- 5 Eylül 2015
- 312
- 338
- 103
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.221
yapma yaa ben bu etkileri bilmiyordum.. kınamda 1. günüm düğünümde de 2. günüm yani ben de kullanmak istiyorum ki 10 gün balayındayız.. sanırım kullanmak zorundayım. aile hekimiyle görüşmek şart mı eczaneden alamıyor muyuz acaba canım
hayırlı olsun canım ne zaman düğün? :)
Bende alicam mecburen hap . 21 temmuz Kına 24 temmuz düğün canım
iyi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun hepimize :))Bende alicam mecburen hap . 21 temmuz Kına 24 temmuz düğün canım
canım doktora gitseydin yine utanılacak bir şey yok.. bildiğim kadarıyla bu haplar çokta sağlıklı değil ama senin tercihin tabi.. ben hapla korunmayı düşünmüyorumMerhaba kizlar,ben hemen bebek istemiyorum : ( düğünüm 31 temmuzda simdiden dogum kontrol hapi aldim. Ama doktoragitmedim utandim açıkçası. Evli bir kac arkadasim yasmin kullanmami önerdi ben de başladım şimdiden. Umarım hata yapmiyorumdur
canım aynen öyle.. ben de öyle düşünüyorum.. o soruyu ben de sordum eczaneyle mi halletmek lazım doktora mı gitmek lazım bilemedim.. bildiğim kadarıyla 1 hafta kala içmeye başlıyorsun ve hapı bırakmadan adetin başlamıyor. hap kullanmayı bıraktıktan sonra 3 4 gün içinde regl başlıyorKızlar benimde tam 30'una geliyor. Düğün günüme yani....
Antalyaya balayına gidicez, her şeyi geçtim nişanlım denize girerken ben kenarda güneşlenmek istemiyorum
O yüzden bende kulanacağım.
Ama eczacıyla falan mı konuşmak gerekiyor acaba, bir de ne kadar önceden içmemiz lazım?
Ben kışın hallettim o işi.Kıbrıs elaxus oteline gidiyoruz 26 temmuz.bizim düğün salonuna da karar verildi
balayında nereye gitsek diye düşünüyoruz şimdi harıl harıl
canım doktora gitseydin yine utanılacak bir şey yok.. bildiğim kadarıyla bu haplar çokta sağlıklı değil ama senin tercihin tabi.. ben hapla korunmayı düşünmüyorum
canım aynen öyle.. ben de öyle düşünüyorum.. o soruyu ben de sordum eczaneyle mi halletmek lazım doktora mı gitmek lazım bilemedim.. bildiğim kadarıyla 1 hafta kala içmeye başlıyorsun ve hapı bırakmadan adetin başlamıyor. hap kullanmayı bıraktıktan sonra 3 4 gün içinde regl başlıyor
Ben doktora gittim kızlar 17.06.2016 tarihinde başladım içmeye adetimin ilk günü yazz24+4 diye bitkisel bir ilaç.adetim bitti ama günlük pedi kirleticek kadar hala geliyor.Hapa alışana kadar böyle oluyormuş ara ara kanama.hapı yuttum böyle olursa düğün günüde balayındada hasta olucam.Ama hapı bırakamam çünkü hemen hamile kalmak istemiyorum.Çünkü zaten yeni bir yer yeni bir düzen bunlara daha alışmadan birde çoçuk.Yani bu benim düşüncem başladık bakalım hapa doktor önerdi.hayırlısı bakalım.canım doktora gitseydin yine utanılacak bir şey yok.. bildiğim kadarıyla bu haplar çokta sağlıklı değil ama senin tercihin tabi.. ben hapla korunmayı düşünmüyorum
canım aynen öyle.. ben de öyle düşünüyorum.. o soruyu ben de sordum eczaneyle mi halletmek lazım doktora mı gitmek lazım bilemedim.. bildiğim kadarıyla 1 hafta kala içmeye başlıyorsun ve hapı bırakmadan adetin başlamıyor. hap kullanmayı bıraktıktan sonra 3 4 gün içinde regl başlıyor
Ama benim tam düğün günüme geliyor05 günde balayı ayarladik deniz kenarında ..
yapma yaa ben bu etkileri bilmiyordum.. kınamda 1. günüm düğünümde de 2. günüm yani ben de kullanmak istiyorum ki 10 gün balayındayız.. sanırım kullanmak zorundayım. aile hekimiyle görüşmek şart mı eczaneden alamıyor muyuz acaba canım
hayırlı olsun canım ne zaman düğün? :)
Merhaba kizlar,ben hemen bebek istemiyorum : ( düğünüm 31 temmuzda simdiden dogum kontrol hapi aldim. Ama doktoragitmedim utandim açıkçası. Evli bir kac arkadasim yasmin kullanmami önerdi ben de başladım şimdiden. Umarım hata yapmiyorumdur
Kızlar benim kız kardeşim kullandı tam 7 sene .Bir ara ver demişler ara verdiği 2.ayın başında hamile kaldı.Şimdi bebeğini kucağına aldı.Hiç ne tüylenme ne kilo nede kısırlık yaptı .Canım ben çok araştrdım bunları hatta senn gibi 31 ağuststa evlenicek arkadaşım var onunla yasmin düşündük o eczaneye sordu o kızda sağlık ocagını hemşireyi aramış
Qlairista diye bir ilaç çıkmış yan etkisi diğerlerine göre en az hem bunlar 21 gün kulanıp ara verilenden değil içinde + 7 tane herlde yine ilaç var ona başlıcaktık ama annem ve etrafımzda çoğu kişi kullanamyın dokunuyor etkisi çok diye bizi çok uyardılar başlamdık o yüzden.
Birde benm aile hekimimle konuştuğumda tüylenme yaparmı dedim lazere gittiğim için sordum " ek hormon alıcaksın şişkinlik tüy stres vs yapıyor yan etkisi " dedi bir de migren vs başka hastalıkların varsa kullanamıyorsun doğum kontrol haplarını baş ağrısı yapıyormuş
Herkeste aynı etki olmuyor ama benim de yengem iki ay kullandı 2 yıl çocuğu olmadı. Onun gibi 5 yılda kullanan kuzenimin çocugu olmuyorKızlar benim kız kardeşim kullandı tam 7 sene .Bir ara ver demişler ara verdiği 2.ayın başında hamile kaldı.Şimdi bebeğini kucağına aldı.Hiç ne tüylenme ne kilo nede kısırlık yaptı .
Benimde yengem kullanmış 6 yıl çocuğu olmadı doktor hormonlar değişmiş dedi tedavi gördü öyle olduHerkeste aynı etki olmuyor ama benim de yengem iki ay kullandı 2 yıl çocuğu olmadı. Onun gibi 5 yılda kullanan kuzenimin çocugu olmuyor
Benimde yengem kullanmış 6 yıl çocuğu olmadı doktor hormonlar değişmiş dedi tedavi gördü öyle oldu
o bahane valla peşimde dolandırdım en son provama gelicem bende gelicem bensiz gidemezsin izin günüme ayarla diyip duruyorunuttum lafı bizimkinde de var bir de o kendi işinde olmasına rağmen netten bi ev bak diyorum sen bak diyor ben işin içinde boguluyorum gider bakarız diyor ama hareket yok gelinlik için arkadaslarınla bak dedi görmemesi gerektiğine inanıyormuş :)
bahsettiğin hap doğum kontrol hapı mı canımBen doktora gittim kızlar 17.06.2016 tarihinde başladım içmeye adetimin ilk günü yazz24+4 diye bitkisel bir ilaç.adetim bitti ama günlük pedi kirleticek kadar hala geliyor.Hapa alışana kadar böyle oluyormuş ara ara kanama.hapı yuttum böyle olursa düğün günüde balayındada hasta olucam.Ama hapı bırakamam çünkü hemen hamile kalmak istemiyorum.Çünkü zaten yeni bir yer yeni bir düzen bunlara daha alışmadan birde çoçuk.Yani bu benim düşüncem başladık bakalım hapa doktor önerdi.hayırlısı bakalım.
Kızlar dediğiniz gibi benimde tam denk gelseydi bende almayı düşünüyordum ama tam düzenli göründüğü gibi 6 gün sonra gelirse balayında son 2 gün için dengemi bozmıycam .. Ama bence doktora danışmadan kullanmayın eczaneler ilaçlar satlsn diye tuhaf şeyler verebiliyor bence doktrunuzdan alın
Çok güzel .Allah mesut etsin Can'ımKızlar davetiyelerim geldi bu gün ay cok heyecanlandimmmsizlerle de paylaşmak istedim. Bu arada bu gün kendime kına icin el gülü yaptım fikir olsun siz de yapabilirsiniz bence. bi saatimi aldi.internette bi sayfada görmüştüm cok hoşuma gitti ama bir cift el gülüne 100 tl denilince ben de kendim yaptim harfli olan yerler ice gelecek güllü olan da elin ust kisminaEki Görüntüle 1856080 Eki Görüntüle 1856084
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?