2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Merhaba kizlar,ben hemen bebek istemiyorum : ( düğünüm 31 temmuzda simdiden dogum kontrol hapi aldim. Ama doktoragitmedim utandim açıkçası. Evli bir kac arkadasim yasmin kullanmami önerdi ben de başladım şimdiden. Umarım hata yapmiyorumdur

Bende alicam mecburen hap . 21 temmuz Kına 24 temmuz düğün canım

Kızlar benimde tam 30'una geliyor. Düğün günüme yani....
Antalyaya balayına gidicez, her şeyi geçtim nişanlım denize girerken ben kenarda güneşlenmek istemiyorum
O yüzden bende kulanacağım.
Ama eczacıyla falan mı konuşmak gerekiyor acaba, bir de ne kadar önceden içmemiz lazım?

canım doktora gitseydin yine utanılacak bir şey yok.. bildiğim kadarıyla bu haplar çokta sağlıklı değil ama senin tercihin tabi.. ben hapla korunmayı düşünmüyorum
canım aynen öyle.. ben de öyle düşünüyorum.. o soruyu ben de sordum eczaneyle mi halletmek lazım doktora mı gitmek lazım bilemedim.. bildiğim kadarıyla 1 hafta kala içmeye başlıyorsun ve hapı bırakmadan adetin başlamıyor. hap kullanmayı bıraktıktan sonra 3 4 gün içinde regl başlıyor

Ben doktora gittim kızlar 17.06.2016 tarihinde başladım içmeye adetimin ilk günü yazz24+4 diye bitkisel bir ilaç.adetim bitti ama günlük pedi kirleticek kadar hala geliyor.Hapa alışana kadar böyle oluyormuş ara ara kanama.hapı yuttum böyle olursa düğün günüde balayındada hasta olucam.Ama hapı bırakamam çünkü hemen hamile kalmak istemiyorum.Çünkü zaten yeni bir yer yeni bir düzen bunlara daha alışmadan birde çoçuk.Yani bu benim düşüncem başladık bakalım hapa doktor önerdi.hayırlısı bakalım.

Ama benim tam düğün günüme geliyor05 günde balayı ayarladik deniz kenarında ..

Kızlar dediğiniz gibi benimde tam denk gelseydi bende almayı düşünüyordum ama tam düzenli göründüğü gibi 6 gün sonra gelirse balayında son 2 gün için dengemi bozmıycam .. Ama bence doktora danışmadan kullanmayın eczaneler ilaçlar satlsn diye tuhaf şeyler verebiliyor bence doktrunuzdan alın

Canım ben çok araştrdım bunları hatta senn gibi 31 ağuststa evlenicek arkadaşım var onunla yasmin düşündük o eczaneye sordu o kızda sağlık ocagını hemşireyi aramış

Qlairista diye bir ilaç çıkmış yan etkisi diğerlerine göre en az hem bunlar 21 gün kulanıp ara verilenden değil içinde + 7 tane herlde yine ilaç var ona başlıcaktık ama annem ve etrafımzda çoğu kişi kullanamyın dokunuyor etkisi çok diye bizi çok uyardılar başlamdık o yüzden.

Birde benm aile hekimimle konuştuğumda tüylenme yaparmı dedim lazere gittiğim için sordum " ek hormon alıcaksın şişkinlik tüy stres vs yapıyor yan etkisi " dedi bir de migren vs başka hastalıkların varsa kullanamıyorsun doğum kontrol haplarını baş ağrısı yapıyormuş

Kızlar bayramda pek giremem malum gezmeler
Şimdiden Hepinize Hayırlı Bayramlar diliyorum
Sevdiklerinizle bol gezmeler bol dinlenmeler
Şeker tadında bol eğlenceler

Kızlar benim kız kardeşim kullandı tam 7 sene .Bir ara ver demişler ara verdiği 2.ayın başında hamile kaldı.Şimdi bebeğini kucağına aldı.Hiç ne tüylenme ne kilo nede kısırlık yaptı .

Kızlar benim kız kardeşim kullandı tam 7 sene .Bir ara ver demişler ara verdiği 2.ayın başında hamile kaldı.Şimdi bebeğini kucağına aldı.Hiç ne tüylenme ne kilo nede kısırlık yaptı .
Herkeste aynı etki olmuyor ama benim de yengem iki ay kullandı 2 yıl çocuğu olmadı. Onun gibi 5 yılda kullanan kuzenimin çocugu olmuyor

Benimde yengem kullanmış 6 yıl çocuğu olmadı doktor hormonlar değişmiş dedi tedavi gördü öyle oldu

Yani bir çok örnek var olanda var olmayanda herkeste aynı etki yapmıyor demek ki ama biz buradan kalkıp ta arkadaşlar kullanın bir şey olmaz dersek vebale gireriz doktorunuza danışın cesaret eden kullansın bence

o bahane valla peşimde dolandırdım en son provama gelicem bende gelicem bensiz gidemezsin izin günüme ayarla diyip duruyor

bahsettiğin hap doğum kontrol hapı mı canım

son 2 gün bencede çok sıkıntı değil canım dediğin gibi bozma dengeni hiç :)

Kızlar davetiyelerim geldi bu gün ay cok heyecanlandimmm sizlerle de paylaşmak istedim. Bu arada bu gün kendime kına icin el gülü yaptım fikir olsun siz de yapabilirsiniz bence. bi saatimi aldi.internette bi sayfada görmüştüm cok hoşuma gitti ama bir cift el gülüne 100 tl denilince ben de kendim yaptim harfli olan yerler ice gelecek güllü olan da elin ust kismina

Eklentiler

• IMG_20160707_235134.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar kına geceme tam 1 hafta var.Bindallı daha almadım.Nerden bulabilirim ben. Yarın bakıcaz bakalım bulabilicekmiyim.İstanbulda oturuyorum.Toplu bir vücudum var .Ne olur şans dileyin yarın için bulup halledeyim yoksa yandım.

Çok güzel .Allah mesut etsin Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…