• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Canım bizde kendimiz yapmaya çalıştık çiçekleri bile nerden alacağımı bilmiyordum bir kaç yerden aldık birleştirdik ama nedense istediğim gibi olmadı amatörce geldi yanlış hatırlamıyorsam 160 lira gibi birşeye almıştım taç çiçek ve yaka çiçeği vardı çok da içime sindi istersen nerden aldığımı özelden yazarım

valla canım sana zahmet olmazsa yazarsan çok sevinirim. bir de zor değilse eğer fotoğraf da gönderebilir misin?
internetten almak mantıklı geliyor ama ya çok uyduruksa diye korkuyorum, deneyen kullanan birine çok ihtiyacım var o bakımdan :KK23:

Mesela buna 79 tl diyolar normal değil mi acaba çok ucuz olması da mı kötü bilemedim
IMG-20160712-WA0004.jpg

Merhaba
Bnmde 2 ekimde dugunum olck ins okdr ck sey varki yapilmasi gereken bni suan en iyi siz anlarsnz
Çok iyi anlayabilirimm evimi yerleştirip son anda Bursaya tayin çıkıp gidecek bi insan olarak :63::KK1: herşey oluyor göz açıp kapasıya, düğün girişini hatırlıyorum sadece :KK45: ve şu an balayındayızz sıkıntı yapmayınn oluyor geçiyor...

Çok iyi anlayabilirimm evimi yerleştirip son anda Bursaya tayin çıkıp gidecek bi insan olarak :63::KK1: herşey oluyor göz açıp kapasıya, düğün girişini hatırlıyorum sadece :KK45: ve şu an balayındayızz sıkıntı yapmayınn oluyor geçiyor...
Snn isin baya zormus :-) bnde ayni isyerinde clsym nisanlimla evlennce ayrilmak zorunda kalcm isten.is arama telasi var hersey ust uste geliyo gbi hissdyrm.kuafor ariyorum suan. Anadolu yakasinda icerenkoyde olck dugunum oraya yakin yer ariyorum.balayini nerde yaptnz

iyi yapmışsın ben de el emeği şeyleri daha çok beğenirim. hep araştırdım vakit bulabilirsem ben de yapacağım inşallah :))

canım özel değilse neden bu kadar beklediniz kii :KK43:( ben ilk bulduğum yerde beğendim çıktım ben de topluyum biraz gönlüme göre oldu. darısı başına :)
Can'ım benim benimde aynı seninki gibi oldu.Şans benden yana oldu.Cumartesi sabahı ilk girdiğim mağazadan aldım.Hemde çok şık olduSende güle güle giy.Çok yoğunduk inanki bu biraz geç oldu ama güzel oldu.İlk giyeceğim elbiseyide şansa hemen o gün ilk girdiğim mağazadan hallettim.

Bugün yine birisi moralimi bozmayı başardı. İyi olayım bir günde diyorum ama olmuyor.
İş yerinde bir adam evlendiğimi duymuş.
Daha 23 yaşındasın bu yaşta ne evliliği ne acelen var dedi güldü alay etti resmen.(Kendisi 37 yaşında )
Bende hazır hissediyorum ki evleniyorum dedim
Ya bu insanlar neden böyle yakkaşıyor evliliğe.
He diyelim ki evet erken evleniyorum sorun yaşıcaksamda ben yaşıcam. Çok şükür aklı başında bir insanım.
Evliliği yürütemeyeceğimi bilsem zaten asla evlenmem.
7 senedir çıkıyoruz ve artık evlenmek istiyoruz bundan daha doğal ne olabilir ki ya
Nolur bir şeyler söyleyin çok canımı sıkıyorlar :KK43:
onu sana söyleyen dangoz evlenilecek bi adam olsaydı zaten öyle birşey demezdi sana tatlım sıkma canını sen :)

onu sana söyleyen dangoz evlenilecek bi adam olsaydı zaten öyle birşey demezdi sana tatlım sıkma canını sen :)

Ya kendisi de eylül de evleniyor aslında ama yaşı 37 olmuş ancak karar verebilmiş.
Gününü gün eden insanlar tabizor gelir evlilik
Sıkmıyorum kuzum ya sadece bi çok kişi böyle bir şey söyleyince insan ister istemez sinir oluyor

rebelangel bence o adam senden hoslanıyor olabılır erkekler bıraz garıp yaratıklar :D sen umursama bence kıskanclıgından soylemıstır. bnde nısanlımla aynı ısyerınde calısıyrm neler duyuyrm hergun :)

kızlar evlilik hazırlıkları ile ilgili değil ama başka bir konuda yardımınıza ihtiyacım var :KK23:
25 temmuz nişanlımın doğum günü, ağustos ayında beraber kalabileceğimiz romantik bir iki gün gibi bir tatil ayarladım aslında ama doğum gününü de boş geçmek istemiyorum, ufak da olsa bir hediye almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum.
4 ay sonra düğünümüz var sonuçta, kapı isimliği yaptırsam ikimizin adına diyorum. bi de çift anahtarlıkları var ya güzel bişey onlardan koysam çok mu komik kaçar o_O malum düğün hazırlığı bir yandan bir de ağustostaki tatil derken çok büyük bir bütçe ayıramıyorum ama boş geçmek de istemiyorum doğum gününü. ne yapsam ki sizce var mı fikri olan :oops:

kızlar evlilik hazırlıkları ile ilgili değil ama başka bir konuda yardımınıza ihtiyacım var :KK23:
25 temmuz nişanlımın doğum günü, ağustos ayında beraber kalabileceğimiz romantik bir iki gün gibi bir tatil ayarladım aslında ama doğum gününü de boş geçmek istemiyorum, ufak da olsa bir hediye almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum.
4 ay sonra düğünümüz var sonuçta, kapı isimliği yaptırsam ikimizin adına diyorum. bi de çift anahtarlıkları var ya güzel bişey onlardan koysam çok mu komik kaçar o_O malum düğün hazırlığı bir yandan bir de ağustostaki tatil derken çok büyük bir bütçe ayıramıyorum ama boş geçmek de istemiyorum doğum gününü. ne yapsam ki sizce var mı fikri olan :oops:
Benimde 20 temmuz nişanlımin doğum günü ve bende senin gibi ne yapicam bilmiyorum 21 temmuz da kinamiz var

Benimde 20 temmuz nişanlımin doğum günü ve bende senin gibi ne yapicam bilmiyorum 21 temmuz da kinamiz var

doğum günüyle kına yakın zamana gelse kesin bişey yapmazdım ben :KK47: ama şimdi yapmak zorundayım ve aklıma gelen tek fikir kapı isimliği :işsiz:

Snn isin baya zormus :-) bnde ayni isyerinde clsym nisanlimla evlennce ayrilmak zorunda kalcm isten.is arama telasi var hersey ust uste geliyo gbi hissdyrm.kuafor ariyorum suan. Anadolu yakasinda icerenkoyde olck dugunum oraya yakin yer ariyorum.balayini nerde yaptnz
Antalya Belekteyiz :) biz de aynı iş yerinde çalışıcaz eşimle öğretmeniz :)

Back