bile cok guzeldi ama karar vermek cok zormus
Aramizda bi hafta var benimki 15 ekim ben yeni kiraladim sayilir ilk provam bu ay sonu seninkide her turlu yetişir ama bindallini gelinligini alicagin yerden alicaksan ilk provanda sec çünkü seçenek kalmadi vs diyebiliyolar.

Bindalliyi ayri alicam ama karar veremesim aklimda olsun
Bu gelinliklerin hepsi ayni mi tek fark kaliplarmi yoksa ben mi cok kafamda buyuttum
Ilk giydigimi alip cikabilirim cok guzel ama okul formasi ayniligi hissi var :D

Bindalliyi ayri alicam ama karar veremesim aklimda olsun
Bu gelinliklerin hepsi ayni mi tek fark kaliplarmi yoksa ben mi cok kafamda buyuttum
Ilk giydigimi alip cikabilirim cok guzel ama okul formasi ayniligi hissi var :KK70:
%90 i nerdeyse ayni. Eğer farkli olsun diyosan kendin cizebiliyosan kendin çizip hayalindekini diksinler. Ben ilk gelinliğimi gördüğümde direk bu dedim. Rabbim her koza nasip etsin.

22 Ekimde
Yetisir dimi?
Denemek bile cok guzeldi ama karar vermek cok zormus

benim gelinliğin de siparişini verdik canım, 20 ekimde teslim alacağım inşallah, o şekilde ayarladık provaları.
o etekteki güpürlerden ben de hoşlanmıyordum ondan hazır modeller yerine iki modelin karışımını yaptık ve öyle dikime verdik. eğer farklı olsun istiyorsan sen de öyle yap bence :)
gelinlikçi bana zorda kalınca 1 haftadabile yetiştiriyoruz ama tüm adımları beraber yapabilmek ve istediğin modeli tam olarak ortaya çıkarabilmek için 2 ay öncesi ideal dedi. senin de daha vaktin var yani merak etme Hoppa

Şafak 100 lerdeyken ben çok mutluydum :confused: yaklaştıkça bir haller geliyor insana :KK17:
Kesinlikle katılıyorum ruh halim o kadar değişti ki nişanlımın her haline kızıyorum alnıyorum şuan konuşmuyorum mesela. Bazende öyle an geliyor zaman geçmiyor kavuşalım diyorum bazense keşke daha çok olsa evlenmesek bayaa bi duygular karışık yani :KK53::KK51:

fotoğrafçı konusunda sen B planı hazırla yine de, yoksa fotoğrafçısız kalma ihtimalin çok yüksek :-)
eşyaları yereştirdiniz mi? ben en çok işin o kısmından korkuyorum, dolaplara sığacak mıyım, mobilyalar evin için de güzel duracak mı, akşamları saat 6dan 7den sonra tüm bu işlerin hepsini nasıl yetiştireceğim :olamaz:

canım evet fotografçıyı da aradım, buldum, pazarlığını yaptım ve içime sinen oldu, en önemlisi yine ben yaptım :olamaz: bizimkini bulabilirsek sözleşme yapmaya gideceğiz.:işsiz:

canım evet fotografçıyı da aradım, buldum, pazarlığını yaptım ve içime sinen oldu, en önemlisi yine ben yaptım :olamaz: bizimkini bulabilirsek sözleşme yapmaya gideceğiz.:işsiz:

ben gelinliğin sözleşmenisi yapabilmek için kapora parasını ondan alıp öyle gittiydim, sen de öyle yap istersen. zahmet olmasın beyzadelere :olamaz::KK47::KK47:

ben gelinliğin sözleşmenisi yapabilmek için kapora parasını ondan alıp öyle gittiydim, sen de öyle yap istersen. zahmet olmasın beyzadelere :olamaz::KK47::KK47:

ayy ben gelinliğin her şeyine kendim gittim:KK51:
Bugün çok kötü şeyler oldu ve çok mahçup, şehirdışında oldugu için her şey üstüste geldi, bazacısı ayrı arar, Enza bir taraftan arıyor, bir taraftan gelin buketim yanlış adrese gitmiş, ve beyzadeye ulaşamıyorum, geri dönünce bir utandı, bende bir kızdım. bence bu utançla 1 hafta sesini çıkarmadan yapar bir şeyler :işsiz:

ayy ben gelinliğin her şeyine kendim gittim:KK51:
Bugün çok kötü şeyler oldu ve çok mahçup, şehirdışında oldugu için her şey üstüste geldi, bazacısı ayrı arar, Enza bir taraftan arıyor, bir taraftan gelin buketim yanlış adrese gitmiş, ve beyzadeye ulaşamıyorum, geri dönünce bir utandı, bende bir kızdım. bence bu utançla 1 hafta sesini çıkarmadan yapar bir şeyler :işsiz:

illa zaten utanıp da deli divane olmaları lazım önümüzde, diğer türlü tadıyla yapayım bişeyi diyemiyorlar.
benzer şeyleri ben de bu ara yaşıyorum da ondan yana yakıla şikayete başlayabilirim neyse fazla gaz vermiyim sana :işsiz:

illa zaten utanıp da deli divane olmaları lazım önümüzde, diğer türlü tadıyla yapayım bişeyi diyemiyorlar.
benzer şeyleri ben de bu ara yaşıyorum da ondan yana yakıla şikayete başlayabilirim neyse fazla gaz vermiyim sana :işsiz:

yok tatlım hazır utanmışken üste çıkartmıyım bıdı bıdı yaparak dedim, o anladı hatasını şimdi uzatırsam haklıyken haksız olurum. mağduru oynuyorum şu an :confused:

Back