• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Yaa resim isteriiizzz :KK54:

eklenmemiş mi resim, koyduydum ama o_O

işte buuuuu :KK37:

76166_46cdde12002fe7231631b2211a9896eb.jpeg

süpermiş bende erkek tarafının pek katkısı olmadı herşey eşim ben ve birazda ailem üzerinde
Bizde de öyle biliyor musunuz dün gittik evi düzenledik arayıpta ne yaptınız demediler üstüne nişanlımin telefonunu acmamislar . Ailem iyi ki varlar herseye koşuyorlar.

Bugün yine birisi moralimi bozmayı başardı. İyi olayım bir günde diyorum ama olmuyor.
İş yerinde bir adam evlendiğimi duymuş.
Daha 23 yaşındasın bu yaşta ne evliliği ne acelen var dedi güldü alay etti resmen.(Kendisi 37 yaşında )
Bende hazır hissediyorum ki evleniyorum dedim
Ya bu insanlar neden böyle yakkaşıyor evliliğe.
He diyelim ki evet erken evleniyorum sorun yaşıcaksamda ben yaşıcam. Çok şükür aklı başında bir insanım.
Evliliği yürütemeyeceğimi bilsem zaten asla evlenmem.
7 senedir çıkıyoruz ve artık evlenmek istiyoruz bundan daha doğal ne olabilir ki ya
Nolur bir şeyler söyleyin çok canımı sıkıyorlar :(

Bugün yine birisi moralimi bozmayı başardı. İyi olayım bir günde diyorum ama olmuyor.
İş yerinde bir adam evlendiğimi duymuş.
Daha 23 yaşındasın bu yaşta ne evliliği ne acelen var dedi güldü alay etti resmen.(Kendisi 37 yaşında )
Bende hazır hissediyorum ki evleniyorum dedim
Ya bu insanlar neden böyle yakkaşıyor evliliğe.
He diyelim ki evet erken evleniyorum sorun yaşıcaksamda ben yaşıcam. Çok şükür aklı başında bir insanım.
Evliliği yürütemeyeceğimi bilsem zaten asla evlenmem.
7 senedir çıkıyoruz ve artık evlenmek istiyoruz bundan daha doğal ne olabilir ki ya
Nolur bir şeyler söyleyin çok canımı sıkıyorlar :KK43:

ağzı olan konuşuyor be canım boşver, yaşın ilerlese de bu sefer yaşı ilerledi karşısına ilk çıkanla evlendi derlerdi. çocuk için sıkıştırırlardı vs. vs. o yüzden çok takmamak lazım elalemin dediklerini. sen kendinden ve sevdiğin adamdan eminsen söylenenlere kulağını kapat geç :KK14:

Selam herkese kızlar

ağustos sonu düğünüm var vee ev bulamadık çok geç kaldık çoook ev bulamayınca eşyada alamadık daha yetişir mi sizce çok içim bunaldı yetişmeyecek etmeyecek diye içim darlanıyor şehirler uzak ayrı olunca böyle gecikmeler yaşanıyor napsam ne etsem bilmiyorum

ağzı olan konuşuyor be canım boşver, yaşın ilerlese de bu sefer yaşı ilerledi karşısına ilk çıkanla evlendi derlerdi. çocuk için sıkıştırırlardı vs. vs. o yüzden çok takmamak lazım elalemin dediklerini. sen kendinden ve sevdiğin adamdan eminsen söylenenlere kulağını kapat geç :KK14:
Yani takmamaya çalışıyorum aslında canım
Ben kendimden de ondan da eminim.
Ama alay etmek neden onu anlayamıyorum çocuk değilim ben sonuçta.
Gerçekten ağzı olan konuşuyor bi susturmak lazım ama yapamıyorum onuda.

Yani takmamaya çalışıyorum aslında canım
Ben kendimden de ondan da eminim.
Ama alay etmek neden onu anlayamıyorum çocuk değilim ben sonuçta.
Gerçekten ağzı olan konuşuyor bi susturmak lazım ama yapamıyorum onuda.

bana da 31 yaşındayım diye laf söylüyorlar, kilomdan dem vurup laf söylüyorlar. hem de bunu bazen en yakınımdaki insanlar bile yapıyor illa uzaktan birileri değil yani.
ben böyle uygun gördüm de geç, hiç muattap bile olma bu gereksizlerle. hele ki gününü kötüleştirecek kadar hiç dert yapma kendine :KK51:

Back