2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

iyi yapmışsın ben de el emeği şeyleri daha çok beğenirim. hep araştırdım vakit bulabilirsem ben de yapacağım inşallah :))

canım özel değilse neden bu kadar beklediniz kii ( ben ilk bulduğum yerde beğendim çıktım ben de topluyum biraz gönlüme göre oldu. darısı başına :)

Kınamm 10 kasımmmm :)))))

hu huu kızlar

ben gönlüme göre bir gelin ayakkabısı bulamayınca, sade bir ayakkabı aldık ve anneciğim onu süsleyip püsleyip gelin gibi yaptı

öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun kızlarr
hazırlıklar herkesin tam gaz devam ediyor, maşallah hepimize
bizim de artık mobilya araştırmaları hızlandı. yatak odası için dolabı ve şifonyeri kendi odamızın ölçülerine göre yaptıracağız. ev kendi evimiz sayılır, piyasadaki dolapları da pek beğenmeyince böyle yapalım en iyisi edik. sevgili nişanlım çizecek inşallah onu, bin kere dürtmem gerekecek büyük ihtimal ama neyse bir de bu haftasonu ya da haftaya ikea'ya gideceğiz. bazayı, yatak başlığını falan ordan bakalım dedik. onun dışında mobişya ve gelinlik araştırmalarım halen devam ediyor. çeyiz için de eksikleri hazırlamaya çalışıyorum hala

Ayy mekan çok güzelmiş canım gönlünce bi düğünün olur inşallah

çok teşekkür ederim kuzummm sizin mekan da çok güzelmiş, en güzel günlerinizin başlangıcı olsun inşallah

süpermiş bende erkek tarafının pek katkısı olmadı herşey eşim ben ve birazda ailem üzerinde

İstanbuldaysan pendik ümraniye ve fatihe bak mutlaka

Canım bizim aldıklarımız yaklaşık 13 bin tuttu peşin aldığımız için.
Yemek odası (masa+sandalyeler+konsol+vitrin)
Salon oturma grubu 3+3+1
Oturma odası L koltuk
Yatak odası

Biz de yatak odası, yemek odası (masa sandalye konsol), oturma grubu (3+2+1 ve orta puf) 7 bine aldık. Hangi markadan aldınız?

L koltuk bellona
Diğerlerini Maskoda Irmak Mobilyadan aldık

çok güzel almışsınız. güle güle kullanın.

biz de öyle yaptık. aileler çok farklı davranabiliyor bu evlilik olaylarında. onlar da sanırım enini boyunu düşünemiyorlar. herşeye bir laf ediliyor. en güzeli kendimizin yapması.

biz de öyle yaptık. aileler çok farklı davranabiliyor bu evlilik olaylarında. onlar da sanırım enini boyunu düşünemiyorlar. herşeye bir laf ediliyor. en güzeli kendimizin yapması.

bence de. böylece kimseye minnet etmen de gerekmiyor ekstradan. düğün salonunu gittik ikimiz tuttuk nişanlımla, annesini ben davet ettim kapora vermeye giderken gelsin düğünden önce görsün diye. sanırım gelinlikte ve mobilyalarda da öyle olacak. sonradan laf olmasın diye karar verildikten sonra çağıracağız götüreceğiz, ama herşeyi ikimiz halletmiş olacağız bu aşamada.

Aynen öyle kimseye boyun eğmek istemiyorum zaten sonrasında konuşulmasından iyidir
En azından biri bişey dese kendimiz aldık deriz

Aynen öyle kimseye boyun eğmek istemiyorum zaten sonrasında konuşulmasından iyidir
En azından biri bişey dese kendimiz aldık deriz

heh aynen öyle işte canım, işin en güzel kısmı da o zaten. kimse bişey söyleyemeyecek herşey kendi gönlümüzce olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…