2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

benim nişanlım askerde izine gelicek yılbaşında beyaz eşya işini halletcez kısmetse diğer eşyalarıda teskerede inşallah ben o gelene kadar ufak tefek şeyleri alıyorum senin ne durumda canım
Küçük ev esyalarim mutfakla ilgili herseyim ve ev tekstillerim tamam canim bitek beyaz esyalar mobilya kaldi onlarida toptan alacagiz para biriktiriyoruz

Biz damatlığı hallettik çok şükür, gelinlikçiye de bakıyorum her yeri gezmeden almıycam:)
Canım damatlığı nerden ve ne kadara aldınız sormamda sakınca yoksa. Bu akşam iş çıkışı halledicez bizde. Gelinlik içinde şunu anlıyorsun canım heryerde aslında aynı modeller var. Sadece güvendiğin bi yerden alıp istediğin şeyleri eklettirip çıkarttıracaksın.

kına ve düğünümüz aynı zamanda olacak gibi bizimde o tarihler. Biz salonu tuttuk hemen herşeyi hallettik sayılır.

Panomuza ekledim senide canım . Ama düğn ve kına şaşrdın sanrm 2016 :))

hahahah vallahi şaşırmışım ayol ben.. :) 2016 tabi de, herhalde o aralık işte telefonla görüşüyordum, yazarken dikkatimi verememişim. Gelin olmak zor, çalışan gelin olmak da zor ama en zoru nişanlı olmak! Bunlar hep ondan hep...

Networkten aldık canım. Tam emin değilim ama 900 tl gibi bişiydi % 30 indirim var. Gömlekle papyon alıcaz sadece gömleği de beğendik indirime girmesini bekliyoruz. Biz cacharel, damat, kip, sarar'a baktık. En güzel ve mantıklı oalnı networktü.

Hayırlı olsun canım sizinde.. :) Çoğu şey hazır olunca hemen olsun bitsin istiyor insan.. Bekledikçe geriliyorum ben şahsen...
Gerilme canım bende de oluyor bazen kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum Balayı işini naptınız canım bu konuda başlık açmıştım istersen bakabilirsin. Ayy az kaldıı bu hafta sonu ilk gelinlik provam var.

Bende network'e bakalım diyorum nişanlım pahalı olur diyor ama 900 iyi bir fiyat. Ayakkabıyı aldık hotiç'den. Öyle bizde durumlar

Kızlaar babannem sandığımı aldı. Aynı buna benziyor. Hep istiyordu babanne hatırası olsun diye yoksa ben sandık düşünmüyordum.

Eklentiler

• 656737_w640_h640_dscf0621.jpg
    154,8 KB · Görüntüleme: 107

Olsun canım olsn daha 2016 ya alışmadk bir de o var

Canım hadi bakalım çok heyecanlı... Balayı için biz önce yurtdışı bakıyorduk ancak nişanlım yeni iş kuruyor dedik çok uzak kalmayalım, bende kapodokya yı hiç görmemiştim, oraya gidelim civar alanlar filan bir hafta dolanalım dedik. Yani bizimki daha çok doğaçlama, planı olmayan bir balayı olacak. Ama açtığın konu başlığını da hemen merceğime alıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…