- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #2.261
Yaa resim isteriiizzz
eklenmemiş mi resim, koyduydum ama
işte buuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa resim isteriiizzz
Bizde de öyle biliyor musunuz dün gittik evi düzenledik arayıpta ne yaptınız demediler üstüne nişanlımin telefonunu acmamislar . Ailem iyi ki varlar herseye koşuyorlar.süpermiş bende erkek tarafının pek katkısı olmadı herşey eşim ben ve birazda ailem üzerinde
canım siz hangi markadan aldınızBiz de yatak odası, yemek odası (masa sandalye konsol), oturma grubu (3+2+1 ve orta puf) 7 bine aldık. Hangi markadan aldınız?
Güle güle giy canım çok güzel olmuş
Yaa bende çiçeğimi alamadım dahaa, bi türlü karar veremiyorumKızlar evim hazır beni bekliyor cok güzel bir duygu elhamdulillah Rabbim herkese nasip etsin . Şuan sadece gelin buketim kaldı inşallah
Bugün yine birisi moralimi bozmayı başardı. İyi olayım bir günde diyorum ama olmuyor.
İş yerinde bir adam evlendiğimi duymuş.
Daha 23 yaşındasın bu yaşta ne evliliği ne acelen var dedi güldü alay etti resmen.(Kendisi 37 yaşında )
Bende hazır hissediyorum ki evleniyorum dedim
Ya bu insanlar neden böyle yakkaşıyor evliliğe.
He diyelim ki evet erken evleniyorum sorun yaşıcaksamda ben yaşıcam. Çok şükür aklı başında bir insanım.
Evliliği yürütemeyeceğimi bilsem zaten asla evlenmem.
7 senedir çıkıyoruz ve artık evlenmek istiyoruz bundan daha doğal ne olabilir ki ya
Nolur bir şeyler söyleyin çok canımı sıkıyorlar
Canım yetişir inşallah ev bulursanız neden yetişmesin daha bir buçuk ay var. Hangi ilden bakıyorsunuz evev yok ya ev istediğimiz gibi bir ev bulamadık
Mobilyaları nerden aldınız canım ne kadar tuttuCanım bizim aldıklarımız yaklaşık 13 bin tuttu peşin aldığımız için.
Yemek odası (masa+sandalyeler+konsol+vitrin)
Salon oturma grubu 3+3+1
Oturma odası L koltuk
Yatak odası
cnm sen hangi markadan aldın mobilyalarını ben de arayıştayımBiz de yatak odası, yemek odası (masa sandalye konsol), oturma grubu (3+2+1 ve orta puf) 7 bine aldık. Hangi markadan aldınız?
hangi otelbalayı otelimizi de ayarladık, inşallah Kasım ayında Antalya'da hava güzel olur
hangi otel
Yani takmamaya çalışıyorum aslında canımağzı olan konuşuyor be canım boşver, yaşın ilerlese de bu sefer yaşı ilerledi karşısına ilk çıkanla evlendi derlerdi. çocuk için sıkıştırırlardı vs. vs. o yüzden çok takmamak lazım elalemin dediklerini. sen kendinden ve sevdiğin adamdan eminsen söylenenlere kulağını kapat geç
Gözünaydın canım2 gün önce evlendimmm :)
Yani takmamaya çalışıyorum aslında canım
Ben kendimden de ondan da eminim.
Ama alay etmek neden onu anlayamıyorum çocuk değilim ben sonuçta.
Gerçekten ağzı olan konuşuyor bi susturmak lazım ama yapamıyorum onuda.