• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Merhaba. Ben gecen ay gelinlik kiraladim bugün bakmaya gittiğimde gelinliğin yoktu bana atölye te gönderdiklerini söylediler sizce baskasina kiralamis olabilirler mi.

kiralık gelinlik adı üzerinde, tabiki başkasına kiralamış olabilirler. sizin düğün zamanı için size ayırtılmış bir ürün sonuçta :KK51:

Kizlar merhaba

Elim kolum kirik

Kesinlikle anlamiyor bunalima giriyor uzuntuden beni dusunmuyor bu arada yeni kirginliklar birikiyor

Gelmeye karar verdigi zaman son gorusmemiz olacak haberi yok

Sozde cok seviyor ama beni dusunmeden benim istediklerimi dikkate almadan

Anlatamiyorum olmuyor pes etmek uzereyim

Merhaba kızlar evden çıkış anı hariç(çok hüzünlü idi)darbeye rağmen kına gecem muhteşemdi.Organizasyon harikaydı.23 temmuz akşamı düğün gecemizdi.Evimize sabah 4 de girdik.Çok yorgunduk.2 gün evimizde dinlendik.26 temmuz günü sabah 9 gibi Kıbrıs'a uçtuk.Ve Elaxus otelde şahane ötesi bir tatildeyiz.Ayrıca otelimden çok memnun kaldım,şu anda size otelden yazıyorum,Bala'yı çiftlerine özel bütün etkinliklerden yararlandık.Mutluyum,huzurluyum ama ailemi özledim.Umarım hepinizin düğünü ve balayı tatili güzel geçmiştir.Onca koşuşturma,yorgunluk, en son ben artık istemiyorum evlilik dedirtecek kadar kayınvalide karşması ama Zafer benim.Eşim hep arkamdaydı ve bana destekdi,ondan yana Allah'a şükür hiçbir sıkıntım yok.Rabbim hepimizin ağzının tadını bozmasın ve fesat kötü kalpli insanlardan korusun.Bu gece İstanbul'a uçuyoruz,1 gece annemlerde kalıcak,yarın sabah Eneze gidicez,hafta sonunu orda geçirceZ, sonra ver elini aşk yuvamıza yani evimize ❤️Hepiniz Allah'a emanet olun kızlar,mutluluk siZinle olsun,her şeyin en güzeli ,en iyisi sayfadaki yeni gelin ve gelin adaylarının olsun❤️Aşk Huzur Sağlık Mutluluk Yeticek kadar muhtaç olmayacak kadar para Kıbrısdan selamlar

Ama bana ilk siz giyiceksiniz dediler.

o zaman attölyededir belki doğru söylemişlerdir.

Kizlar merhaba

Elim kolum kirik

Kesinlikle anlamiyor bunalima giriyor uzuntuden beni dusunmuyor bu arada yeni kirginliklar birikiyor

Gelmeye karar verdigi zaman son gorusmemiz olacak haberi yok

Sozde cok seviyor ama beni dusunmeden benim istediklerimi dikkate almadan

Anlatamiyorum olmuyor pes etmek uzereyim

kırıldığın şeyleri içine atmak yerine onunla paylaş canım. erkekler imadan surat asmadan anlamazlar, net olmak lazım onlara.

Merhaba. Ben gecen ay gelinlik kiraladim bugün bakmaya gittiğimde gelinliğin yoktu bana atölye te gönderdiklerini söylediler sizce baskasina kiralamis olabilirler mi.

olabilirler, düğününüz ne zaman? size zamanında ve temiz bir şekilde vereceklerse sorun yok sanırım.

Kizlaaar harika bir düğünle 24 temmuz da evlendim :halay:darısı tüm bekleyenlerin başına olsun kazasız belasız 4 gün balayimizida yaptik ve şimdi evimizdeyiz :nazar:

ayy darısı başımıza, kazasız belasız sıkıntısız geçiyor değil mi?? :KK53: düğünden önce sürekli bir eyler ters gidecek gibi geliyor muydu peki* bana hep öyle geliyorda:KK51:

ayy darısı başımıza, kazasız belasız sıkıntısız geçiyor değil mi?? :KK53: düğünden önce sürekli bir eyler ters gidecek gibi geliyor muydu peki* bana hep öyle geliyorda:KK51:
Bize de hep öyle geliyordu düğün öncesi ve düğün günü gerginlikten sürekli tartisir olmuştuk şimdi bakınca gülüyoruz bitti mi yani bu muydu filan oluyoruz hersey zamanda su gibi akıp geçiyor yeter ki kıymet bilelim mutlu olalım . Öyle o ilk gece korkutmalarinada takilmayin derim ben hep iyi olacak dedim ve sevgi kazandı ve gece güzel bitti :KK200:

Bize de hep öyle geliyordu düğün öncesi ve düğün günü gerginlikten sürekli tartisir olmuştuk şimdi bakınca gülüyoruz bitti mi yani bu muydu filan oluyoruz hersey zamanda su gibi akıp geçiyor yeter ki kıymet bilelim mutlu olalım . Öyle o ilk gece korkutmalarinada takilmayin derim ben hep iyi olacak dedim ve sevgi kazandı ve gece güzel bitti :KK200:

ayy çok güzel çok sevindim adınıza. :KK200: benim tek telaşım kuaförde fotograf çekiminde bir aksilik çıkar mı yetişemez miyiz falan diye onun dışında bir korkum yok :KK48: inşallah bizimki de güzelce biter gider. :KK37:

bu arada kuaför ve fotografçıyı da sonunda ayarladık üstümden yük kalkmış gibi oldu, valla rahatladım :KK28:

Kızlar beni de ekler misiniz 2 Ekim düğünüm. İnsan inanamiyor degil mi?
Ne güzel burada düğünlerini güzel bir şekilde atlatmış olanlar var.
Darısı başımıza artık :)

Ben nişanlımı çok sıkıştırdı m işler yestimeyecek diye o da hepinizinki gibi erkeklik yapıp hallederiz havalarindaydi en son ben umursamadim kina provama bile gitmedim annemler ile ailecek bize geldiklerinde sohbet açılınca konustular konu açılınca annem için alması gerektiğini ifade etti izin aldirdik bir gün bos geçmedi valla ve bana sen hakliymissin dedi

Ben nişanlımı çok sıkıştırdı m işler yestimeyecek diye o da hepinizinki gibi erkeklik yapıp hallederiz havalarindaydi en son ben umursamadim kina provama bile gitmedim annemler ile ailecek bize geldiklerinde sohbet açılınca konustular konu açılınca annem için alması gerektiğini ifade etti izin aldirdik bir gün bos geçmedi valla ve bana sen hakliymissin dedi

Aynısını bende yaşadım canim ben herşeyi baştan halledelim son güne kalırsa telaş olur dedim. Nişanlım ve annem ne kadar acele ediyorsun daha zaman var dediler. Şimdi darbe olayları falan nisanlimin izinleri iptal oldu. Tabi bizim işlerde yarım kaldı. Noldu dedim hakliymissin diyoo. Deli oldummmm

Back