- 17 Eylül 2015
- 1.282
- 949
- 123
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #2.281
kayseri canım kiralar çok pahalıCanım yetişir inşallah ev bulursanız neden yetişmesin daha bir buçuk ay var. Hangi ilden bakıyorsunuz ev
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayseri canım kiralar çok pahalıCanım yetişir inşallah ev bulursanız neden yetişmesin daha bir buçuk ay var. Hangi ilden bakıyorsunuz ev
Aynen dün gelinlik provası vardı denedim bir sürü hoşuma gitmedi birde 120 tl dediler çiçeklere şok oldmYaa bende çiçeğimi alamadım dahaa, bi türlü karar veremiyorum
Merhaba canim öncelikle sakin ol herseyi akışına bırak yoksa manevi olarak cok zarar verirsin kendine . Kuzenim haftasonu evleniyor ve evini daha yeni tuttu eşi polis olduğu için tayinini beklediler. Önceden mobilyalarını begendi hemen gittiği şehirde siparis verdi bir yandan perde bir yandan beyaz eşya hepsini hallettiler bile .onun için siz çok geç kalmış değilsinizSelam herkese kızlar
ağustos sonu düğünüm var vee ev bulamadık çok geç kaldık çoook ev bulamayınca eşyada alamadık daha yetişir mi sizce çok içim bunaldı yetişmeyecek etmeyecek diye içim darlanıyor şehirler uzak ayrı olunca böyle gecikmeler yaşanıyor napsam ne etsem bilmiyorum
Merhaba canim öncelikle sakin ol herseyi akışına bırak yoksa manevi olarak cok zarar verirsin kendine . Kuzenim haftasonu evleniyor ve evini daha yeni tuttu eşi polis olduğu için tayinini beklediler. Önceden mobilyalarını begendi hemen gittiği şehirde siparis verdi bir yandan perde bir yandan beyaz eşya hepsini hallettiler bile .onun için siz çok geç kalmış değilsiniz
Amin canim bizde nisanlim ile ayrı şehirlerde idik biliyorum zor oluyor ben hep netten baktım beğendim mobilyaları birde burdaki markalara gittim nisanlim da bulunduğum yerden aldıMerhaba Bizde ayrı şehirlerde olduğumuz ve çalıştığımız için bayramda gezebildik ev eşyaya oda anca oldu. Teşekkür ederim yorum için evet panik olmayayım diyorum ama ev hala bulamayınca böyle stres oluyorum bide oturduğum yerden br şey yapamayınca iyice sinir oluyorum çok zormuş bu işler Allah ev kuran dizen herkesin yardımıcısı olsun
Amin canim bizde nisanlim ile ayrı şehirlerde idik biliyorum zor oluyor ben hep netten baktım beğendim mobilyaları birde burdaki markalara gittim nisanlim da bulunduğum yerden aldı
kızlar sonbahar düğünü için uygun çiçek modeli gören, aklında kalan, benimle paylaşmak isteyen var mı?
alsam mı, yapsam mı, acaba o kadar da abartmasam mı diye düşünmekten yıldım artık. kararı bi vereydim iyiydi
Bellonadan aldım yemek odası salon yatak odası (sifonyer,6 kapıli yaptirdim dolabı , markiz dahil) oturma grubu 15500 tuttu birde üstüne hali verdilerNerden aldı eşyaları canım birde ne kadar verdiniz acaba
Bellonadan aldım yemek odası salon yatak odası (sifonyer,6 kapıli yaptirdim dolabı , markiz dahil) oturma grubu 15500 tuttu birde üstüne hali verdiler
Canım güzel bir semt ve güzel istiyorsan kiralar 600 ile 900 arası ama daha uzak yerlerde 400'e falan oturan arkadaşlarımız var. Biz talasta oturuyoruz 800 tl kiramızdakayseri canım kiralar çok pahalı
Canım güzel bir semt ve güzel istiyorsan kiralar 600 ile 900 arası ama daha uzak yerlerde 400'e falan oturan arkadaşlarımız var. Biz talasta oturuyoruz 800 tl kiramızda
Canım bizimkinin içi baya baya yapılı ve sıfır daire o yüzden pahalı. Konaklar diye bir semt var orada ucuz evler var onun dışında yıldırım beyazıt yeri çok iyi ve sonlarına doğru bu semtin kiralar daha ucuz ve sıfır evler var.Sıfır dairemi peki hani içi yapılı güzel dairelerse ve konum olarak iyise 650 700 verilir ama konuma bağlı nerde senin bildiğin evler
Canım bizimkinin içi baya baya yapılı ve sıfır daire o yüzden pahalı. Konaklar diye bir semt var orada ucuz evler var onun dışında yıldırım beyazıt yeri çok iyi ve sonlarına doğru bu semtin kiralar daha ucuz ve sıfır evler var.
Hayır senet yaptık canım 12 ay peşin fiyatına . Şubatta aldım kampanya vsrdipeşin fiyat sanırım bellona çok pahalıydı çok iyi almışsınız ozaman güle güle oturun inşallah
canım sana özel mesaj attım bak istersen. Benim tanıdığım emlakçı yok eşimin varmı sorup döneyim sanaEşim merkezde çalışıyor aslında talas uzak ama talasta güzel evler olduğu için talas olsun istedik biraz daha canlı ve güzel yer olduğu için senin bildiğin sıfır daireler varsa fiyat açısından da iyiside bakabiliriz yada emlakçı tanıdığınız varsa süper olur
Alırsan pahalı ama el becerin varsa çok güzel şeyler çıkartabilirsin
Canım bizde kendimiz yapmaya çalıştık çiçekleri bile nerden alacağımı bilmiyordum bir kaç yerden aldık birleştirdik ama nedense istediğim gibi olmadı amatörce geldi yanlış hatırlamıyorsam 160 lira gibi birşeye almıştım taç çiçek ve yaka çiçeği vardı çok da içime sindi istersen nerden aldığımı özelden yazarımsöz nişan hediyeliklerini falan hep kendimiz yaptık ama gelin çiçeği hiç denemedim şimdiye kadar. hatta çiçekleri hazır alayım desem nerden alabilirim onu bile bilmiyorum. model olarak bi karar verebilsem araştıracam da onu da karar veeremiyorum.
bir yandan lavanta buketi yaptırsam diyorum, mor renginede bayılıyorum bu ara güzel gözükür diye düşünüyorum. ama diğer yandan da sarı ağırlıklı sonbahar çiçeklerinden oluşan bir buket de cazip geliyor, malum düğün 5 kasımda sonbaharın göbeği yani. öyle bir kararsızım yani