2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

indirime denk gelse 3.500 falan olurdu gelinlik ama şans işte, en azından bi konuda yüzüme güldü
daha ilk provaya gitmedim bi gideyim de daha net konuşurum tabi, ama kumaşlarını falan gördüğüm için şuan memnunum, böyle devam eder inşallah

Kızlar gelinliklerinizi ne kadara kiraladiniz ya da satın aldınız. Ben 2500 tl gelinlik+ bindallı+ aksesuarları kiraladim.

ben gelinliği 2000 TL'ye diktiriyorum. çiçek, damat yaka çiçeği, saç aksesuarı duvaklar falan da dahil.
bindallı için henüz karar vermedim. kiralayabilecek bir yer bularsam kiralamayı tercih edeceğim.

Bizim nikah salonunda sadece nikah olacağı için ayrıca düğün salonu derdimiz yok çok şükür.. Şimdi kına salonu bakıyorum. Ev de bakmaya başlayacağız. Benim zaten mobilya, beyaz eşya, hali ve perde hariç tüm eşyalarım tam.. Ivır zıvır ne varsa ben zaten almıştım alışveriş delisi olarak Ya bu gelinlik olayı uzun sürüyor mu? Sen hazır mi aldın canım?

Benim de tam 2 haftam var canım biz de önümüzdeki hafta başlayacağız davetiyeleri dağıtmaya.. Fotoğrafçı bizim de hallolmuş değil henüzzz

Kızlar gelinliklerinizi ne kadara kiraladiniz ya da satın aldınız. Ben 2500 tl gelinlik+ bindallı+ aksesuarları kiraladim.

Ben 800 TLye gelinliğimi kiraladım(özel dikim) buket taç ve duvak dahil 500 TLye kına kıyafetimi 290 TLye de kaftanımı kiraladım aksesuarlarıyla birlikte canım :)

Şafak olmuş 13 Allahımmmm bu Cuma da izine ayrılıyorum kısmetse kalıyor 1 haftaaa çok heyecanlıyımm :) Allah hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah :)

sondan başlayım cevaplamaya :)
ben diktiriyorum canım gelinliği geçen haftasonu verdim siparişini. ekimin 20'sinde teslim edecek şekilde ayarlayacaklar. düğünden 15 gün önce elimde olacak yani gelinlik. bu sıralar ideal sipariş vermek için rahatça yaparız provaları hiç bi aşama aceleye gelmez dedi, ama acil durumlarda 15 gün içerisinde de dikip teslim ediyoruz gelinliği dedi.
kına evde olacak bizim de ama daha nasıl bişey istediğime karar veremedim bi türlü. ıvır zıvırların büyükbaşları var bende. yemek takımı, yatak örtüsü, tencereler, çatal bıçak setleri vs. onlarda eksik yok şükür. ama hala çay bardaklarım yok misafirler için, beğenemiyorum bi türlü
ekimin 10a kadar halı perde ve avizeleri de halledersem mobilyalar geldikten sonra 25 günüm kalır yerleşmek için, yetişir herhalde yani inşallah

Canım senin çok rahat yetişir. Gelinlik diktirip kiralamayi düşünüyorum ben de.. Ama nereye gidip bakacağım hiçbir fikrim yok. Sen nereye yaptırıyorsun? Sakaryadaydin dimi sen?

Canım senin çok rahat yetişir. Gelinlik diktirip kiralamayi düşünüyorum ben de.. Ama nereye gidip bakacağım hiçbir fikrim yok. Sen nereye yaptırıyorsun? Sakaryadaydin dimi sen?

evet canım Sakarya'dayım. Akay Gelinlik'te diktiriyorum ben. kiralık hiç sormadım açıkçası, 42 bedenim zaten gelinlikler 38 maksimum 40 bedene kadar oluyor, illaki kendi üzerime göre diktirmek zorundaydım. diktirip kiralayınca da çok bi fiyat farkı olmuyor, diktireyim elimde dursun bari dedim :) gelinlik baktığım yerlerde de hiç kiralama muhabbeti de olmadı açıkçası. sen de Sakarya'da mıydın?

Ben Sakaryalıyim ama şu an Sakarya Kocaeli sınırında oturuyoruz, Sakarya daha yakın, oradan da alabilirim. Ama eylül 1den itibaren Istanbulda olacağım okul başlıyor bizim, gidiş geliş zor olabilir belki provalar için..

Kizlar cok acil fikir lazim esime düğünümüzde şarkı söylemeye karar verdim irem derici kalbimin tek sahibine nasil olur sizce
Baska bir sarki da yazabilirsiniz.

Canım beni de listeye ekler misin?

İsteme-Söz: 25.07.2015
Nişan: 16.08.2015
Nikah: 13.11.2016

Canım bindallım kış fiyatı anlaştığımız için 750 den 650 ye düşürdük ama şuan fiyatı 1000 tl miş şanslıyım yani
Gelinliğim dikiliyor oda 1500 anlaştık duvağım ve çiçeğim içinde
Damatlık henüz almadık önümüzdeki pazar bakıcaz inşallah

Şafak olmuş 13 Allahımmmm bu Cuma da izine ayrılıyorum kısmetse kalıyor 1 haftaaa çok heyecanlıyımm :) Allah hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah :)
Amiiin canım valla son aydan düşüşler çok fenaymış ben geceleri de sabahları da uyuyamıyorum artık heycandan
Canım beni de listeye ekler misin?

İsteme-Söz: 25.07.2015
Nişan: 16.08.2015
Nikah: 13.11.2016
Tabiki canım hoşgeldin aramıza

Merhaba
Bugun beyaz butige baktim
Kesinlikle cok fark var , kalite konusuyor ve fiyatlar cok Ucuk cok yuksek degil
Forumda igne iplik moda evi kadikoyu okumustum
Bugun denedigim gelinliklerde gupur rengi ve tul rengi farkli kaliplar bir tuhaf tavirlar gereksiz bir samimiyet arkadan yapilan yorumlar bambaska ve fiyat beyaz butikten yuksek
Fakat tam karar verebilmis degilim, diger subelere de bakacagim, birde bana beyaz butik ayarinda hazir gelinlik satan yerler onerebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…